18
  • iXBT
    Na ja:)
  • iXBT
    Na ja, elszallt amd-seknek minden annyira faj, ami az intellel kapcsolatos. Ez valami komplexus?
  • Gabest
    Engem meg az kezd ingerelni hogy minden fotel beszólás után itt vagy te is valami "húzzál innen" szöveggel.
  • fotel
    Msot ti arra mentek ki hogy nem is kell gyorsabb proci? akkor komolyan az amd-s hírekben miért ugráltok hgoy dejó hogy van ez is????

Ha nektek úgysem kell - vagy ezzel azt akarjátok mondani hgoy tényleg lasabb az amd és nektek elég az is? :DDDD
  • Turmoil
    Erről csak annyit, hogy nálam egy régi 500-as Celeron van, és:
    1. tudtam élvezhetően játszani az EA-nál a BattleTech beta-tesztelése alatt (ADSL-en)
    2. annak ellenére, hogy az alaplapom csak 2x-es AGP-t tud (ABIT BM6) teljesen normálisan tudok DVD-t nézni (Matrox G400 és Pioneer 105S)
    3. az MP3 lejátszáshoz minimális teljesítmény elegendő
    Pedig a gépem ugye 700 MHz alatti.

De mostmár csak kibírom egy darabig, és ha megjön a 13 mikronos XP, akkor bevásárolok...

És külöMben is:) Az AMD prociknak jobb az aerodinamikája... :)
  • iXBT
    Ez az ideges stilus meg az osszes amd fun-ra:)
  • Viza
    Most miert mondasz ilyeneket?
    Szerintem igaza van. Nekem otthon egy 500-on futo celeronom van, es nem tudok online jatszani, meg streaming videot sem nezni, sot dvd-t sem.
    Mondjuk nincs benne dvd-olvaso, meg a netre sincs rakotve. :))
    MP3-at tudok lejatszani, de lehet hogy tevedek, meg csak par szaz oranyi zenet hallgattam, biztos kesobb jon elo a problema az ilyen lassu gepeken. :)