Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az tök jó dolog hogy friar leveri a base buffos vagy buffolatlan tankokat, csak azt nem látom ettõl miért lesz olyan nagyon erõs.
1. RvR-en mindenkin base+spec buffok vannak
2. nem 1v1 harcok szoktak lenni hanem 1v2-5 és ekkor az számít kinek mekkora a HP-ja és a páncélja, parry/evade elfelejthetõ, caster ellen meg eleve nem mûködik.
Ha friar "geci eros dmg dealer" akkor mercenary, armsman még geci erõsebb 😊 Sõt talán még egy infi is erõsebb, esetleg egy scout ha lõni tud és nem meleeben 😊
Base buffok jók elismerem, de most hogy mindenkinek van 3 buffbotja nem annyira fontos.
Resist buffok meg nem is tudom. 2223pontból 1224-et tenni egy olyan vonalra ami adja a selfbuffokat(amik nélkül valami nevetségesen béna, valaki úgy fogalmazta olyan mint egy scout egy bottal 😊) és a resisteket amik nem a legjobbak:
heat: hibi baseline DD és stun, light menta DD, light chanter DD(bár ezekbõl még nem láttam sokat). Talán csak mana chanter nyomja néha a baseline DD-t de annak meg ott van a debuff, szóval a resist buff mintha ott se lenne.
midik nem használnak heat spelleket.
cold: eldritch spellek, jó lenne ezek ellen ha lennének eldritchek 😊 Viszont nightshade DD ellen kiváló 😊
bonedancer baseline DD (lvl 5-ön még használtam néha BD-mel) spiritmaster DD. ez ellen jó, bár én inkább pbaoe-zni látom õket gyakrabban. runemaster darkness DD, ami a 3 line közül nem a debuff+gtaoe+bolt spec, nem is a pbt+DD-snare+nearsight, hanem a harmadik ûber spec: DD+damage add jó lehet PvE, de RvR-en nem sok ilyet láttam. Viszont a 48 runecarving maradék darkness spec elég gyakori és jó(szerintem overpowered), és a debuff DD ellen meg megint semmit nem ér a resist buff.
matter:
valewalker DoT(ez se a leggyakoribb RvR-en 😊)
bonedancer baseline DoT(és van spec line-on is, de ki az aki nem supp-ra specel?)
shaman bolt, DD, DoT. na ennek talán van értelme
Tehát maradjunk annyiban hogy biztos jók ezek a resist buffok mert jól néznek ki a képernyõ tetején, ennek lehet valami lélektani hatása is, de a gyakorlatban azért annyira mégsem 😊
Ezzel szemben mondjuk nézzük a warden resist buffjait(az a class amelyik nagyon gimp mert kicsit üt, bár ezzel én vitatkoznék, mert ha friaral összehasonlítjuk akkor ugyanúgy hybrid-healer damage táblán van szerintem, ugyanannyi spec pontja van amit weaponra tehet, a különbség hogy jobb a haste selfbuffja, választhat blunt és blade között, 2H helyett 1H fegyvere van tehát tényleg kicsit kisebbet üt a 2H bonus miatt 30másodpercig amíg a friar haste buffja le nem jár): Ezen a line-on self buffok helyett kap PBT-t és damage add chant-ot, ami a group többi tagjának se jön rosszul.
resistek:
szinte az összes mezz, stun, root, snare spell, skald, thane, minstrel, necro, cleric, reaver összes spellje, bonedancer instant-lifedrain, spiritmaster pbaoe, air theu DD, runemaster bolt, DD, gtaoe, sorcerer/cabalist spellek a DoT-on kívûl...
Tulajdonképpen egyszerûbb lenne azt írni hogy mi ellen nem véd 😊
Ice wizard spellek(még mindíg nem elég elterjedtek), Ice theu spellek(én csak 1-et ismerek az egész serveren 😊) cold debuff+base DD runei, de az ellen meg úgyis mindegy, fire wizard bolt és DD, caba, sorcerer, shaman DoT-ok.
Lehet hogy kicsit elkanyarodtam? 😊 A lényeg hogy ha nem lennének buffbotok, a spell resistek értelmesen lennének elosztva, a weaponskill nem lenne akkora hatással mindenre, a harc nem abból állna hogy mezz és az egész group agyonver 1-1 embert, akkor tényleg nagyon jó class lenne a friar, de most inkább közepesre minõsíteném. Egyébként ha annyira jó lenne akkor rengeteg rohangálna mindenhol és tele lennének rp-vel 😊
1. RvR-en mindenkin base+spec buffok vannak
2. nem 1v1 harcok szoktak lenni hanem 1v2-5 és ekkor az számít kinek mekkora a HP-ja és a páncélja, parry/evade elfelejthetõ, caster ellen meg eleve nem mûködik.
Ha friar "geci eros dmg dealer" akkor mercenary, armsman még geci erõsebb 😊 Sõt talán még egy infi is erõsebb, esetleg egy scout ha lõni tud és nem meleeben 😊
Base buffok jók elismerem, de most hogy mindenkinek van 3 buffbotja nem annyira fontos.
Resist buffok meg nem is tudom. 2223pontból 1224-et tenni egy olyan vonalra ami adja a selfbuffokat(amik nélkül valami nevetségesen béna, valaki úgy fogalmazta olyan mint egy scout egy bottal 😊) és a resisteket amik nem a legjobbak:
heat: hibi baseline DD és stun, light menta DD, light chanter DD(bár ezekbõl még nem láttam sokat). Talán csak mana chanter nyomja néha a baseline DD-t de annak meg ott van a debuff, szóval a resist buff mintha ott se lenne.
midik nem használnak heat spelleket.
cold: eldritch spellek, jó lenne ezek ellen ha lennének eldritchek 😊 Viszont nightshade DD ellen kiváló 😊
bonedancer baseline DD (lvl 5-ön még használtam néha BD-mel) spiritmaster DD. ez ellen jó, bár én inkább pbaoe-zni látom õket gyakrabban. runemaster darkness DD, ami a 3 line közül nem a debuff+gtaoe+bolt spec, nem is a pbt+DD-snare+nearsight, hanem a harmadik ûber spec: DD+damage add jó lehet PvE, de RvR-en nem sok ilyet láttam. Viszont a 48 runecarving maradék darkness spec elég gyakori és jó(szerintem overpowered), és a debuff DD ellen meg megint semmit nem ér a resist buff.
matter:
valewalker DoT(ez se a leggyakoribb RvR-en 😊)
bonedancer baseline DoT(és van spec line-on is, de ki az aki nem supp-ra specel?)
shaman bolt, DD, DoT. na ennek talán van értelme
Tehát maradjunk annyiban hogy biztos jók ezek a resist buffok mert jól néznek ki a képernyõ tetején, ennek lehet valami lélektani hatása is, de a gyakorlatban azért annyira mégsem 😊
Ezzel szemben mondjuk nézzük a warden resist buffjait(az a class amelyik nagyon gimp mert kicsit üt, bár ezzel én vitatkoznék, mert ha friaral összehasonlítjuk akkor ugyanúgy hybrid-healer damage táblán van szerintem, ugyanannyi spec pontja van amit weaponra tehet, a különbség hogy jobb a haste selfbuffja, választhat blunt és blade között, 2H helyett 1H fegyvere van tehát tényleg kicsit kisebbet üt a 2H bonus miatt 30másodpercig amíg a friar haste buffja le nem jár): Ezen a line-on self buffok helyett kap PBT-t és damage add chant-ot, ami a group többi tagjának se jön rosszul.
resistek:
szinte az összes mezz, stun, root, snare spell, skald, thane, minstrel, necro, cleric, reaver összes spellje, bonedancer instant-lifedrain, spiritmaster pbaoe, air theu DD, runemaster bolt, DD, gtaoe, sorcerer/cabalist spellek a DoT-on kívûl...
Tulajdonképpen egyszerûbb lenne azt írni hogy mi ellen nem véd 😊
Ice wizard spellek(még mindíg nem elég elterjedtek), Ice theu spellek(én csak 1-et ismerek az egész serveren 😊) cold debuff+base DD runei, de az ellen meg úgyis mindegy, fire wizard bolt és DD, caba, sorcerer, shaman DoT-ok.
Lehet hogy kicsit elkanyarodtam? 😊 A lényeg hogy ha nem lennének buffbotok, a spell resistek értelmesen lennének elosztva, a weaponskill nem lenne akkora hatással mindenre, a harc nem abból állna hogy mezz és az egész group agyonver 1-1 embert, akkor tényleg nagyon jó class lenne a friar, de most inkább közepesre minõsíteném. Egyébként ha annyira jó lenne akkor rengeteg rohangálna mindenhol és tele lennének rp-vel 😊
Nem ertem igazan miert kell a BD-tol ennyire felni.
Valoban a legerosebb kari jelenleg es 1vs1-ben verhetetlen, de konyorgom ez NEM egy deathmatch game!
A BD legnagyobb ellenfele a AE mezz utana lehet a földbe döngölni ugy hogy a petek meg csak nezik.
Valoban a legerosebb kari jelenleg es 1vs1-ben verhetetlen, de konyorgom ez NEM egy deathmatch game!
A BD legnagyobb ellenfele a AE mezz utana lehet a földbe döngölni ugy hogy a petek meg csak nezik.
Hat ez az. 24/7-es szolgaltatas van naluk vazz, megsincs semmi.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Hétvégén nem dolgoznak a rohadékok, mondjuk hétköznap se szóval inkább úgy fogalmazok hogy hétvégén a szerverek közelében sincsenek.
omfg NERF SCOUTS, they are too p0w3rfullzor!!!!!!!!!!#!@$
Nerf4tehwin!
Nerf4tehwin!
zzz
Mar egy napja nem megy a befizetos oldal, szerintuk nemsokara megoldjak, karbantartas van. Faszt van karbantartas, vasarnap a bekazabalok szartak megcsinalni...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
En ugy vettem eszre hogy amiota ss vagyok es vannak azert buffjaim, tobb eselyem van sousi ellen. Leverni dual wieldel se tudtam eddig, az nem ujdonsag, de shieldel lassabban ol meg es tobb hpt veszit. Lehet az albok 3 str relicje miatt jobb valasztas a vedekezes hibiben 😊. 400akat utnek a thrust mercek a neutral pancelomba (280+120). Meg jo, hogy a crush ilyen szar alboknal. Elkepzelni is rossz az mennyit artana lol 😊
Nem is tudnek olyan karival jatszani ami cappelt tanknak 600 folott art, ... ments 😊 (nem az isten, mer az tafaya aki pedig megmondta hogy szar a scout😊
Lothandar: Roga shoots you with his bow for 666 damage!
Huuu, de szar a scout.
Adera(shadem): You perform your diamondback perfectly (utom-vagom, buffbot nelkul buffbotos rogat). Kijon stunbol-stunnol: Roga shoots you with his bow! You are hit for 450 damage! Roga shoots you with his bow! You are hit for 420 damage!
Alig eltem tul , de csak azert mer bepaztam es afk volt a srac. Meg nem crit shottolt, az alma.
Persze a scout meg mindig szar 😉)
Huuu, de szar a scout.
Adera(shadem): You perform your diamondback perfectly (utom-vagom, buffbot nelkul buffbotos rogat). Kijon stunbol-stunnol: Roga shoots you with his bow! You are hit for 450 damage! Roga shoots you with his bow! You are hit for 420 damage!
Alig eltem tul , de csak azert mer bepaztam es afk volt a srac. Meg nem crit shottolt, az alma.
Persze a scout meg mindig szar 😉)
Istensegek ne biraljak az en nemteccesemet az albok szama irant hej! 😉
Krané-k midi/pryd grpjával mi történt?
Mikor utoljára hallottam róluk lvl40 környékén jártak.
Mikor utoljára hallottam róluk lvl40 környékén jártak.
Lourker
taps 4fg rulz, de most, paran meglettetek hehehe ;-)
Talan benne van a CoC-ban hogy nem lehet elfutni? Kopd be RightNow-, vagy szolj Dimitrisnek, majd elintezi.
Nembaj majd nyomom a escape-tendert en is. Jaj elfutok mer esetleg meghalok ! 😄- alb power 😊
Majd sendeld mar meg nekem gameban please 😊.
Bosszanto hogy orokke visszafut anyucihoz a steve 😊. Ott all 2 cleric en meg futok be albok koze es meghalok mer druid nem mentett meg. Pedig bezony 40 regros druida volt a csapatba
Bosszanto hogy orokke visszafut anyucihoz a steve 😊. Ott all 2 cleric en meg futok be albok koze es meghalok mer druid nem mentett meg. Pedig bezony 40 regros druida volt a csapatba
Most meg már nem megy. Mindenesetre a duplikált+4 axe megmaradt és a sapi is elõkerült valahonnan.😊. Régen is volt ilyen hibiben ott 2 övet akartam átadni a többi cuccal együtt a kiskarimnak és az övbõl 3 lett a trade végén.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Megosztom veletek amit sose hittem volna, hogy ebben a játékban én fogok elõszõr csinálni.
Midgardban cuccoltam épp és a nagy pakolás végén sikeresen duplikáztam 1 axe-t+4 példányban.😊
Elõszõr el se hittem, de utána még 3x meg bírtam csinálni ugyanezt a duplikálást, de a kisérletezgetés közben elvesztettem 1 sapit. Vagyis ezt se vesztettem el elõszõr csak 1 helyet elfoglalt az inventorymban, de láthatalnan volt. Kiléptem a játékból és vissza, de még ekkor is megmaradtak az axe-k. Végiglapozva az inv a sapi ujra elõtünt,mint 1 láthatatlan tárgy az 1 axe helyett.
A method még akadozik, de nemsoká kitanulom.😊
Bele se merek gondolni a lehetõségekbe...😊
Midgardban cuccoltam épp és a nagy pakolás végén sikeresen duplikáztam 1 axe-t+4 példányban.😊
Elõszõr el se hittem, de utána még 3x meg bírtam csinálni ugyanezt a duplikálást, de a kisérletezgetés közben elvesztettem 1 sapit. Vagyis ezt se vesztettem el elõszõr csak 1 helyet elfoglalt az inventorymban, de láthatalnan volt. Kiléptem a játékból és vissza, de még ekkor is megmaradtak az axe-k. Végiglapozva az inv a sapi ujra elõtünt,mint 1 láthatatlan tárgy az 1 axe helyett.
A method még akadozik, de nemsoká kitanulom.😊
Bele se merek gondolni a lehetõségekbe...😊
Van egy eladó DAoC+Shrouded Islandom, ha érdekel valakit, a többit e-mailben!
tévedtem,account closed,szal ennyi volt,kíváságod teljesült...további jó játékot mindenkinek,sziasztok
haha😊
Lourker
Akkor a tovabbi szajtepes felesleges szvsz 😊 Albik overpowered no skill bena allatok, hibik gyenge, de kreativ es skilles josracok. Szerintem a Torgyan a hibas hogy ilyen kevesen vannak.
na jó talán hagyjuk,ilyen '3oldallal ezelõtt a géza azt írta a fecajnak,amit a józsinak válaszolt' szintû vitához szombaton egész egyszerûen nincs lelki erõm,szal vedd úgy hogy nem szóltam boccs :-P
Gyerekek alljatok le, megint azt fog kijonni az egeszbol hogy az albi kasztok mennyivel jobbak, de ti akkor is le tudjatok verni oket 😊
16244-bõl indult ki erre írta mersain a 16265-t:p
Lourker
jó,mind1,de azt a részt keresd már,ki hogy friart tuningolni kellene ;-) ja,hogy ilyen nincs?nolám :-P
Én egyszer mondtam ezt és ha nem ha nem látnád az egy idézet volt amit lentebb írtam és részben arra reagáltam friaros témában...
Lourker
"16265
Atomy ugye ezt mostnem gondoltad komolyan.
Messze friar a legerosebb klassz alb oldalon es !!neki kene meg tap!!!!?"
Akkor jo :p
Atomy ugye ezt mostnem gondoltad komolyan.
Messze friar a legerosebb klassz alb oldalon es !!neki kene meg tap!!!!?"
Akkor jo :p
Lourker
akartam írni,hogy ne írkálj ilyesmit,mert még vki komolyan veszi,de aztán meggondoltam magam,mert ugyanmár ki ne értené a viccet,erre tessék...há bazz annyit tudok mondani LOL
Igen és köszi a részletes választ küldöm ma😊
Lourker
Az én válaszlevelemet megkaptad?
Na. AoD végnapjait éli?
Ugyis mondthatnám ezt neked, mint 1 ss armsman-nak:" Rés a pajzson."😊
Ugyis mondthatnám ezt neked, mint 1 ss armsman-nak:" Rés a pajzson."😊
yip.
Lourker
Látom nem akarod érteni amit írtam neked.😊
Friar rádver 400-500 dmg körönként és ebbõl a warden pbt-je 1 fog kb. Amit meg te ütsz a wardeneddel neki arra meg azt írja a kis chat ablakban, hogy evade+parry. A nethozáféréseddel csak azt fogod látni jön feléd 1 botos figura utána meg visszanézheted, hogy mennyi dmg kaptál. Mindezt persze a földön heverészve szépen nyugodtan.😊
Friar rádver 400-500 dmg körönként és ebbõl a warden pbt-je 1 fog kb. Amit meg te ütsz a wardeneddel neki arra meg azt írja a kis chat ablakban, hogy evade+parry. A nethozáféréseddel csak azt fogod látni jön feléd 1 botos figura utána meg visszanézheted, hogy mennyi dmg kaptál. Mindezt persze a földön heverészve szépen nyugodtan.😊
lol Friar szvsz nem olyan lassú hogy ne tudna átütni egy 6 sec pbt-n(lehet hogy akikkel harcoltál bénák voltak vagy nemtom...)
Friar egy nagyon jó kari, tehát erõsíteni nem kellene szvsz.:o
Friar egy nagyon jó kari, tehát erõsíteni nem kellene szvsz.:o
Lourker
Hehe 😊
nem vitatom,hogy láma volt :-) dobott 924rp-t,szal 50esnek 50es volt :-) de instaddt vagy nem tette quickbarra vagy én nem tom,meg myrizébigyó volt ami te is,szal rr3,úgyhogy érthetetlen :-) mondjuk elõször próbált felcsalni dombtetõre,hogy ott harcoljunk,de lebeckonoltam,mert master wizzard+co kicsit erõs még nekem ;-)