18
-
iXBT #18 Na ja:) -
iXBT #16 Na ja, elszallt amd-seknek minden annyira faj, ami az intellel kapcsolatos. Ez valami komplexus? -
Gabest #13 Engem meg az kezd ingerelni hogy minden fotel beszólás után itt vagy te is valami "húzzál innen" szöveggel. -
#7 Msot ti arra mentek ki hogy nem is kell gyorsabb proci? akkor komolyan az amd-s hírekben miért ugráltok hgoy dejó hogy van ez is????
Ha nektek úgysem kell - vagy ezzel azt akarjátok mondani hgoy tényleg lasabb az amd és nektek elég az is? :DDDD -
Turmoil #6 Erről csak annyit, hogy nálam egy régi 500-as Celeron van, és:
1. tudtam élvezhetően játszani az EA-nál a BattleTech beta-tesztelése alatt (ADSL-en)
2. annak ellenére, hogy az alaplapom csak 2x-es AGP-t tud (ABIT BM6) teljesen normálisan tudok DVD-t nézni (Matrox G400 és Pioneer 105S)
3. az MP3 lejátszáshoz minimális teljesítmény elegendő
Pedig a gépem ugye 700 MHz alatti.
De mostmár csak kibírom egy darabig, és ha megjön a 13 mikronos XP, akkor bevásárolok...
És külöMben is:) Az AMD prociknak jobb az aerodinamikája... :) -
iXBT #5 Ez az ideges stilus meg az osszes amd fun-ra:) -
#2 Most miert mondasz ilyeneket?
Szerintem igaza van. Nekem otthon egy 500-on futo celeronom van, es nem tudok online jatszani, meg streaming videot sem nezni, sot dvd-t sem.
Mondjuk nincs benne dvd-olvaso, meg a netre sincs rakotve. :))
MP3-at tudok lejatszani, de lehet hogy tevedek, meg csak par szaz oranyi zenet hallgattam, biztos kesobb jon elo a problema az ilyen lassu gepeken. :)