MP3-t keresek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti
<#buck><#idiota>

Sztem írd le hogy melyik albumra gondolsz... ^^

Volna egy problémám van egy album amit már több mint 3 éve keresek de nem tudom letölteni sehonann ha valakinek megvan szoljon. Elõre is kössz.
The Protector
Hy.Mindenhol körülnéztem de lehetetlen.Talán vkinek sikerül.Volt egy régi sorozat aminek kung fu the legend continues volt a címe.Kwai Chang Caine)david carradine és chris potter volt a fõszereplõ.A kezdõdésének a zenéje kéne.Az elõadó jeff danna de nem talál semmit rá a limeware meg a torrentek sem.Bár torrentet annyira nem tudom használni.Vki esetleg megszerezné.Nekem lehetetlen.
Errõllenne szó:http://www.youtube.com/watch?v=-kE96v8SKkI&feature=related

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

feltelepítettem. de lövésem sincs hogy kell letölteni! elmagyarád mi a módja?
Ezek nem voltak meg nekem, nem az én világom. Leszedtem az emule-lal. Telepítsd föl, egy-két számuk még fönt van.
hát honda "barátom nagy vagy.nincs meg véletlenül tõlük vagy mástól valami hasonló zenéd? albumod?
Hamarosan meglesz <#awink>
sziasztok! keresnék egy régi számot Changing Minds ha jól tudom a 16 Bit játsza. ha valaki feltenné, örülnék neki.
hooah
Bocsa zavarásért, de a bluetengeltõl, kéne meég a Blutengel-angel of the dark c. szám is ha már megvan a children of the night is.
Elõre is köszi.

hooah
Blutengel - Children of the night ez kéne vagy az album, vagy ami van. Tényleg jó kis szám.

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Hi.Ez a szám kellene.THX!!!

Rivethead Sexy Back

http://www.youtube.com/watch?v=wk0V7n9Q8f0
hooah
Hi!
Billy Talent - Devil In A Midnight Mass ez a szám kéne, pls segítsetek!

kish mauve - modern love (original edit). Ez a szám kellene, youtube-n fenn van, de mp3-ban kellene es jó minöségben. Segítséget elore is kösz
technodome
Keresem a V.S.O.P. új zenéjét. Aki tud az segitsen

hooah
Kösz a segítséget. :)

hooah
Hello
Ezt a zenét Denez Prigent & Lisa Gerard - Gortoz A Ran szeretném megszerezni, valaki pls segítsen.

roppii
Hallo.
Ezt a számot keresem Mázs - Egy éjszaka Bangkokban de sehol sem találom.Ha valaki tud segíteni azt jó lenne.
Elöre is köszönöm.

Üdv! All About Eve-albumokat keresek, kivéve a '89-es Scarlet and Other Stories-t, mivel az megvan! Ha valaki tud, kérem segítsen! Kösz
nandorb
let me think about it-ezt keresem fede le granddal de olyan disco mix is nagyon vona ha valaki felrakna

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
fede le grandtol van valami uj jo feat.fede le grand nem tom pontossan mi de nagyon fasza szam

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Sziasztok!

2 magyar elõadót keresek:

- Tekknõ (amikor még az Mc Hawer nem volt velük)
- Populär: Új arcok a feszületen c. albuma.

Köszi

technodome
Köszönöm szépen a segitséget<#worship>

technodome
Sziasztok.
Keresném Halász Judit - Boldog születésnapot cimû zenéjét.
Nagyon fontos lenne.
Elõre is köszönöm

Nekem nincs meg, de utánanézek :)
trexxhunter
Wicked Belzebub kolléga!
Smile.dk - Butterfly nótáját keresem, esetleg maxiban is!
köszi

Voltam. Régebben.
Azért szemmel tartom azt is :)
trexxhunter
kösz a bizalmat! a 80's topikban szoktam "publikálni", kár hogy ott nem vagy ilyen aktív...

Üdv Néked is :)
Az itt kért zenék java része nincs meg nekem, csak leszedem a netrõl és földobom egy tárhelyre.
Mondjuk a '80-as évek zenéje áll a legközelebb hozzám, abból van egy-kettõ otthon. Van ennek egy szaktopikja, ott is nézelõdni kell, de természetesen ha ide beírsz egy kérést, megpróbálok segíteni :)
trexxhunter
Üdvözlet és tisztelet Wicked Belzebub kolléga!
kérdezném, hogy az ITALO-DISCO stílusban levõ zenékért lehet-é hozzád fordulni?

pajti
<#worship> Ez gyors volt, köszönöm!:)

roppii
#2528 hsz nem foglalkozik senki.
De ha tud valaki segíteni az jó lenne.
Elöre is köszönöm.

pajti
Ezt a számot keresem: <#lookaround>
In Flames - Metaphor

hooah
Még lenne egy zene ami kéne, csak még a címét se tudom, nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni ennek a zenének kéne a címe és a hely ahonnan megszerezhetem.

hooah
THX Honda

hooah
Meg tudnád mondani, honnan szeded le, vagy el tudnád küldeni?

technodome
BRIDGE A SZÍVEK ÚTJÁN

sziasztok ezt a zenét keresném. Köszi

AFI - Prelude 12/21

Este le tudom szedni, most nem.
hooah
Hello megint Keresem ennek a számnak a címét meg az elérhetõségét.