3478
A 80-as 90-es évek zenéit keresem MP3-ban
-
#2358 Sziasztok, ma a rtl-en a fókuszban volt egy szám a Fehér Miki testvérével készített interjú elején. Ha valaki esetleg látta és tudná a szám címét ne tartsa magában. -
#2357 Sziasztok. Keresném sophie ellis bextor - if i can't dance című zenéjét Roger Sanchez - Lost című zenéjének azt a változatát amit a roxy-n nyomnak folyamatosan. Akinek esetleg megval valamelyik az küldje már el nekem e-mailbe a technodome@citromail vagy [email protected].,
Előri is köszi -
#2356 Lehet hogy nem jó a sorrend... -
#2355 1. Art Of Tones - Praise (Llorca Remix)
2. Nelly Furtado feat. Timbaland - Promiscuous Girl (Axwell Remix)
3.Armand Van Helden - A Girl Like You (Dave Spoon remix)
4. Chab feat. JD Davis - Closer To Me (Dirty South Remix)
5. Simon & Templair feat. Hamvai P.G. meets Markanera feat. Nita - White Angel
6. The Prodigy - Breathe (Erick E Re-Edit)
7. Alice Deejay - Better Off Alone (Eliran Haliva Electro Rmx)
8. ID
9. FLG & Funkerman - 3 Minutes To Explain
10. Joachim Garraud vs. Depeche Mode - Enjoy The Silence
11. Psycosomatic feat. Francesca - Get on da move (Maurizio Nari mix)
12. Armin Van Buuren - The Sound Of Goodbye (Simon & Shaker Remix)ű
13. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
14. Ferry Corsten - Forever (Dub Mix)
15. Faithless - Insomnia (Rene Amesz & Peter Gelderblom Remix)
16. Denis The Menace & Big World - Fired Up (Original Mix)
17. John Dahlback - Everywhere (D.O.N.S. meets. DBN In The Box Remix)
18. South West Beats - It's love (trippin) (original mix)
19. Martijn Ten Velden - I Wish U Would (Tom Novy's Summer Anthem Mix)
20. D.O.N.S. - The Nighttrain (D.O.N.S. meets DBN In On Board Remix)
21. Ultra Nate - Free (Muzzaik remix)
22. Dj. Disciple - Rise Up! (Jessie Garcia mix)
23. Julian Jeweil - Air Conditionne (Umek remix)
24. Sharam - Be the cahange
25. Quench - Dreams (Sebastian Leger Mix)
26. Deadmau5 vs Freemasons feat. Amanda Wilson - Watching Berlin (Popkids Vibes Bootleg) -
#2354 Sziasztok!
Nem tudja valaki a <Hamvai P.G. - Bázis Pécs - Livemix 071226> tracklistjét?? előre is kösz!! -
#2353 Hi All
Nem tudja valaki annak a számnak a címét ami a mostani Dreher reklámba megy?
B.U.É.K!!!!! -
80man #2352 Hello Mindenki!
Egy pár eurodance mix szeretnék kérni.
Kösz
-
#2351 ez a szám vkinek megvan? -
#2350 Hali
Anonim MC-től a Gondolatok a parton és a Hé Mr.! c. számokat keresem. valakinek megvan? -
#2349 http://www.discogs.com/release/446554
nem lehet, h ezt keresed? -
petyeka #2348 Hali!
Bob Barley & Funkstar delux - Jammin című számát keresném, de csak a sun is shinninget találtam. Pedig tuti van mert régen hallottam. Ha valaki tud segíteni, megköszönném.
Üdv. -
Zozo76 #2347 Mar megvan amit kerestem... ;) -
bizso #2346 Lesd meg
100 legkeresettebb magyar zenész -
Zozo76 #2345 Kiskoromban ment a TVben egy rajzfilm, valami olyasmirol szolt hogy a kisgyerek napkozben epitett egy hoembert a kertben, majd este a hoember eletre kellt, megfogta a kisgyerek kezet es repultek a varos felett. A rajzfilmben volt egy dallam, talan zongoran jatszva ami nekem nagyon tetszett. Majd evekkel kesobb pont karacsonykor a radioban hallottam ugyanezt a dallamot nagyzenekarral eloadva. Nyilvan a rajzfilmhez csak felhasznaltak a joval korabbi dallamot. Elsosorban a zene erdekelne, de ha valakinek beugrana a rajzfilm cime is, az is nagyon tuti lenne. Bejatszottam egy MIDI szerkesztovel a dallamot hogy ne dudolnom kelljen. :)
http://www.send2u.hu/get/?f=irTcyhJ6gKXSZEcxoljA
-
jerrri #2344 Hi!
I go from the Russian forum Danceforum.ru !
Our site intrested all for music of 90's. We have a theme in which already a few months we can not find one song.
Zanzibar - Sukkuleyo
Reference to this song was on your forum here.
Therefore, please, help to recover reference.
Thank you for the help and welcome on our site! -
#2343 Sziasztok!
FLM Rólad álmodom című számát keresem.Köszönöm. -
#2342 Sziasztok.
Keresném az Xl Sisters megjelent albumait. Nagy segítség lenne ha vki feltöltené nekem vagy elárulná hol találom meg. -
#2341 sziasztok.
keresnék 2 zenét: tiesto - magyar himnusz és richarg grey - what think's
[email protected]
Előre is köszönöm a segítséget -
bobomacleod #2340 Megkérdezem itt is hátha...Tudom hogy baromi nehéz lesz megtalálni de csak megkérdezem.Az mtv1-en kb 3-4 héttel ezelőtt volt egy vallásiműsor:Engedjétek hozzám címmel.Ezen belül énekelt egy együttes szinpadon ,gyerekekkel körülvéve több számot is,mint: jégcsapkirály meg ilyesmi.Tudja valaki hogy melyik ez az együttes,és esetleg a számai címét amit énekeltek?
Még1.A carpe diemntől nincs meg valkinek a bonyolult lány című száma? sehol sem találom. -
Wicked Belzebub #2339 OK :) -
#2338 Kösz:) Ez az. Leginkább a refrénes rész kellet ebben a formában! -
Wicked Belzebub #2337 Kernkraft 400
Remélem ez az. -
#2336 nekem az alvin és a mókusoktól kéne két szám de sehol sem találom ha vkinek megvan küldje el e-mailban!!a számok címe mi ilyenkor szoktunk sírni,én még tükörbetudok nézni!!e-mail cím:[email protected] -
Wicked Belzebub #2335 Szedem, de csak 128-ban találtam meg. -
#2334 Sziasztok! Keresek egy MP3-at az előadó: Kernkraft 400 a szám címe Zombie Nation soccer fan remix. Fontos, hogy ez a remix legyen mert ez kell, de sehol sem találom. Ha esetleg valakinek megvan pm-e is irhat.
Előre is kösz a segítséget! -
sumetrolin #2333 Üdv. mindenkinek!
Nem tudja véletlenül valaki megmondani mi lett az albumbase.com - mal??? -
amdopteron #2332 üdv.:
ha vkinek meglenne ez és feltöltené vhova a mai nap fojamán vagy átküldené vki msnen annak örülnék nagyon!köszi
Candies-van aki nyer -
#2331 üdv.
keresek egy számot, a miliókért a pokolban c. filmben volt, akkor amikor a végén a fatelepre betörnek a kommandósok, és a néger rosszfiú, elkezd a tetőlör lelógva lövöldözni, valami rock féle zene, és vmi numberone-t mondanak benne.
ha valakinek megvan vagy tud segiteni hol találom, az irjon, előre is köszi. -
#2330 Szoktam hallani mostanában a rádióban Toto - Africa feldolgozást. Nem tudja valaki az előadót? -
#2329 Ahoj!! (:
Keresek egy zenét ami a Fantasztikus 4-es második részében volt de sehol semmi. :S Nicole Scherzinger - Physical. Ha valakinek megvan és fel tudná tenni nagyon megköszönném!! -
#2328 Tele van vele az eMule! -
imrus74 #2327 Sziasztok! Les Hurlements d'Leo lemezeket szeretnék letölteni ingyen, de nem találom őket. Ha valaki tud, kérem, segítsen!
A címem: [email protected]. -
Baktanya #2326 Van egy jó oldal. Sok mp3 vn rajta, ingyen. Az oldal:
http://www.hackthat.net//ddos/1893 -
#2325 Nem kellett sokat gondolkodni rajata :-) -
Wicked Belzebub #2324 Frappánsan, gyorsan összehoztad :PPPP
És a címe, mily meglepő: 99 red balloons :)))) -
#2323 EZ talán... -
chatgyerek #2322 nem is mert ez. Kicsit fáradt vagyok.... -
chatgyerek #2321 ez a jó link -
chatgyerek #2320 Hello! Valaki tudja-e hogy ennek a videónak a zenéjének mi a címe? -
#2319 Storno. Elkezdte szedni. Azért köszi