1071
Ha bármi problémádvan a barátnőddel/barátoddal írd meg megbeszéljük.
-
sztem csak 4,5 -
igen...úgy :D -
én is téged :D -
ezt bóknak vettem tőled :D -
ezt inkább tőled kéne +kérdezni :D -
szted ? :D -
de türelmetlen itt vki :D -
Szellemes -
Lantee #524 ennyire azért nem vagyok depressziv alkat...
azért köszi :) -
vagy egy kotelen :D -
Az is fontos,hogy ne nagyon maradj egyedül a gondolataiddal!
Vagy foglald elmagad, vagy haverokkal lógj! -
Lantee #521 aztajókurva
Hát..eléggé sikerült Felejtemen! 5hz-óta egyfolytában iszom, de felejteenm e még nem siekrült..bazzsza meg!!
AN mindegygy magjd egy iső után biztos sikerül... jóbbakát! -
Nem nagyon és nem csak a nők miatt (de ők is erősen benne vannak :-) ).
Nekem holnap várható "egykis" parti, majd koncert, erős lesz. -
csatlakozom... Mármint a viszkihez...
:) -
Nem megy?
Én asszem, ma este is betolok egy-két viszkit. -
Lantee: legalabb dontott, es innentol nincs para, hogy kit fog valasztani... -
"csak tudj leállni vele!"
hát ez az... -
Jó módszer,egyetértek,én is ezt csinálom mostanság.
Csak tudj leállni vele! -
Lantee #514 Na jól van! Ezt is bebuktam! Nagy elnézéskérések közepette szépen visszamászott a volt pasijára!
Az összes nő RIBANC!! ...tisztelet a kivételnek...
Asszem ma este csúnyán leiszom magam! -
Köszi.
Több évtizedes rezignált bölcsesség ez. -
Lantee #512 " lényeg,hogy nem engedik el a faszt, amíg nem markolják elég biztosan a másikat."
Bazzeg!! Én már ezt hangoztatom évek óta, hogy a lányok 99%-a így áll a kapcsolatokhoz!!!
Max. respect a beszólásért!
:))
Amúgy köszönöm a sok tanácsot. Türelmes vagyok, de az agyam szétmegy bazz!!! ÁÁÁÁÁ!!!!! -
Koradélutános. -
inkabb egy humoros sulinetes... -
Még minden jóra fordulhat.
Vagy te fiú vagy????? -
Mind a két változatnak meg van az előnye és a hátránya is.... Szerezz a volt pasinak egy beutalót a sittree.. :))) Akkor téma lezárva... Csaj tied... :) -
lehetsz türelmes úgy is, hogy őszintén megmondod, hogy szeretnéd, ha végre döntést hozna. de ha sürgeted, annak túl jó vége nem lehet. -
A lényeg,hogy nem engedik el a faszt, amíg nem markolják elég biztosan a másikat. -
A lényeg a TÜRELMEM volt, amit az üzidből kiemeltem! Nem szabad túl türelmesnek lenni és csak nyelni....
(nyeljen a csaj :-))))))) -
szerintem nincs ellentmondás a két leírt vélemény közt. -
Ez a válasz természetesen Lantee-nak ment -
Ez sajnos nem minden esetben igaz!
Én estem már olyan hibába, hogy megértő voltam, kedves, lovagias, de a végén a csaj csak visszament a palijához.
A lényeg, hogy inkább legyél határozott és kemény, mint puhány és túl megértő!
Érezze az a lány, hogy IGENIS Ő VAN SZAR HELYZETBEN ÉS NEM TE!!!!! (akár mennyire is nem igy van, ne mutasd ki, hogy gázban vagy)
Tudatsd vele, hogy TE nem vagy hajlandó évekig várni rá, döntsön és nem bánja meg!
Ha számodra nem kedvezően dönt, akkor lehet, hogy szar lesz, de legalább (és most jön a közhely) a bele tudsz nézni a tükörbe, hogy nem aláztad meg magad!
A lányoknak nem véletlenül kell FÉRFI, különben mind leszbikus lenne!!!!!!! -
klájd nak hivtak es sitten van :D -
legyél vele őszinte és legyél türelmes. minden további döntés az ő kezében van, és ha belenyúlsz, azzal csak ronthatsz a dolgon. neki kell a döntést meghoznia, hogy nyugalommal, és kétkedés nélkül lehessen veled. -
Lantee #498 Bonni > Gyere, sirjunk együtt! :) -
Lantee #497 Na! Eljött az idő, hogy segitséget kérjek...BÁRKITŐL!!!
Most 23 éves vagyok, és kb. 5 éve nem voltam szerelmes. Persze, a "természetes" igényeimet mindig sikerült valahogy kielégitenem (egyéjszakás kalandok, stb), de most megismerkedtem egy csodaszép lánnyal, aki - nagy ritkaság - még aranyos, sőt, értelmes is!!!
Egy bibi van, hogy a volt barátja még mindig nem lépett ki az életéből. A csaj meg persze nem tudja, hogy mit tegyen, mert nagyon szeretné lezérni a múltat, és velem kezdeni egy "szebb jövőt" (szegény) :), de a múlt mindig visszaköszön. Sokáig nem tudom ezt elviselni, hogy találkozgat a volt barátjával, mert azért az én türelmem is véges. MI A FASZT LEHET ILYENKOR TENNI???? -
És miért hagyott el? -
Bonni egy fiuért sem érdemes meghalni, meglátod jön uj szerelem ezután, csak ne add fel!
Tudom könnyü mondani, de hidd el jobban megéri várni mint eldobni az életed. -
Ha gondolod, dobj egy mailt... :))) -
:( Szegény Bonni!
Azért ne légy nagyon elkeseredett!!
-
ezt nem kellett volna