3478
A 80-as 90-es évek zenéit keresem MP3-ban
-
peete #2758 Hello
Keresem Stew-tól love like that című számot
Kössz -
colalady #2757 Hello!
Keresem Mark Anthonytól : I need to know című zenét, még hozzá abban a változatban,ahogyan a diszkókban nyomják, a pörgös változatot, valamint keresem az Ottawan-tól az A.D.I.O.S. című zenét. Akinek megvan , tegye fel, köszi előre is!! -
#2756 sziasztok tudja valaki mi ennek a számnak a rendes címe - http://www.youtube.com/watch?v=lu5iQB3oTfA -
#2755 Freshtöl a Karnevál kinek van meg??? -
#2754 The Verve - Bittersweet symphony (David Mall Remix)
Ezt a számot keresem. Tud valaki segíteni?:) -
zsilike #2753 junkfuel(album -
zsilike #2752 ok!+Fretblanket-Junfuel nagyon kéne! -
Wicked Belzebub #2751 Direktlinket ne várjál a googletól. Oldalakat kapsz ahol szerepelnek a linkek. Meg kell találni és ha megvan reménykedni, hogy él a link.
Ez egy ilyen műfaj :)) -
zsilike #2750 Sziasztok ! Fretblanket ultrafontos lenne,nehéz eset találni!mondjuk a Junkfuel album!tx -
#2749 Éljen az IPod Touch !
Lehet nyerni egy IPod Touch 16 GB-os mp3 lejátszót a www.7up.hu weboldalon érdemes ellátogatni. -
zsilike #2748 hiába irom be,nem ad direktlinket,mint ahogy te küldted nekem,hanem oldalakra dobál rá,ahonnan nem tudom szedni!?mit csinálok rosszul?help+thx -
#2747 Hello !
A legjobb az IPod Touch !
Az egyik legdrágább hordozható médialejátszó a hazai boltokban az iPod Touch: az Apple iPhone-jára hajazó, ám mobiltelefonként nem használható modellt másfél hétig nyúztuk. Az eredmény: olyan kütyüőrülteknek ajánljuk, akik zenehallgatás mellett a kávézóban is trendi módon akarnak netezni, netán fotókat mutogatni a barátoknak - és hajlandók gyakran törölgetni a képernyőt.
-
zsilike #2746 köszi -
Wicked Belzebub #2745 Mivel a Rapidshare-nek nincs keresője, merthogy a dolog nem arról szól, én a google-t használom.
Beütöd az előadót meg a szám címét, vagy album nevét és még azt hogy rapidshare. Ennyi. -
zsilike #2744 lehetséges e v csak feltöltés alapján? -
zsilike #2743 és más zenéket hogyan találhatnék rapidsharen? -
zsilike #2742 thx -
Wicked Belzebub #2741 Nem saját feltöltés volt, csak a google-lel találtam.
Visszamentem ahonnan van a link, és a lap alján volt a pw.
PW: discosgrunge.blogspot.com
-
zsilike #2740 leszedtem ,csak kitömöríteném és valami password-öt kér kérlek segíts!köszi mit tegyek? -
zsilike #2739 nagyon thx -
colalady #2738 Én is keresek egy elég régi zenét: a szövege az elején, amit egy fickó énekel valami ilyesmi: (mert az angol tudásom, már egy kicsit berozsdásodot): we like com'mon we one go on. Egyébként a szám fel is lett dolgozva, de én az eredetijét keresem. Köszi! -
#2737 köszi -
Wicked Belzebub #2736 Suzie Quatro & Chris Norman -Stumblin in -
#2735 Ez melyik dal lehet? -
Wicked Belzebub #2734 Itt megtalálod :) -
zsilike #2733 sziasztok nagyon kéne:Mudhoney-tomorrow hit today album -
Diszkókirálynő #2732 Tessék!
FLM vs Shane 54: Megtatállak még
http://www.speedyshare.com/126712143.html -
msgreg #2731 Sikerült megtalálnom:D
Ott volt a baj,hogy nemis a jó címmel kerestem:D
Renee_Renee_-_Shoes_Off_Lights_Out ez az igazí cím,ha érdekel valakit... -
#2730 Köszi:) -
colalady #2729 Íme!
http://www.speedyshare.com/724671836.html
Gianni Morandi -
aliasmilan #2728 Csáó nem tudja valaki mi annak a számnak a címe amit valami feka csávó énekel szerintem és valami ilyesmi hogy baby, baby blue. a blue az nem biztos de a baby az tuti.
És nem nagyon régi szám.
Átnéztem a baby blue-t youtubeon de ez nem a címe lehet csak ezt éneklik benne! -
#2727 Egyik Ismerősömnek kellene: Gianni morandi - In Ginocchio Da Te
-
#2726 Köüszönöm !! -
Wicked Belzebub #2725 michi_lange_-_brothers_and_sisters-ministry.mp3
michi_lange_-_brothers_and_sisters__rewind_mix_.mp3 -
msgreg #2724 Hali!
Van egy szám,amit egyszerűen nemtudok megszerezni sehonnan...
a szám címe:Renee Renee feat. Eddie Raplife and Travis Barker:Tear down the walls (legalábbis szerintem)
ha valaki tudna egy linket adni,vagy elküldeni nekem mp3-ba,a videora több linket is tudok,de nekem a zene kell...
Előre is köszi!
http://youtube.com/watch?v=7ejcH9Bd2Tk&feature=related itt egy link is,hátha valakinek ismerős lesz!!! -
#2723 sziasztok!
Keresném a Michi Lange - Brothers & Sisters cimű zene minden verzióját.
Előre is köszi -
aliasmilan #2722 Csáó nem tudja valaki mi annak a számnak a címe amit valami feka csávó énekel szerintem és valami ilyesmi hogy baby, baby blue. a blue az nem biztos de a baby az tuti.
És nem nagyon régi szám.
Még annyit tudok róla hogy hétfőn ment a zp-be.
A zp az zöld pardon gyengébbek kedvéért!
Átnéztem a baby blue-t youtubeon de ez nem a címe lehet csak ezt éneklik benne!
-
#2721 Sziasztok!
Keresném Shane 54 - Megtalállak még(2008) cimű zenéjét.
előre is köszönom -
friendh2 #2720 Hali!Keresem a következőt! Dj. Errik feat. Alina - Wonderland (1995) -
zoolee #2719 Köszi.Hát ja.