Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
ja,kk ^^
Uberlama
én két oldalt fent portolgatam ki be és lifedraineltem meg mezzeltem, botondot pl a tetõrõl löttem le.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Egy rr3 sczett ns is megcsinalja. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Mostmár értem miért haltunk ki sorba. Itt forumoztál mikor healelni kellett volna. Nem tudom kik voltak veled de az elded kint várt a vár elött valamit, a druida meg semmitse csinált. Ezekszerint a 3. tesztelte az ML-jét azért nem csinált semitt.
A váratok ilyen bugos, hogy a falakon átlehet lõni?
Uberall pont a sarokban nyirt ki a ram melletti félfordulon ahol elméletileg nem láthat bentrõl.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Uberlama
hát eléggé 900 rp jött belõle szal fene tudja, low rr az tény, de én is csak 5l5 vagyok

Uberlama
hát én azt tom hogy nem egyszer volt hogy nekem jött sb csata alatt pa 300, stun, aztán ütöget gimpeket, kijövök stun vagy épp purge ha van (stun alatt nem ver le, picit üt) moc lifedrain azt csá, de kibaritka amikor bármi stealther be tud PAzni, ha mégis akkor cdt 90% hogy nem viszi be mert átfutok rajta és not in view, azt csá : )

predor = predator 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

rr5+ ns predor of stealthers, delivery man of hell to earth etc etc.../haha

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

de!

Botond
rr1es lowlvl volt,mint említettem,szal nem az rr6os overcapped nsket kéne alapul venni,sem neked sem dorinak szvsz O.o
mocot belehet szivatni átfutok szir-szaral, bár még nem találkoztam moc sorcal, lehet hogy nem.

tehetünk egy próbát ha gondolod, esetleg purge + mocal megölsz de úgyse biztos tbh (pa-ból stunból kinem jösz purge nélkül, viszont ha nekem is fent a purge akkor tényleg esélytelen szvsz)

Hangianix
Ha van purged akkor 😄 qc-nel gondolom hamarabb nyomja el a stun stylejat es azalatt meghalsz.

Uberlama
hm nem sok stealther van ami solo buffolt sorcot leverne ha a sorc nem egy láma pöcs. 😄 elég egy hol irányzott moc, de ha a qc mezz-root bemegy akkor is halott. nem sok esélye van, amikor 300-400akat PAznak az 1400++ hpmra... 😊

nekem be sem megy.... hibas az oldal: "A lap nem jelenitheto meg"

gatyo nekem megint belépett 😊 fizetni nem lehet?

Eskuszom nem ertem ezt a GOA-t... most vagy nagyon dolgoznak a befizetes oldalon vagy qrvara elbasztak

Botond
lowlvl volt mondjuk 40es vagy mi
Hangianix
Rock, akkor kezdunk Bjarkenben.

lol melyik ns nem bir megölni solo sorcot xD név?

Botond
na mincer+infil+sb lement emainbe,hogy nekem is legyen vmi O.o
Botond
rég szórakoztam ilyen jól tbh,übi meg rp farmolt minket O.o
Tiffa
lol, soha nem gondoltam volna, de még olvasni is élmény volt Botond és Übke párbeszédét 😊
Uberlama
😊

Botond
majd holnap,így nincs kihívás :-P
Uberlama
nah megyek toaba tekercset farmolni szal ha kell a keep gyertek, viszatettem 3asra

Botond
ezt észrevettük
Uberlama
😊)

Uberlama
btw csak kedvetekért feltoltam a keepet 3asrol 10 fele 7-8 körül volt amikor itt voltatok szal nem csoda, legkésõbb lordon ugyis haltok.

Botond
na meg eleve shadenek kellett volna elkapnia téged,és nem fordítva
Uberlama
hát lehet, de nem biztos mert én specko nem tok kaput javitani : ) na majd kihozom arsmot vagy vmi

Botond
kiderült ML1 aestun+25%enddrain,és azzal exploitolt vmit
Botond
meg mondjuk nem értettem eleve egyik hero mit bénázik staffal+bowal...mind1 holnap ugyanitt talizunk O.o
Uberlama
bakker erre mit mondjak, hülye az aki olyan keeptake közbe afkzik ahol van védõ lol..

Uberlama
nerf sorc 😞

Botond
na egyik besértõdött,holnap jövünk megin,addigra jevítsátok meg az ajtót
Botond
hehe,nevetséges kezd lenni,na afkzásról ennyit
Botond
ez csúnya volt,mindenki afk lol
Uberlama
naa srácok : )

Botond
dehogy,a shade belépett kérdeztük akar e jönni,akart,fidel detto,többiek meg eleve ott voltunk,malim(bbs hero) szeret keepet ostromolni én is,voideld+ML2es heromeg szeret velünk játszani,én meg szeretem aod-t,hát itt vagyunk
Botond
szép volt O.o ez egy láma shade O.o
Uberlama
no comment : ) láma shade

hangi: nekem megvan minden, lothnak semmi asszem szal õ dingel majd questekbõl, bergnek asszem a gyûrû van csak meg, lourknak gem + neckie megvan.

Uberlama
ennyire megrázott titeket a solo dolog ? : )

Uberlama
pffff

Botond
ultra sok az õr megint,shade rajtad van
Botond
van voideld is velünk szal egyébként is kapod a nerfsiteot O.o
Uberlama
k én ml1, szal van egy nagyon über használhatatlan stormom, szal np ^^ de jol hangzott nem ? : )

Botond
mingyá ott vagyunk