3478
A 80-as 90-es évek zenéit keresem MP3-ban
-
#915 videoklippeket meg a mellesleg.hu-n találtok jópárezret -
#914 új albumokat lehet tölteni gyorsan irc-ről.
pl. feltelepítesz egy mIRC-et, majd felmész a www.packetnews.com oldalra, ahol keresel, böksz egyet, megnyílik irckliensen a csatorna, majd ctrl+v és enter.
Többek között Shrek 2 is van:D -
scheri #913 Valaki tudja honnan lehet leszedni a Shrek 2 film betétdalait?Köszi -
#912 Én azt a zenét keresem ami a viasaton megy amikor a star treket reklámozzák -
Bee #911 www.grammy.ru
nem mindig működik, de ingyé' van és jó -
mecenka #910 Aki külföldi számokat keres, próbálja ki a www.mp3sound.com oldalt. Viszont legyen oly' szíves vki , és mondjon egy oldalt, ahonnan, ingyenesen le lehet tölteni tankcsapdát.
-
kovigabi2 #909 Hello! Tud valaki segíteni Tiesto -Trafic + LMC U2 - Take me to the ... + The Roc Project - Never c. számokban? Honnan tölthetem le őket? [email protected] -
Psziho Apu #908 bob marly nek van 1 dala amit shaggy feldolgozott nem tudjatok mi a címe -
DePreSsZYo #907 Nike Reklám. Brazil&Portugál. Az ez alatt hallható zenének a címe kéne pls. -
Bad Boys #906 Mp3-ban ti tudtok olyan helyet ahol lelehet tölteni az Animal Cannibals számokat? -
#905 Hali.Ezt keresném:Juventus Mix 6 -
#904 Hello all...
Ha lat vki errol az albumrol egy letoltheto verziot, azoljon plz... nagyon kene :)
Etro Anime - See the Sound
Egy kis izelito :)
Etro Anime - Danger -
#903 Keresnék 1 albumot. Valami "Layol Kraft:Hajna " a cime fonetikusan.
Nem hallott valaki rola?
-
Devils723 #902 Keresem a Hooligans régebbi zenéit vagy DMX-Where the hood at? című számát.Aki tud segíteni légyszi írjon. Köszi -
#901 Rocky 1
Gonna Fly Now
Philadelphia Morning
Going The Distance
Reflections
Marines' Hymn
Yankee Doodle
Take You Back
First Date
You Take My Heart Away
Fanfare For Rocky
Butkus
Alone In The Ring
Final Bell, The
Rocky's Reward
Rocky II
Redemption
Gonna Fly Now
Conquest
Vigil
All Of My Life
Overture
Two Kinds Of Love
All Of My Life
Rocky III
Eye Of The Tiger - Survivor (gondolom erre gondolsz)
Take You Back (Tough Gym) - Frank Stallone
Pushin' - Frank Stallone with Ray Pizzi & Jerry Hey
Reflections
Mickey - Vincent DeRosa & Mike Lang
Take You Back - Frank Stallone
Decision Vincent Derosa
Gonna Fly Now - DeEtta Little/Nelson Pigford
Adrian
Conquest
a többi is kell?
Rocky IV
Burning Heart - Survivor
Heart's On Fire - John Cafferty
Double Or Nothing - Kenny Loggins & Gladys Knight
Eye Of The Tiger - Survivor
War - Vince DiCola
Living In America - James Brown
No Easy Way Out - Robert Tepper ( GREAT SONG )
One Way Street - Go West
Sweetest Victory, The - Touch
Training Montage - Vince DiCola
Rocky V.
That's What I Said - M.C. Hammer
All You Gotta Do Is Sing - Joey B. Ellis
No Competition - MC Tab
Go For It! (Heart And Fire) - Joey B Ellis And Tynetta Hare
Take You Back (Home Sweet Home) - The 7A3
Measure Of A Man, The - Elton John
Can't Stop The Fire - Bill Conte/Ashley Irwin
I Wanna Rock - Rob Base
Thought U Were The One For Me - Joey B. Ellis
Keep It Up - Snap
Feel My Power - M.C. Hammer
Rocky Story
Eye Of The Tiger - Survivor
Burning Heart - Survivor
Living In America - James Brown
No Easy Way Out - Robert Tepper
Hearts On Fire - John Cafferty
Gonna Fly Now - The Rocky Orchestra
War - Vince DiCola
Training Montage - Vince DiCola
Gonna Fly Now (instrumental) -Rocky Orchestra
-
toto2700 #900 Segítsen valaki. Régóta keresem a Beastie Boys vs The Dandy - Warhols-t, de az istennek sem találom! Pedig nagyon tetszik!(az mtv-n láttam) -
#899 Mindenki kérdez és senki sem válaszol...:( -
#898 Valaki tudna segíteni nekem abba, hogy ka adja elő azt a Romeo és Julia számot, amit mostanában szoktak adni a rádiókaban? -
#897 hi.
Jamelia-superstar.
Nem tudja valaki honnan tölthetném le? -
Don Load #896 Nem tudja valaki, hogy ezt a számot honnan szedhetném le:
Moon Project - Moments are forever -
dcaddi #895 Sziasztok. Olyan miskolci emberek segitsege kellene, akik '95-96 - ban jartak a Szikla discoban es tudjak mi volt a kezdozene eloadoja, cime... Koszi... -
#894 Mi annak a számnak a címe amiben kék csillagról énekelnek és Edda ha mindenigaz?Híresebb szám... -
#893 nincs meg valakinek a szombati hangadok rangadojabol a NOX holding out for a hero atirata? -
#892 A ValóVilág 3-ban a Kiszavazó-showk végén a vesztes még beköszön a villába. Ezután mutatják ahogy a vv3-as kocsik elviszik. Ekkor megy egy zene, amit bejátszanak. Ha tudjátok annak a zenének a címét vagy előadóját, légyszi írjatok. köszi -
fatejr #891 Airscape - Sosei (Fate Jr Remix) -
#890 A Michelle Wild-osat -
#889 Hello! Dj Junior 69 című számát keresem. Akit tud segítsen. -
Don Load #888 A legjobb az "mp3 direct cut" nem magyar, de jobban nem is találkoztam. -
blazini #887 Hi!
Az Emberektől keresnék letölthető albumot vagy számokat!
Köszi! -
#886 zene vágó programot keresek ha lehet akkor magyart ha valaki tud akkor írja le létszi -
#885 awexet valahogy nem szerettem sosem, igy en csak azt a wicked plasticment tudom mondani, amit toluk ismerek:\\\ -
Don Load #884 Hali!
"Spy the Ghost - Spytime" cimű számát keresem. Tudnátok segíteni, hogyan/honnan juthatnék hozzá? -
#883 Szasztok. Keresek egy regi szamot. A baj az hogy nagyon keveset tudok rola.Egykoron kazin volt meg.ASszem, de nem biztos awex volt az elkoveto.Az elso szam egy intro volt.Olyasmi szoveggel, hogy what is techno, es delfin hangok is mentek a muzsika alatt, aztam egy porgossebb szam jott, na ez kellene.Lassan indult, es ahogy egyre porgott egy csajszi, egyre durvabban uvoltott, amig be nem indult a cucc.
Haat, ennyit tudok.Valaki??
Koszke
-- -
toto2700 #882 ??? -
toto2700 #881 Sziasztik!Segítsen valaki. Régóta keresem a beastie boys vs the dandy - Warhols-t, de az istennek sem találom! Pedig nagyon tetszik! -
sfec #880 Hali.
A Kevin & Perry Go Large film zenéjét keresem.
KÖSZI -
#879 Sziasztok
A rocky film zenéjét keresem.
Légyszi segitsetek. -
semi #878 "Ghetto Superstar"
Pls.! PM -
#877 A kovetkezo mp3 szamot keresnem:
Pink - God Is A DJ -
G_ArchAngel #876 Hi,
Beyonce Knowles + Pink + Britney Spears - We will rock you (Pepsi reklám) mp3 zenéje kellene, mert sehol nem találtam letölthető formátumban (vagy jelszót kér, vagy elévült a lap...)
ha nem gáz akkor a profilomban lévő e-mail címre küldje el akinek megvan - 1,5MB
Előre is köszönöm...