26
Alkotások ;)
-
trimble #26 szervusztok!
van valakinek eJay Sound Selection 1 a birtokában, vagy tud valahonnan szerezni? igazából a Sound Browser 2 miatt kéne mert azon rajta van és az már megy XP alatt is...
Köszi-üdv:
trimble -
Rebelliouss #25 hiphop ejay 6-nál nemtom elindítani az elmentett zenéket, mi a probléma? -
tuningman2 #24 sziasztok!!! immáron 8 éve csinálok zenéket nekem a legjobban a dance ejay 6 jött be marha jó kis progi tök jó saját effecteket lehet csinálni.
hogy tok számot felrakni nektek egy kis ízelítő féle,és akinek tetszik gondolom majd megkeres :DDDD -
#23 hip hop ejay 5-öt honnan érdemes tölteni honlap kéne valaki rakja fel Please az sokkal gyorsabb -
robokacsa #22 Szasztok, megvan a dance e jay 6, de az a gondom hogy 3percnél hosszabb zenéket nem birok csinálni,(lehalkul a végéhez közeledve a zene) hol lehet álitani rajta hogy tovább birjak zenét szerkeszteni??? Köszi elöre is:) -
Horror #21 Hello!Átdobnátokaz emailomra a Dance ejay 6-nak a crackét??Köszi:[email protected] -
Horror #20 Hello!Átdobnátokaz emailomra a Dance ejay 6-nak a crackét??Köszi:[email protected] -
peetee76 #19 A Dance E-jay 6 Könyvárában van az ejay\ejay és ott van a dance60.exe ha jól emlékszem, de sokkal egyszerűbb ha rákeresel! Amúgy nálam elég s**r a progi működése, mert annyira lassú hogy nem lehet vele mit kezdeni. Pedig elegendő neki egy PIII 450 - kac kac. -
#18 nos???? -
#17 Segítség:
A dance ejay 6-ban hova másoljam most konrétan a cracket?
ugye maradhat a program a D meghajtómon..
help -
Vlala #16 PÁFF! -
#15 help -
#14 Nekem a Dance eJay 2 progira lenne szükségem!
Tudtok valami címet? -
#12 Netrol annyi hangot le tucc tölteni mint a fene. Mi éppen mostanában szettünk le 4000 hangmintát asszem olyan 8 CD lett. Mondjuk ezt haveromnak csináltuk mert szerintem például a Dance Ejay 3-ban már az alap hangmintákból is rengeteg van.
Viszont valamit már régóta meg szeretnék tudni, mivel .mix az elmentett szám formátuma, ámbár még elmenthetem wav-ban is, de ha a wavot átkonvertálom mp3-ban olyan szar minösége lesz mintha sokol rádiót hallgatnék. Szóval valami jó konvertert vagy grabbert aminél nincs nincs olyan nagy minoségbeli változás. -
#11 Van Hip Hip eJay, Techno eJay.. ezek 1mástól függetlenek, nekem ezt sikerült most +szereznem bár szerintem ez a leg ratyibb :)
Dance-be lehet tücc tücc zenét, hiphop ba lehet szkrecselni magadnak, a többibe nem tom.. hangot szerintem lehet berakni viszont van választék benne dögivel -
#10 ahamm-...és ehhez vannak kiegészitő cd..pl sok hang anyaggal? -
#9 csak 1 -
#8 hány mega? 2-3 cd? vagfy csak egy? -
#7 így gyorsabb..
Download 8M -
#6 Köszi :)
CSOCSO
Ha kell mongy 1 FTPt és felrakom.. -
#3 lazarus...tudnánk üzletelni..lemásolnád nekem a progit vagy hasono? -
#2 De miért ide?
Zene, mp3 részlegbe kellett volna :o)
Amúgy 4 is van már! -
#1 Szevasztok! Csináltam 1 nyuzikot és kiváncsi lennék a véleményetekre, tessék meghalgatni!
DOWNLOAD
Szerintem egész jó lett, itt ott azé nyomi :) (ez az elsö számom)