Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmmm, az meg raer 1 piciket? Nemdebar? 😄
Hangianix

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

" Addig meg vagy ugye..."

Ez most nem tudom mit jelent de kosz , megvagyok 😊

"Majd ha egyszer sokszaz ev mulva kitisztul a jopar midinek/hibinek az elmeje"

Akkor neked lesz igazad? Kotve hiszem hogy olyan tisztara tisztul ;>.

Mindenkepp nyerni akarsz ugye(itt a forumra gondolok)? Nem is bosszankodom mar rajtad, az erveid nevetsegesek, el nem tudnam kepzelni honnan szeded oket. Egy dolog mondjuk egyseges a hozzaszolasaidban, a leheto legagresszivabban tamadsz 😊.

Nem feltuno hogy mar harman allitjak hogy hulyesegeket hordasz ossze ?

De persze a mi elmenk piszkos, nem tiszta, mit is tudunk mi, lol 😊.

Biztos jobban tudod mi a helyzet exc/alb-ban , mivel te sokkal tobbet voltal ott cleric/sorc. Ejjj de jo neked, enis orulnek atlatnek mondjuk, exc/hibibe, erdekes lehet arrafele , az rvr menete ;>.
Hangianix
Kellene farmolnom meg penzt Albiban, hogy legyen mit atvinni. Ahogy nezem Shaman TG Hauberk az 10-15p kozott ment.

Hangianix
Kerdes: shaman legyen a szokasos 37/39 vagy kell a 4. cure disease/poison is? 😊 (szerintem nem kell, de gondoltam megkerdezem)

Fidel: mehetne cash transfer olyan 6-7p (ha esetleg más eltudja intézni, nekem az is jó)

zzz

agyatlan vagy bazze, most mit kell baszogatni masokat, mikor fogalmad sincs az excalos helyzetrol? elegem van mar abbol, hogy le easy-modeozod midit. nem csak azert mert egyenesbe bant, mert itt jatszom, hanem azert, mert probalnal meg egy kurva fotm healert jatszani, az alt 2szeres albi tulero ellen es akkor a csataba legyel kurva fotm es mezzelj, healelj, rezzelj, meg demezzelj, meg menekuljel a rad rohano albi tankok csapata elol, termeszetesen mindezt egy pillanatba belesuritve, mikor sorcos grpit szinte lehetetlen elsonek lemezzelni, qc mezz 20kilometerrol bazze, ugy latszik pryden csak balfasz sorcok vannak, itt mindenki "eleg" jol mezzel es ugye a sorci mezz nem insta ami 10masodpercig tart, szal a Purge-om mindig lent van hal istennek... hanem ha elkap akkor aztan csa mindenkinek

szal ne farassz a hulyeseggel itt pls

anti hero

gondolom te is egyike vagy azoknak akiknek nem clericje van AODban 😊 (ha igen akkor bocsi:o)

zzz

Én sorcerot csináltam öcsém meg clericet, nem tehetek róla hogy 950es populationû szerveren nem lehet szervezni rvsr guildet mert nincs ember akit érdekelne (egy egész hónapot rászántunk hogy találjunk 4db embert, nem is clericet hanem tankot és mincert de nem volt), de majd ha talán játszol excalon/albon(nekem úgy tûnik nem teszed, ha igen akkor is max bg) akkor talán átlátod az ilyen dolgokat, fõleg azt hogy miért nem fun úgy játszani hogy 4x annyian vagy mint az enemy, 3fg alb kempelgeti mpk-t emainba, nincs mit ölni thidrankiba etc (ha elhiszed ha nem, ez a fõ ok hogy elhúzok onnan, de nyugodtan spameld easy mode faszságodat...) Addig meg mondj amit akarsz "been there done that" részemrõl, albionba is lehet szépen hentelni, igen kell egy ökör aki bevállalja a sorc szerepét (ez voltam én) ami egy picit szívás, de a cél szentesíti az eszközt szokták mondani... Az meg hogy infivel élvezi albiont vki, élvezze... nekem a 10 vs 2 stealther wars se jön be igazán (infivel többségbe vagyok, nsel meg a kisebbségbe). Nos kedves Tafaya, lelehetne rólam szállni és errõl a "hú de szar albionról" is.

zzz

Hangianix
Marmint a 23-as ae dot, nem 24-es.

Hangianix
A BG shamanban nem is az ae dot a kedvencem (nekem nem is volt meg a 24, mert nem full cave shaman vagyok), hanem a bolt. Piszok jo dolog, amikor az ellenfel 20% hp-n ugy dont, hogy kifut a range-bol es kap egy boltot a hataba. 😄

Hangianix
Atkuldened a file-okat emailben? 😊

Tudod nekem nem fun hogy nincs egy normális rvsr guild se ami venne be embert, realm fele infiltrator, normális grpból 2-3van... állando sorceroral, senki se játszik supportal, 160an vagyunk emainba (LOL,ZZZ), lezergelünk 1fg hibi/midit 7fgvel... nekem ez nem tetszik, nem lehet játszani normális úgy egy realmbe, hogy 40-50% a populationak ott van és a lámák 90%- is albionba megy, hát igen arthur király my ass.

zzz

😄
igen, 250k lwrp rox lesz 😊 megyek befarmolom a jó sok fasz albot 😮 /tafaya mode off

zzz

Ez nem neked ment Hangi, rossz az elozmeny.
Lehangolo hogy csinalok 1 olyan karit ami csak healelni tud (persze itt nem ez volt a problema, mert tetszett ugyis a jatek), es akkor nem tudok osszerakni 1 normalis groupot 100 emberbol. Pedig elhiheted Tafaya "akinek mindig bekell szolni valami negativ dolgot" 😊 hogy nem egybol adtam fel a clericem meg a 800as tailorom.
Hangianix
midikenT/hibikenT

Hangianix
Tenyleg igy van, pont olyan mint 1-2 honapja nalunk, midiken/hibiken ha kimentel csomo rp-t lehetett csinalni a randomokon.

"idiota buggyant albok"

Itt a random albokra gondolok akik tomegesen mennek emainbe.

Olyan kari amivel soha nem jatszok meg minek legyen?
Hangianix
Excal/Albikrol Bg-ben meg csak /rude-ot es /laught kaptam, pedig soha nem emote-oltam senkit es nem is ismerhetnek, mert akkor voltam kint masodszorra. Mindenhol vannak idiotak. 😊

Dar, o azert nyomja healerrel, mert pac healert is akar, es egyutt huzza fel a ket karit.

A zerg mode no enemy ever rox?

Szvsz, nem rox.

Sehol egy rohadt ellenseg, semmi, csak idiota buggyant albok akikkel a clericemmel nemigazan tudok egyutt jatszani.

Easy modnak ehhez koze sincs, akkor savage lennek nem kobold warrior.
Szerintem meg nagyon jó, mert be lehet makrozni az xpzést így. Épppen a diablo2 makrozásán munkálkodom a b.neten, este lefekvésnél elindítom és reggelre megvan 1 pár jó cucc + xp. A fejembe már létezik a makrozott animista is.😊) Majd ha 1x befizetem ujra a accountokat, akkor meg is valósítom hibiben, de most már gondolkodol a makrozott BD-n is.😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

"(nem, szürkéket nem bántok),"

Ezt hogy kepzeled, micsoda dolog ez, nem bantani szurkeket 😊.

Death to all grey players I say! 😊
ja töröltem albi karikat lothal együtt szal ha mersain nem jön tudnék hozni buffbotot 8dik helyre.

zzz

hangi: szvsz lvl 24re nyugodtan feljöhet mindenki, azt bgzhet mclért etc.

zzz

AngeLujo
Izgi lehet nagyon, ülni és várni hogy a petek leöljenek mindent... btw nagyon gyûlölöm az összes bd-t pry/midibe. Múltkor is a wizivel széthenteltem egy csomó midit df-be (nem, szürkéket nem bántok), rr6-os sm jön, kapok egy stunt azt szétpbaoez. Kapok mindent, /kiss-t, /hug-ot, erre jön a jólfésült kb lvl 20-as valkyn bd és nyomja a /laugh meg /rude spamet, na ez volt az a pont hogy minden xp-zõ midit életbe hagyok de a bd-ket szanaszéjel hentelem, lehet felõlem lvl 5-ös is. (félreértések végett, nem amiatt az 1 rp miatt :p)

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
Jo leszek en poren is, majd veszek az emerald seal zsakmanyombol 😄

Hangianix
Hardware kerdes: egyik guildtarsamnak gondjai vannak az ATI 9600 Atlantis (ez utobbi nem tudom mit jelent, o se 😊 ) kartyajaval, ami abban jelentkezik, hogy teljesen lefagy a kepernyo. Van valakinek hasonlo kartyaja es milyen drivert hasznal, ha nem jelentkezik a problema.

Hangianix
Megvan meg a craftolt ruci? 😊

Hangianix
Mana nem fogy el hamar? Egyik Pry/Albos guildie healer buffbottal nyomja 😄

Hangianix
Azt nem tudjatok, hogy valaha is megoldjak azt, hogy penzt is lehessen az azonos accounton levo karakterek kozott vault segitsegevel?

Hangianix
Aha, akkor mar csak a Kislany kilete rejtely 😄

Hangianix
Igen, SI karik eddig kimaradtak az eletembol az osszes realmben 😄

Hangianix
OK, BD es irany a frontier gondolom, upplanden hamar mennek a dolgok 😊 vagy DF ha nyitva van. Kobold vagy troll? 😊 es ki ad nekem 10 sp-t a portolashoz, ha SI-n kezdek. 😄

Hangianix
Melyik a legjobb farmolos kari (solo, unbuffed) - warrior?

Hangianix
BG-t nem szeretem az az igazsag 😞 Lehet felhozom a thane-t 24-re akkor, csak kell elotte emeraldot farmolni 😄

Hangianix
Egyebkent ki kicsoda volt? 😄 Volt ket hunter (egyik huntress) es egy sb. 😊

Hangianix
Hat azzal a felallassal nem. 😊 De hulyere rohogtem magamat, mert volt velunk egy healer aki Ballistic neven jatszik friart Pry/Alb-ban es 90%-ban halalra mezzelte az albokat, pedig nekik volt sorcuk es az eleg uber BG1-ben 😊

btw szolj majd ram, ha fent vagy, hogy vegyelek fel a friend listaba 😊
/Outkhast, Bhalage v Gaby -val vagyok fent/

anti hero

Hangianix
De akkor mit csinaljak :*(, Pry/Alb-ban semmit nem tudok, meg sealt se farmolni, mert mindig rosszkor lepek be.

jogsit nyaron kell letenni te butus..

anti hero

ne huzz el sztem

anti hero

Hangianix
Meddig lehet soloban elmenni? 😊 (Most 24-es vagyok MCL-el es emerald sealses cumokban)

és én troll leszek , loth meg kobolt 😛

zzz

annyit kérnék hogy mindenki, intézze el ha lehet hogy lvl 40es armorba legyen startkor + spellcraftolva + fegyverek aki kell (nem akarok azé szopni mert tank 10 ütés helyett 3ból hal vagy ha valami agro van összeesik hirtelen a caster etc 😊

na nagyjábó ennyi, mégeccer ki-mit hozzon:

warrior - én
warrior - öcsém
shaman - hangi
jock - healer
zak - healer
grizli - spiritmaster
bhalage - spiritmaster
mersain - lvl 43-44ig egy spiritmaster ha lehetne, ha nem tudsz/akarsz jönni csak majd zerkerel a megadott szinten azt írd ide légyszives.

zzz

ja , majd kirakom az idõpontot hogy mikor lenne aktuális nekem... (gondolom mindenki ráér 😊. Új meló helyet találtam + mellette jogsit teszem le, szal nem tom hogysmint lesz idõm. szal patiance plz 😊

zzz

gyuru, gyakorlatilag eleg szar, 3*6% resist es 13con vagy mi..
sztem TGs gyuruk jobbak 😊 ill a masik gyurut egy lv49es questbol lehet megszerezni (Ring of Spun Silk)

anti hero

Hangianix
Egyebkent mi az? 😄

zak még 30percig kéne a bardod remélem nem gáz ha igen akkor csörögj ide.

zzz