Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jo kari az a minstrel mondjuk :F
Ja és nem kellene mindenfélét mutogati a kis ártatlan troll-nak.😊
Válasz 'Fidelcastor' üzenetére (#17443)
© Fidelcastor tegnap 23:41 | Válasz erre | #17443
Ja akik ma este játszottak BG1ben exc/albiban magyarok, azoknak azt üzenem én voltam Kandesz nevû BD-vel.😊 A botom támogatásával volt 3 nagyobb irtásom 7 albi,6 hibi és 6 albi. Sajnos már nem tudlak bosszantani benneteket, mert kinöttem a bg1et. " :-)
Bocsika /rude reflexbol jon minden bdre ;-/
A speccem 24 nurture es 17 music volt. Ez a 35 masodperces ae mezz.
zzz
mondjuk volt egy olyan körünk hogy hátba kaptuk midiket mbnél, na az jó volt. Az a gáz hogy mi csak 4en vagyunk (eddig), szal bekell venni random embereket akik általában lámák emiatt nem vagyunk effektívek ölésben.
zzz
zzz
Lourker
zzz
zzz
Lourker
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Ez Atomynak is ment. Nézz utána, hogy a fullra buffolt friar mennyit üt bottal.😊
-the invisible-
A friar hibrid class ha a legbénább is group utility szempontjából, mert gagyi heal és gagyi resisteken kívûl semmit nem tud hozzáadni a grouphoz. Ezzel szemben sokkal kisebbet üt mint egy armsman vagy egy mercenary, gyorsabban hal meg, és nincsenek olcsó RA-i. Tehát ha valaki 15-25-nél kevesebbet tesz healre az hülye mert jobban járna armsman-el vagy mercenaryval. Low rejuv spec tökéletes solozni, de ez nekem még nem sikerült úgy hogy 1-1 ellenségbe botlottam volna csak és nem 1fg, vagy 5fg-zerg, vagy 3 SB + 2 hunter stealth zerg, stb... Úgy tûnik te vagy a kivétel aki egyedül is betámad friart, vagy csak nekem nem volt eddig szerencsém.
Friar vs NS:
alap weaponspec, weaponskill, damage szerintem nagyjából egyforma lehet, NS páncélja gyengébb, HP-ja kevesebb, kicsit jobb az evadeje, de friarnak van gagyi parry is(sok pont nem jut rá), továbbá +10% damage a friarnak és -10% az NS-nek ha pierce, armor resist miatt. Friarnak +nemtommennyi% damage 2H miatt, celtic dualt se tudom mennyit sebezhet pluszban. Frairnak jobb a haste buffja is, igaz csak 30 másodpercig.
Tehát low RR ellenfelek esetén amikor RA-knak nincs sok szerepe PA nélkül NS mindenképpen veszít, gyakran még PA-val is
RR4 körül mikor friar még nem veszi meg az IP-t, és általában purge-t se, és NS a vipert, Avoid Pain-t kb. hasonlóak az esélyek.
RR4 és RR5 között ha friar megveszi az IP-t, esetleg purget is kénytelen respecelni a többi RA-ját(mopain, moparry, dodger, stb..) mert nincs rá elég pont. NS-nek már szintén lehet purge, és vagy viper vagy AP vagy 2-3-as mopain, dodger, dualistizé. Itt ha NS PA-val kezd és szerencsével sok a critikal és evade akkor kb. egyenlõ esélyt látok.
RR6 RR8 felett mikor mindkettõnek nagyjából minden hasznosabb RA megvan talán friar erõsebb megint kicsit, de ez nem biztos mert nem tudok sokat viper és AP-rõl hogy mennyit számítanak.
Szerintem kicsivel mindíg erõsebb a friar mint NS azonos RR szinten ha friar nem specel túl sokat rejuv-ra. Ha hozzáadsz +20% damage-t ha nálunk van str relic akkor meg szinte biztos NS veszít.
Persze ha nagy az RR különbség NS javára akkor simán gyõzhet PA + stun + viper + sok critical kombóval, talán még PA nélkül is.
Ha friar magasabb RR akkor sok esélyt nem látok NS-nek, és ez az amit nem értek hogy akkor miért támadod meg ha tudod hogy nem nyerhetsz?
Az hogy egy RR2-es friar többet parryzett és evadelt mit te arra nem tudok mit mondani, valószínûleg peched volt. Ha normálisan mûködne a véletlenszám generátor akkor kb. egyenlõ arányban kellett volna. A stabil 642-es ütést meg nem tudom hogy csinálta, mert ekkorát critical-al szoktak ütni, de az ritkán ugyanannyi. Ha mûködne végre a friar fórum akkor ide írnám neked pontosan milyen staffal, specel, mekkora a cap damage, az átlagos damage, de arra emlékszem hogy ennél azért kisebb(Ha friar ilyeneket ütne akkor csak friar lenne fél albion és nem paladin 😊)
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Lourker
Az utolsó bekezdésedet nem tudom értelmezni a sok ellentmondásod miatt.Friar leggyengébb ellenfele NS--NS mégis kinyirja ha RR nagyobb--De én láma vagyok mert betámadtam full buffal 2 szintel magasabb RR-u friart.
Én már támadtam be RR2es friart. Stun stylet kiparryzta majd stabil 642dmg ütésekkel kinyirt úgy ,hogy kb 2x találtam el a többit evade és parryzta.
De valószínû ez is csak azért történt meg ,mert én láma vagyok a friar meg profi RR2-volt.
Fidel: mostanában nem játszol hibibe és nem érzed át a 2-handed savagot igazán, crushpole ellen sincs esélyem, de legalább megtudom ütni és nem 5sec alatt öl meg... savage és bd overtáp. Ezen nincs mit vitatkozni, sajnos. Hand2Hand savage még ok mert nem mindig üt nagyokat, de a fent említett egy vicc.
zzz
Az nem elképzelhetetlen hogy egy armsman a leglassabb crush polearmmal az alacsony absorb, crush érzékeny bõrpáncélra 600-800-akat üt ha van egy kis critikal is. De ettõl még ugyanolyan durva marad a savage.
De ez friar az átlagos 700-as sebzéssel már kicsit nevetséges. Van friar-om, sokat olvastam friar forumot, de valahogy senki nem említett ilyesmit. Talán azért mert a cap damage a leglassabb staffal 600 körül van ha 45/50+11+rr van staffra specelve. Nem elképzelhetetlen crush érzékeny low absorb páncélra nagy critikallal 700, de én átlagosnak azt a 2-300-at nevezném amit critical nélkül crush neurtal/resist studded/scale/chain páncélra tudok ütni. Nem tudom mért gondolod hogy az átlagos friar olyan mint az a sotlos akárki aki lefogadom hogy RR7-8 volt és csak damage-re specelt, healre semmit.
Az meg köztudott hogy a friar egyik leggyengébb ellenfele az NS, mert ns-leather vulnerable crushra, friar-leather resist pierc-re amit a legtöbb ns használ, és NS csak luri vagy elf lehet tehát még a constitution is alacsony. Ennek ellenére high RR NS simán le tud verni low RR friar-t még PA nélkül is, de nem igazán értem hogy miért támadtál be egy valószínûleg high RR friar-t és aztán még be is írod ide hogy milyen láma vagy 😊
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Ez csak az en velemenyem persze.
Ja a friarról nem is beszélve az átlagos 700as sebzésével. 1 sotl-os friar meg azt csinálta, hogy amikor betámadtam akkor röhögött majd leült és amikor 1/5 élete volt felállt és 3 ütésbõl kicsapott.
Persze ha egyszer az életbe mi kempelünk mpk-t akár 2 percig akkor biztos kijön vagy 6 fg midi és lehet is nyakit cserélni 😊
Amúgy teljesen emain ellenes vagyok, mert ott mindig zerg van, vagy albi vagy midi, tehát semmiképp nincs értelme kimenni. Odin a király és kész 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
ha van 100+ember emainbe, hát annak nincs túl sok helye és tere ahhoz, hogy ne zergnek tûnjön szvsz
mindig az realm zergel (kivéve hibit), akinél épp több kedve van rvr-ni az embereknek😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
még jó hogy nem használják a midik se xp-hez, se máshoz😊
arra tökéletes, hogy megfogja az enemyt (ok, deter5ös tankot 1,5 secig, de a cleriket, sorcit, wizit akárkit, már picit továb...) addig, mig bevizsitek neki a sima ae mezzt, szal haggyuk ezt a szart sem ér dumát..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
zzz
1, albionba is meglehet csinálni csak nincs matter cabalist, meg ice wizard (igen két kari kell hozzá egy olyan realmbe ahol nicnsenek casterek, de istenem meglehet csinálni csak akarni kell, ha minden vágyálma hogy ott farmoljon 😛
2, lenerfelték a picsába gallát, casterrel 90%+-os resist ratek vannak, tank meg nem nagyon van szal GG Mythic
3, Jock annyiban változott a véleményem: hibik jobbak excalon, (+funabb rvsr) de 90% ba úgyvégzõdik a csata számukra mint nekünk, ZERGED 😊
zzz
Insta stun for teh win, ja es a bard legalabb olyan gyorsan dolt 1 crush 2h arms+thrust merctol mint 1 caster :o
zzz
11 óra valami tegnap
Excalibur
Játékosok száma : szerveren összesen 2205 ember 812 albion, 585 midi
Emain: 68 midgard, 107 albion (ez 20perc múlva 57 vs 137 lett egyékbént)
Odins: 30 alb , 8-10 midi
Hadrians: azt nem néztem 😄
Prydwenen több midi van (nem sokkal mondjuk, szal nem hib vs alb style) mint alb elvileg, de rvsrbe is kijön mostanság.
Thidranki sorceroral félkész gankgrpal: 87 rp 2.5 óra alatt 😄
zzz