43179
  • Bith
    Elég ha Lonely-t felteszed ;P, a többivel még nemigen játok RvR-re, bár a necrom már 37-es :). Bithy smiter volt valaha (első karim volt), de degradálódott buffbottá.
    Lonely-t meg amúgy is szeretik elsőre lecsapni, mivel aoe mezzer, úgyhogy sietned kell, ha ki akarod ölni, lol.
  • Botond #13158
    és még egy válasz lol,szal pry/hibiben is van egy zanzibar,de ő román asszem lol
  • Botond #13157
    btw te is 2 accountos buffbotos cheater vagy?na szépen vagyunk :-P
  • Botond #13156
    ok,felkerültél a halállistámra,remélem megnyugodtál ;-)
  • Bith
    Ehh, Prydwenen teeee. Innen csak RogueGigi a tősgyökeres excal albi. A többi magyar albi az prydwen, ahogy én is.
    Bithy, Lonely, Necrobith, Bith, Delomas, Taty, Hidenseek
    Ezek vagyunk én :).
    Excalban hibi vagyok, meg middi (level 3-as leendő BD ;P), Hibiben: Zanzibar, Stargate, Menthol.
  • Botond #13154
    éjjen :-D ma este warden powah lesz :-) 10% +sebzés gimped alboktól meg se kottyan :-D
  • Hangianix
    Hibi str relic a hibiknel van.
  • Botond #13152
    annyit segítek,hogy tolmács voltam náluk 3 hónapig :-) csak az titok,hogy mit tolmácsoltam :-) egy hónapot voltam Fort Polkban luisianaban(vagy hogy írják),meg 2-t bajorországban vmi támaszponton,elég mókás volt :-)
  • Botond #13151
    excal?
  • Bith
    És szerinted én melyik szerveren vagyok albi, he? :)
  • Bith
    Lol, akkor majd kitalálom magamtól ;P.
  • Botond #13148
    nyugi,ez prydwenen volt ;-)
  • Bith
    Télleg megvannak végülis a relicjeink? Vagy elvitték a midik?
  • Botond #13145
    már csak 47 btw :-)
  • Botond #13144
    de,dolgoztam nekik egy párszor mint civil amerikai+német támaszpontokon,de 50 évre titkosítva van,hogy mit ;-)
  • Bith
    Mit kerestél Te a Us Armyban? :) Oda nem csak amcsi állampolgárok mehetnek?
  • Botond #13141
    írek a legkeményebbek,angol/amcsi slenget még vágom is vmennyire,skótok sem egy nagy szám,de amit az írek levágnak az kész...
  • Botond #13140
    és elvittük?és tegnap a midik,akik minden keepet bevettek mit domborítottak,mert én lefeküdtem közben alukálni
  • Hangianix
    Echte angolok rosszabbul irnak angolul mint en sokszor... A skandinavok ellenben nagyon jok.
  • Tiffa
    Látszik a tavaszi szünet ... jöttek a hibik a relicért.
  • Botond #13137
    de egyébként a még echte angolok se szólnak be ha vmi baromságot mond az ember,ilyesmi miatt csak alyr+loth+én szoktunk szólni,hogy na neeeee mán :-D
  • Botond #13136
    én meg megtanultam jól az összes mindenséget,aztán simple present/past a használt tudás :-) még néha ilyen balfaszságok,mint a gotta go,és hasonlók,ami rámragadt a usarmyban :-D
  • Hangianix
    Regen volt nekem mar angol oram :D egyszer mar megnezem ezeket a mult idoket, a "stucked"-et is hasznaltam ugy 10 honapig, mig 1x vegre kijavitott valaki :D
  • Botond #13134
    és még soha nem grouppoltam vele,szal még sose healtem,csak 1x rezzeltem :-)
  • Botond #13133
    hurt hurt hurt btw :-P
  • Hangianix
    Megprobalhatna egy ilyet: "Succi, sorry but I can't heal in you in the next 30 mins, 'cause you have hurted the feelings of my Hungarian mate. :D"
  • Botond #13131
    lehet,majd ő személyesen nyilatkozik erről,azt írta 3 posttal lejebb,sztem egyébként ha succi+még 3NP-s aszondja,hogy mi húzzunk a vérbe,ő egyedül nem sok semmit tehet,de majd mingyá meghalljuk :-)
  • Botond #13130
    na,ott hagytam abba,hogy mi is a legmókásabb,szóval: még wardenem vmi lvl20onpár lehetett,amikor egy 39es shade xpzett egy dungeonba,ahol mi is(én+másik warden),egyszercsak rohan kifelé,és hopp lehal a kijárattól 2 lépésre,odarohanok,hogy ne /rel-jé,felszedünk,2 warden közül én voltam a nagyobb,de én nem emp-re voltam gyúrva(az adja pow-ot),hát másik wardentől elkértem pow-os cuccait,hogy majd úgy nem írja ki,amit első próbálkozásra kiírt,hogy nem vagyok elég powerful,közben már tudom,hogy szintem 1,5xeséig tudok rezzelni kb,de akkor még azt hittem ha van elég pow-om felszedhetem,szal nem sikerült,mondtam neki semmi gond,szomszéd faluban van logolva 42es druidom(lol,druidom 1 éve volt 42es kb lol),elkombóztam oda druiddal,rezzeltem megköszönte,utána is ha összefutottunk wave-lt,aztán 50es lett,és hopp már meg se ismerte a még mindig nem 50es wardent/druidot...egyébként biztos jó fej a succi gyerek...
  • Rockety
    akiket végül lourkerék nyírtak le,én ugyan mondtam,hogy 2 ilyen grouppal hajnalig itt ownolhatnánk,de még választ se kaptam,ez pl megint a hibi-érzés...szal én rel,és alttab combóval elhagytam a tetthelyt :-)

Akkor lourker nem lesz elég gyorsan rr10es, te kis buta.

:D
  • Rockety
    há nem tom, polearmosok meg 2handed armsmenek felbuffolva ütnek azért szépeket. Zerkerhez meg ne hasonlistál semmit (savagehoz se) mert azok köztudottan a legjobb melee karik a gaméba( no de midgard a melee realm nem? : ). Arról hogy SI-be ki mit kapott nos, elég csak annyit mondjak, hogy animist és valewalker egy kalapszar. Necro és Reaver elmegy, BD és Savage meg vicc. (bár zerker nagyobakatt ütött rám eddig mint akármelyik savage.)
  • Rockety
    igen de ő egy thunderer. ezért felsőbb rendűlénynek számít (legalább is ő ezt hiszi magáról). Nem csoda hogy ez első pm-chat után kapta az ignore-t.
  • Mester
    Hát ja succi egy hatalmas nagy f*sz.:P

botondnak majd írok késöbb:o
  • Botond #13125
    legmókásabb az egészben az hogy....na ezt majd holnap mesélem el,most megyek csicsikálni...
  • Botond #13124
    mert magasról teszek rá,külön akart menni,külön mentünk,be is jött a számítása,mi megrostáltuk az ellent,kihaltunk,azt arathattak...
  • Hangianix
    Succi az egy sultparaszt mar amit en a BW-s szovegeibol leszedtem eddig.
  • Botond #13120
    most megyek is hibibe megint,mert albiba nincs benn senki ismerős,csak donk tolja infijét bgbe :-/
  • Botond #13119
    szokásos...xpgroup?áááááá,dehogy,warden epicben helpeljen vki?ááááááá,dehogy,alliancében meg mióta bevezették,ezt a no spamm szabályt mindenki hallgat mint a sülhal,max félóránként a fő antispammer benyögi,hogy manachanter wanted to 4 fins,ráadásul CFben 99%ban 50esek xpznek,ilyen nyomi 48asok mint én meg menjenek szólózni...de rvrben meg hű mekkora istenkirályság vki aki heal+osztja az überbuffot,de xpzni?há még egy rendes peted sincs gyerek takarodj...btw mentünk 2FGal vkik ellen emainba,az én grouppom+lourker groupja,és valóban jó aza 100%rezz,mert náluk 2 csóka is kihasalt a csatában,nálunk meg senki,mert lepattantak az enemyk az überbuffokról :-P,aztán miután a nemtomkiket leküldtük succi benyögte,hogy mosmán táguljunk,mert 2 groupra kevés az rp power,aztán mi lekaszáltunk 1fg albot,de midik hátba kaptak(nemtom,hogy egy vagy 2FG),akiket végül lourkerék nyírtak le,én ugyan mondtam,hogy 2 ilyen grouppal hajnalig itt ownolhatnánk,de még választ se kaptam,ez pl megint a hibi-érzés...szal én rel,és alttab combóval elhagytam a tetthelyt :-),aztán visszanéztem wardennel epicelni,de mivel alliancében egy 15 perc alatt még egy 'nem bazzeg'-nyi válasz se jött onnan meg kiléptem :-),mondjuk egy két arc sírt,hogy jajj ne miért,sőt főantispammer személyesen felajánlotta,hogy pénteken x órakkor guildgroupja itt és itt lesz,és toljuk,de elküldtem mindenkit a búsba,azt log :-),szal hibi rockz :-)
  • Botond #13117
    szégeny=szégyen :-)
  • Botond #13116
    akkor jó,mert én waveltem,amíg lvl50es rr6+os grouppom kinyírta :-) csak én voltam egyedül lvl48as rr3as balfasz,de így is szét istenítettek,hogy 'nézzmán Lourkeren kívűl is van druid aki nem pettel+poisonnal operál?' :-D,aztán miután szétgyúrtunk pár albot midit,megint elvették a kedvem hibitől...szégeny az a realm,én mondom...
  • Uberlama
    mind1 akkor 35 :_) bár azt nem tudtam hogy csak ennyit jelent :/