MP3-t keresek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Toy-Box - The Sailor-Song
Toy-Box - Super Duper Man
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Keresném a következõ számokat: Kate Perry - Hot N Cold
Toy-Box - Best Friend
Thx.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
tudnátok nekem segíteni?
ezt keresem: medievil resurrection ost Hiltom Mausoleum - Prágai Orhestre zenekar
nem ismeri senki, köztük én sem egy számot hallottam de nagyon jó volt. orgonán játszottak tiszta misztikus volt. mintha egy templomba lennél csak nem olyan lehangoló.
elõre is köszi
\"Legyen a zene mindenkié\"
Szeretném ha valaki megosztaná velem Balázs Fecó - Érints meg címû zenéjét.
Elõre is köszönöm a segítséget
én 1régebbi számot keresek,hallottam discoba és nagyon kéne,remélem tudtok segíteni..
azt énekli a számba a csávó hogy its my life, de nem arra a rockos it my life számra gondolok.köcce elõre is😊)
Én nem konkrét mp3-at keresek,
hanem az szeretném kérdezni, hogy tudtok-e a Hiperkarmához hasonló zenekarokat mondani?(stílusilag), HS7, Quimby, Kispál, ezeket mondták, de kicsit más zenét nyomnak, popposabbak
Ha valaki tud vmit, ossza meg kérem. köszi elõre is!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Én a magyar népmesék jellegzetes zenéjét szeretném mp3-ban, vagy normális midi-ben. Eddig csak dance-mix változatát találtam :'(
Nincs meg valakinek Prezioso feat. Marvin - Rock The Discothek 320kbps-es változatban?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
http://www.web-mixer.hu/forum/index.php
DarkEvilPiccolo: (Sound System - Dreamscape Long Edit) címû számot megtalálod.
Lacesz 77: TN'T Party Zone - Vamos A La Playa (92') számot megigérték, hogy feltöltik, majd nézz fel a fent megadott címre.
Üdvözlet!
A következõt keresném , ha meg van valakinek kérnék egy linket!
TN'T Party Zone - Vamos A La Playa (92') Köszönöm!
Üdv. Laca!
Kis részlet a számból!!:-))----------------------------------------------Egy mixben volt
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Kis részlet a számból!!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
J B Experience - I Like It Like That (Mr Bords Vogue Club Remix)
elõreisthx
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
Ezt a zenét keresem, kérlek segítsetek.
Duke - Soul Sister, Soul Brother
Minden remix érdekel.
Köszi
Üdvözlet!
Ezeket is ott találtam. Ingyenes.
Talán beletellt 2 percembe is.
keresem szikora robi - ballag a katona címû dalát és sajna az elõadót azt nem vágom de van egy olyan zene amiben :óóó afrika a reflén. Azt a zenét is szeretném ha vki megosztaná velem.
Elõre is köszönöm
"009 Sound System - Dreamscape Long Edit" címû számhoz esetleg valaki tudna letöltést adni azt megköszönném.
DBZ is My Favourite
"We're Going to Ibiza" was one of the Vengaboys' most successful singles. While "Boom Boom Boom Boom" was still on the UK chart, "We're Going to Ibiza" reached number one on the UK Singles Chart, as the previous single had also done. The song was based around Typically Tropical's 1975 number one hit "Barbados".
Nem tudja vki hogy hol lehet fellelni Marc Aurel - Running címû szám 7 perces verzióját? Asszem vmi club mix vagy Marc Aurel Mix akar lenni 😊
Íme csak ennek sajnos nem olyan a hangminõsége...😞