3478
A 80-as 90-es évek zenéit keresem MP3-ban
-
Gabor_(HSF) #835 WinMx -
#834 Hello Skacok!
Kéne a Dicheadz - Bass című szám! Ha tudtok mondani 1 ingyenes helyet ahonnan letudom húzni azt megköszönném! -
#833 Ha minden igaz, akkor Space Frog - I feel your pain.
Megvan valakinek? -
#832 ISZONYÚAN BÜNTET EZ A KLIPP
Aki ismeri a zenét, az küldje el nekem az előadóját és a címét vagy az mp3-at a [email protected] -ra!!!
NAGYON KÖSZÖNÖM! -
#831 Köszesz, mindenesetre jó lassú :) -
#830 neked is a grammy.ru -ra van szükséged -
#829 konkreatbban? -
#828 omegat orosz oldalakon lattam
mar ne tudom melyiken, de probald meg ezt
www.grammy.ru -
#827 Háj!
Benny Benassi album letöltést tud valaki?
THX! -
#826 Majd adok egy címet aholt tuti megvan, holnap megkérdem a fatert, valami orosz oldalon megtalálta az összes omega albumot. -
Robbb #825 Sziasztok!Omegától keresem az Ezüst eső című számot.Egyszerűen nem találok olyan oldalt, ahonnan magyar számokat lehetne töltei.Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném,bár ez tudom nemsokat számít manapság. -
#824 köszönöm szépen! -
#823 ménem mondtad hogy az nfs undergroung zenéit keresed.
http://www.h1.nm.ru/NFS7_music.html -
#822 Szevasztok
Ezeket a zeneszámokat keresem(Ha lehet HTML vagy FTP.):
Előre is köszi -
#821 régi rockott honnét ???? -
macilaci111 #820 ftp://frd.hu:2121/fd.swt/public_html/nyilvanos/mp3.html -
#819 Ha ez kell akkor megvan Spytheghost - Spytime 2004.mp3! Másik kérdés lehet, hülyén fog hangzani nemtom pontosan mi a szám címe csak tom ,hogy Peat Jr. új száma! BANK-ba hallotam legutóbb(szöveg egy részlete:Mother fucker,Mother fucker,Mother fucker)! Nagyon kéne és csak ennyit tudok róla!:) -
macilaci111 #818 holnap este megmondom -
RYAN MCKEAN #817 SEGÍTSETEK MÁR!!!
-
Dani19.. #816 ryan te jol vagy? minden ok? -
RYAN MCKEAN #815 DISCO 80-ON VAN EGY RÁDIÓ ÉS OTT 80-ANAS ÉVEK ZENÉIT NYOMJÁK!!!!!! -
RYAN MCKEAN #814 TI HONNAN TÖLTÖTÖK LE GANXTA ZOLE ÉS A KÁRTELL SZÁMOKAT!!!!!
SEGÍTSETEK!!!!!!!
-
#813 keresem a Spigiboy - Spytime című mp3-at!!!!
aki tudja hogy honnan lehet az írjon...vagy akinek megvan!!!! -
#812 keresem a Spigiboy - Spytime című mp3-at!!!!
aki tudja hogy honnan lehet az írjon...vagy akinek megvan!!!! -
#811 Itt letöltöd, telepíted, futtatod. első futtatáskor az ablakban megadod a nicked... stb. aztán connect, és kész... -
#810 mega sound system-új sportok albumát keresem!valaki? -
macilaci111 #809 Ferenci György és a H. D.-t keresek. Tudtok segiteni? -
#807 no para testvér no para, ha így lenne már tele lennének a börtönök -
Dani19.. #805 -
#804 -
Dani19.. #803 én nem ajánlom! tudniillik nem legális !
:DDD -
#802 ajánlom a soulseek nevü progit, azzal találsz egy zsákra valót -
gino26 #800 © gino26 2004. jan. 15. 17:17 | Privát | Válasz | #792
keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi
-
#798 Sziasztok! Nem tudtok olyan címet ahonnan le szedhetném a Hobo-tól a Közép-európai blues-t.Előre is köszi! -
#797 Köszi! -
#796 Ha be vagy jelentkezve, akkor a fórum főlapján balra a fórum menüben a beállítások, azon belül a nick kép :) -
Daniel #795 HI!
PLS Vénus - Élem az életem instrumental!
THX! -
#794 Sziasztok! Nem tudtok olyan címet ahonnan le szedhetném a Hobo-tól a Közép-európai blues-t.Előre is köszi!Ja és még egy butus kérdés hogyan tudok ilyen egyedi fejlécet csinálni a nevem helyére? -
#793 Ákos ilyenek voltunk alap kéne!
Ha valaki tudja honnan szedketném le az írjon!
THX
-
gino26 #792 keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi