43179
  • Bith
    Mit vártál olyanoktól, akik alapból 3 Istenben hisznek, valamint az intelligenciájuk a béka segge alatt van :))). Főleg a trolloknak ;P.
  • Mester
    Az is elég nevetséges volt midi részről hogy duelezés alatt elkezdték elfoglalni az albioni várakat.

Én clericekkel dualoztam jókat(hadess,delket) nem biztos hogy azok de úgy láttam
  • Mester
    Ja jót harcoltunk és az egyik instámat nem is tudtam használni, de ha használom nyertél volna akkor is.
    Luona a gyrekn neve warden és bt használt és lv50es.

Ahogy Atomi leütött az nem volt semmi látom buffolja fel vmi mágus odamegyek ütöm látom semmi nem fogy az energiájából:P(ekkor még csak saját buffokat használtam).

A vége felé összeálltam egy wardennenl(akinek van baldeturnje ) és vertem le a nagy lvl50 trollokat(Cuba,blejsarus akik sizntén használzak más buffokat szerintem) és egyszer csak 3-körül nekem jött 5troll megöltek és utána az összes hibivel ezt tették:P
  • steveh
    Fu de utálom az insta healt.Már majdnem lenyomtalak amikor elnyomtad az egyiket azt kezdhettem elölről.
    Érdekes és tanulságos volt a tegnapi duel.Kiderült,hogy a midik egy nagy lámák(nagy része) és kis hülye mindegyik.Amit ott páran csináltak az elég nevetséges volt.
    A hibikel viszont nagyon jó volt a duellezés.Nekem nagyon bejött.
    Volt egy srác (Firebolg, aszem valami Lolu vagy mi volt a neve)egy bazi nagy kalapácsal valószinüleg blade turn vagy mi volt rajta mert szinte hozzá sem értem és nem jött be egy stunolás sem.Szóval 3/4ed energivel gyözött le.
    Mondjuk elötte hiába kértem a varázslonkat hogy adjon valami buffot mert igy esélyem sincs.Ugy is lett.
    Aztán a vissza vágónál meg volt már és akkor nagyon kikapott ott ő nem ért hozzám.
    Volt egy lándzsás Celta azzal nagyon jót nyomtunk.Éppen hogy csak kinyirtam.
    Azt sajnálom hogy nem jöttem össze egy bersekeres enemyivel sem.Arra még kiváncsi lettem volna.Az szerintem gondolkodás nélkül lenyomott volna.
  • steveh
    Bocs Badguy de tegnap minden össze jött :(
    Véletlenül a gyengébb kardot fogtam aminek ez a max sebzése és már skillem se volt igy nem tudtam csak simában vágni.De nem lehet,hogy az XBOW-tól kaptad?Mert az is 250-300 között sebez szinttől függetlenül.
    Szóval majd legközelebb oda figyelek és azt kapod amit megérdmelesz :-)

Egyébként a legdurvább sebzésem az egy citri dwarfba került.Szegény nagyon megkapta kapott skilles vágást procot meg egy kis critkikált is igy jött ki az a 600 körüli sebzés ami egy egykezes kardtól nem kevés :-)
  • Mester
    Ma végre hiberniában is megöltük a Glacier giantet.
    Igaz nem ment könnyen mert kevesen voltunk(négyszer meghalt mindenki csak páran amradtunk életben rezelni), végül sikerült:)
  • Bith
    Nem jár arar senki? LOL! :)
    Csak állandó forgalom van ott, mert a midik mániája, hogy elfoglalgatján Caer Benowych-t....mi meg vissza.
    Meg, messze van :)). Snowdownia? ;P Csak mert ott mostanában kisebb a forgalom, és közel is van (amúgy nem vagyok lusta ;P).
  • Atomy
    Official post from Atomi:

Hiszem ha látom.
  • Bith
    ....kb. ugyanannyira rezisztál, mint egy 50-es MIDI.
  • Bith
    Jó lenne egy találka a magyar hibikkel. Esetleg még azt is megengednétek ugye, hogy kipróbáljam, hogy mennyire rezisztáljátok a 35-ös (igen! már ekkora! :)) sorcim mez-ét. Kíváncsi lennék ugyanis 1-2 level 40-50 közöttire e téren. Remélem van 50-es karitok :). Igaziból a midikre gyúrtam a mez-t speciálisan ;P, de valseg egy 50-es hibi kb. ugyanannyira rezisztál, mint egy 50-es hibi.
    (vannak nálunk ilyen pygmy goblinok, akik asszem 46-osak, na azokat elég jól mezelem, de lehet, hogy a PCknek erősebb az ellenállásuk)
  • Veriel
    Van egy elado Camelotom 6 rongyert Pesten.
    Az ingyenes honap mar lejart hozza.
    Akinek kell, irjon legyszi.
  • Bith
    Hehe, ez szép történet :)
  • Mester
    HA megyek 4-5 magyarral és úgy találkozunk akkor más a helyzet, de mivel 16 olyan emberrel mentem akiknek fogalma sincs hogy te ki vagy és a fele 30as szintű jó hogy nekimennek egy 4 nekik piros enemynek.

Nekem amúgy egyik nap két midi segített lerverni 3 ablot levertük őket jött 10 másik mi meg menekültünk együtt.

• Bith
    Nembaj, akkor is vesszenek a hibik! :) muhahahaaaa
    Eddig nem bántottam őket, de mostmár direkt keresem a kapcsolatot :).
  • Hangianix
    A Wind specced Theunak van ilyen spellje:
    AE Mesmerize Line 4 13 21 30 39 49
    Meg sose lattam ilyet hasznalni, tud errol valaki?
  • Atomy
    A szürkén megölteknek meg azt üzenem hogy ha nem akarod hogy egy lila megöljön, akkor ne menj oda. Arról ő nem tehet hogy még kicsi vagy. A hibbik meg jól tették hogy megöltek, mert bár nemtom mit vittél a nagykaridnak a keepbe, de vihettél volna mondjuk fát is a védelemhez, vagy más hasznos dolgot, és ezt meggátolni ugyan olyan fontos, mint a nagyokat megölni.
  • Atomy
    Hát nekem kicsit eltér a véleményem:
    Megölök én akárkit(ha tudok) lehet világos vagy sötétszürke is, tök mindegy. Egyrészt néha szürkéért is kapok rp-t, másrészt ezzel kiiktatok egy ellenséget egy időre, aki árthatott volna mondjuk egy másik nekem szürke földimnek, vagy rezzelhet egy másik ellent, felderíthet, stb...
    A másik az esélytelent nem támadom meg hülyeség. Hát ha az ellenség többen van, akkor nincs esély a győzelemre(kivéve ha nagyon jó a csapat az ellenfél meg béna, de ez nem gyakori sajnos), ha pont annyian vannak az meg elég ritka, és még akkor sem biztos hogy nyerünk. Egyedüli esély ha kevesebben vannak, és pont akkor ne támadjak? muhahaha. Igy is álltalában én halok meg elsőnek :)
    Az meg hogy minden realmben van pár idióta, aki büszke magára ha ötszörös túlerővel legyőz valakit, meg ugrál rajta, az természetes, hiszen ők is emberek, de ne általánosítsatok. Nem mindenki ilyen.
  • Arlen
    Nincs nagyon értelme a jópofizásnak, ez mindenhol így van(egy két ember kivételével) szintre, és menbnyiségre való tekintet nélül kicsinálnak sajna, egy két ilyen rush után annyira elege lsz az embernek, hogy simán megöl egy szürke csapatot is, ez persze a szürke csapatba vált ki ellentétet, és így tovább. Szoval itt ellenséges realmek vannak, és ezt tudomásul kell venni. Aki a határvidékre megy alacsony szinten készüljön fel, hogy nem kirándulni megy.
  • steveh
    Ki állok én bárki ellen:-)

Csak legyen utána aki felélesszen :-)

Ha esteleg jöttök akkor ne az legyen az első,hogy kiöltök minket.ok?
  • Hangianix
    Hehe.
    Csak en az emblemas kopenyrol beszelek a krilejzumat neki. Ott van mar 600 gp nala - hatha elsore elb@szom a szineket, de meg nem tudja hordani.
  • Hangianix
    Egy kerdes:
    Mi a gyorsabb - fletchingbol elmenni 400-ig, vagy 14-es szintrol 20-ig. Az 1 szemelyes guildem karaktere miatt - ugye kellene a kopeny. :D
  • steveh
    Ezt az esélytelent értsd ugy mint a tegnapi esetet.

Mondjuk a midikel kivételt teszek de ezzel szerintem mindenki igy van:-)
  • steveh
    Lehet csak az én jó lelkem miatt háborodtam fel de én ha látom azt hogy valamelyik félnek esélytelen a győzelem.Akkor nem támadom meg.
    Volt egy olyan eset hogy vagy 20midi(nekem zöldek meg szürkék) ácsingóztak a PK előtt.Gondoltam mien jó lenne egy kis ismerkedés.Elraktam a fegyvereket és heves /bow meg /wave -el közeledtem felélyük.Láták hogy nem akartam semmi rosszat.Az egész átment egy tök jó kis ismerkedésbe.Egész addig amig valami bedurant agyú 50es midi megnem jelent és elkezdte leszedni az embereket.Szóval ez igy amit leírtatok mind igaz és igy kell lennie és ezt is csak azért írtam,hogy nem biztos hogy a rögtön "legyakunk mindenkit" a jobb megoldás.Hiszen kaptatok értem fejenkén max 50RP-t.Ez nem egy nagy kaland.

Na ha már tudjátok hol találtok meg engem akkor kijöhetnétek oda ma is :-)Lehetne egy kis Hibi Albi barátságos xp gyűjtés vagy akár Duelezés vagy akármi.Mondjuk azt kikötném hogy sem Blade Trunt sem heal nem lehet használni csak buffokat.
    Na mi a vélemény?
  • Mester
    Steveh...:
    1. guild hunt volt alb frontierbe. két full csapat volt 16 ember abból 8 lvl40(tehát a nagyrészüknke lila/piros/narancs voltál) alatt volt... De ez most mindegy is szerintem ez nem abnormális hogy 16ember megtámad 4et mert ez a játék része szinte sosincs ugyanannyi ember mindkét oldalon...(voltunk 3an frontierbe jött nyolc ember nem kezdtek el dualozni :PPP hanem agyonütöttek és ez a normális).
    Amúgy nem kell ennyi ember csak ennyien voltunk és az albokra jellemző az hogy látnak egy csatát látják ki áll vesztésre azt elkezdik ütni(és EZt Rockety is tudja tanusítani több esetben volt így...).
    Amúgy meg hogy találtuk volna meg a stealhereket okoska?:P

szerintem az a lámaság ha vki üldögél ha rohan felé az ellenség.
  • steveh
    Csak gratulálni tudok a mai Hibi támadáshoz :-)

Voltunk 5en bent(pontosabban 4mert az egyik LD) amikor megjelent vagy 20hibi.Persze rogyá vertek engem meg egy kisebb tankot.Közben belogolt a clericünk is az LD-ből.Az is megkapta az össz tüzet persze az is kihalt.szóval elégé bátortalanok vagytok ha ennyi ember kell(izé hibi) ahoz hogy nekünk jöjjetek.Egy két embernek biztos bedurant az agya nállatok,hogy hop egy kis RP.De mien fasza kis duelezést lehetett volna rendezni ott.
    Na mindegy.A lényeg az hogy nem tetszet ez a megmozdulás.
    A két stealthert meg ha jól tudom nem találtátok meg.lámák:-)
    Még le is ültem elöttük azt hidvén hogy elég nagy lámaság lenne ennyien letámadni minket.Aztán ülve kaptam vagy 4 ütést és nem volt sok erőm már utánna bármihez is.
  • Hangianix
    Akkor csokkentsek a rejuk healingjet is, meg a varazslok sebzeset, meg ne legyen aoe mezz... Nevetseges.
  • Bith
    Állítólag az 1.51-es patchben csökkentik a smite erejét, meg a scoutok sebzését is. Bár én erről még nem olvastam.
    Mondjuk, ha igaz is, az minket nagyon soká fog érinteni, ismerve a patchelés elképzelhetetlen sebességét az európai szervereken...
  • Arlen
    Bétateszter vagyok :D
  • Bith
    Nem a szerver a szar, ezt kiderítettem, mert axeleroval kb. 2-3 sec-es lag volt folyamatosan, míg datanettel tökéletesen lagmentes volt a prydwen. Valamint úgy hallottam, hogy chello-val is jó.
  • Mester
    Akit érdekel innen leszedhet egy egész hangulatos videot.
    http://camelot.stratics.com/movies/Hyperbalid.wmv
  • Mester
    Igen ma volt egy kis késés matávval/modemmel néhány sec, nem volt kellemes, de ez van.
  • Arlen
    tegbapi dragon raid rózsás végeredménye:

http://www.extra.hu/chalee/braveguys.jpg
  • Bith
    Sztem ráérünk még megbeszélni bőven :), sajna :(.
  • Hangianix
    Kivagott, nem enged vissza. Aaaargh.
  • Hangianix
    Van itt az SG-n forum, beszeljuk meg a tobbit ott. ;-))) (en politikus leszek)
  • Bith
    Hmmm, én valami fejvadász/csempész/droidkészítő mutáción gondolkodom :).
  • Hangianix
    Remelem birodalmi leszel te is, mint Rince es en. ;-)
  • Bith
    Hehe, én már feliratkoztam rá egy ideje :).
    Meg a SWG bétára is :).
  • Bith
    Ez 15 darab, ha jól számolom. Hány szerveren játszol te?

ha már itt tartunk 12 pala, 42 celric, 31 sorceress, 19 thane, 6 shadowblade :))
    teszt szerveren meg: 5 eldricht, 1 thane :)))
  • Hangianix
    40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40-40