21
Telefon szétszedése
-
#21 samsung e-250est szedett már vki szét? ha igen írja már le legyenszives hogy az előlapot hogy veszem le
-
kirstóf #20 üdv!Tudna valaki segiteni?Hogyan kell szétszedni a nokia 3500c-ét?Kösz -
gabrisherceg #19 Tudna nekem valaki segíteni, hogy 3210-est hogyan lehet szétszedni?! Részletesen írd le, ha tudod! kösz -
#18 köszi. -
#17 oké , bocsi -
#16 ne most ne akard. felesleges baromságokat csak a céltopicba irogassál légyszi, nem lenne jó, ha 'véletlenül' elszállna 1-2 topic... -
#15 :-D jó most nem akarom szétbaszni kódokkal a topicot -
#14 Hogy te milyen ügyes vagy! Már az óvodában (ami nem egy mobilszolgáltató) is értelmesebb dolgokat csináltam :-PPP -
#13 mateos: most fejezd abba a topicrongálást jó? -
#12 Ericsson T-10. 43-as bakancs... (megtörtént) és össze sem lehet rakni. -
#11 Break #10 simán összeraktad: és működött is?? :)))) -
#9 torx csavarhuzot szerezzél és ess neki szedd szét..én is szét szedtem a telcsimet és simán összeratam csak joln figyeld meg hogy mi hol volt!! -
#8 ha csak úgy nem... bár szerintem amúgyis kuka, vagy el kell adni... -
#7 ha nincs rajta harapas nyom nemkell tudniuk mi tortent :) lecsereli az elö-hatlapot és nyoma sincs, ha mar a telefon belseje is serült akor az ugyis kuka kar vele szarakodni -
#6 ha meg van hackolva már nincs rá gari. meg szerintem nem tartalmazza a garancia a 'megette a kutya' kitételt... -
#5 haha :)
sebaj legalabb 2 nokiaval kevesebb lesz :)
mernem viszi szerelöhöz... nem lehet olyan regi az a 3310 es garanciaban szerelik. -
#4 azért mert a megette a kutya a telefont! A telefon müködik csak a kijelzóje rossz!
És azt gondolja a haverom hogy beletudja építeni egy 3210-kijelzőjét -
#2 nagykalapáccsal... (bocsi, érdemben nemtudok hozzászólni) -
#1 Leírás kellene Nokia 3310-hez hogy pontosan hogyan kell szétszedni Darabokra
3210-hez találtam-mert nekem is ez van,de most az egyik ismerősömnek kellene- Nagyonfontos lenne