MP3-t keresek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No problemo<#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Basquez – Firepower
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Valakinek megvan jó minőségben ez a szám?:
GTA feat. Sam Bruno - Red Lips (Skrillex Remix)
köszi
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Keresem az Ocho Macho - Jó nekem címû számát jó minõségben(320kbps) Az eredeti album verzió érdekelne. Remixek tömkelegét találtam a neten, de sajnos az album verziót jó minõségben sehol.
Aki tud, kérem segítsen!
Köszönettel: L.
Jay lumen feat panoptic - surface reborn
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Ezt a számot keresem, jó minõségben, de sajna sehol nem találom. Ha tudtok, légy szíves segítsetek! Elõre is nagyon köszönöm !!!
http://www.youtube.com/watch?v=PzeRMqMIjvQ
http://goo.gl/gd6Zi5
http://kedvenczenim.blogspot.com/
Emlékszik itt még valaki a STEPS együttesre? 1997-ben alakultak meg és 2001-ben oszlottak fel. Imádtam a számaikat, és a mai napig is sokat hallgatom. Nagyon sok számuk megvan, de a gyûjteményembõl hiányzik a Bittersweet és az If you believe. Ha valakinek esetleg megvannak ezek, fel tudná tölteni?
Köszi!!
Honnan tudnám ezt ingyenesen letölteni?
Gomer Edwin Evans - The Spirit of Tibet
Elõre is köszi.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Ennek a számnak mi lehet a címe??
Elõre is köszönöm a segítséget!!
Nekem erre lenne szükségem: Paul Kalkbrenner - Aaron vs. Brighter Days (DjM Bootleg)
Valaki tud benne segíteni? Zippyshare-en megtaláltam ,de ha letöltöm nem játssza le semmi csak egyszerûen továbbugrik...
Elõre is nagyon köszönöm!
Valakinek nincs meg az IHM K.O. Media albumból az Übergagyi szám eredetiben?? Amiket találtam neten azok eléggé ratyi minõségûek voltak az eredetihez képest...
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
a remixhez meg tudom ajánlani a youtubot, hátha felleled.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Timbaland - Carry Out
Itt szemezgethetsz amit csak akarsz! De a gugli is jó haver! <#vigyor>#vigyor>
Ájlavjú Béby!
Lenne egy nagy kérésem: Ha valaki tudja akkor létszíves linkelje be a Star Wars Fõcímdalát ( ami az elején megy mindig végig)
a teljeset és az eredetit ( tehát ne valami remixet).
Nagyon fontos és egyben sürgõs lenne.
Elõre is köszi.
Elõre is bocs mindenkitõl a reklámért :), de kérlek szavazzatok rám az RTL Dalversenyén:
http://www.rtlklub.hu/dalverseny/6769_kevinkain_-_se_nyugat_se_kelet
Csak egy gyors regisztráció, amihez még e-mail visszaigazolás se szükséges, és már szavazhatsz is :) (ha van, akkor több e-mail címrõl is szavazhatsz :) ).
Ha tetszett terjeszd ismerõseid között, és töltsd le a lemezemet a weblapomról
Elõre is köszönök minden szavazatot :).
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Ebben a videóban 05:00-tól megy a szám aminek a címe kellene!!
Elõre is köszönöm!!
egy régebbi zenét keresek , olyan 1970-80 körül ment mindig a rádióban , franciául ment , egy férfi énekelte , és a refrénben mindig benne volt , hogy funny funny :) gyorsabb tempójú volt , nem a sweet - funny funny-ra gondolok :)
Elõre is köszi a segítséget :)
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
www.bahnhofclub.com
ezt keresem NAGYON mp3-ban !
Manian - Ravers Fantasy
Egy 1996-os, vagy 97-es dance zenét keresek, aminek sajnos nem tudom az elõadóját és a pontos címét sem.
Annyit tudok róla, hogy egy nõ énekli, és a refrénbõl a következõ sorokra emlékszem:
"Let the rhythm move you tonight, let your bodies gonna lose control..."
valamint még ezt énekli benne:
"You got to move your body, all night long...'
Már próbáltam keresni neten többféle címen is (let the rhythm move you, lose control, valamint move your body címen is), de egyik találat sem az a zene volt, amit én keresek.
A dal elõadója nem biztos, hogy nagyon ismert, lehet, hogy csak ez az egy száma van, viszont maga a dal elég ismert volt 1996- 97 körül.
Ha valakinek van ötlete, hogy melyik zene lehet ez, amit keresek, légyszíves írja meg!
Ezt keresed :
http://www.youtube.com/watch?v=dvTM3zvTLvs
Szép napot