Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy a viharba nem alszol ilyenkor már? 😛
na énmár MML szintekre gyúrok közben,beidéztem egy herót,aki idézett nekem egy bárdot az odaszaladt 4finshez és idézett egy merchantot eladtam asok szart,és a kövi 4 FB egyenesen be autolootolt a rangerre :-) az 600g :-) még 12 bubi to go,de eddigkerestem olyan 9-10Pt finder meg a felét :-)
Mi ez a szar bittorrent baromság?
mi nem, albok ki is wipoltak ott, mennek bledmerre védeni az 50 middi ellen vagy mi, de mi nem megyünk mert tul litek vagyunk hogy keepekkel foglalkozzunk :p
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
ki se léptünk még odinból, szal mi nem voltunk ott :p
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
lekell tölteni a bittorent progit és elindítás után bekell irni parancssorba ezt:
btdownloadgui.exe http://bajs.mine.nu/daoc/movies/celerity2.avi.torrent
btdownloadgui.exe http://bajs.mine.nu/daoc/movies/celerity2.avi.torrent
zzz
ehe régi szép idõk.. 32óra xpzés finsnél 4tl.
12 órája vagy 13 zsínorban nyomkodom a 3as gombot,nem mondhatnám,hogy unatkozom :-D csak szétunom a fejem >.<
Mi csak átjöttünk, aztán meg figyeltünk, hogy szinte az összes albi midibe portolt...
Nem tudunk amúgy semmi nagyobb kaliberû dologról.
Nem tudunk amúgy semmi nagyobb kaliberû dologról.
emberek mi a szar az a torrent/hogy kell hasznalni/letolteni etc a Celerity GG videorol kerdezek es miert nincs ez itt hirdetve nekunk plz =)
ty
bhal
ty
bhal
anti hero
Igaz, télleg mondtam, de a genya nem csinálja a friarját, szal perpill nappal szabad a pálya. Ha mégse, akkor bemakroztam valamit, de mostanság nem merem megkockáztatni, mert állítólag gmek napközbe figyelik, és ha nem válaszolsz pm-re, akkor 3nap ban lehet a vége ^^
másik vinyón maradt a login/pass,és cba átrakni so far+azt mondtad vki üzemelteti a dolgot mostanság :-)
Necroval bazz, megadtam accomat nem? Csak armort ne amortizáld le, és a szürke staffot használd, kb ennyi 😊
Ott van lent barrowsban, húzhatod ezerrel.
Ott van lent barrowsban, húzhatod ezerrel.
heh mérnem mincert húzod? ott aztán van stealther nmy rendesen 😊
Styerne-tõl kérdezd már meg gu-n hogy ML1 második felét mikor akarja megcsinálni, ma?
és grat 😊
és grat 😊
scrolokat gyûrût ilyesmit ledobáltam aföldre,szal van hely ^.^ eddig ami fb jött azt autoloot mind a rangerre rakta btw \o/
tegnap sem fértek már be az FB-k remélem csináltál helyet nekik, ne menjen már el a pénz feleslegesen :p
22:30kor végeztünk fyi 😉
és megint elkéstem ma, nem igaz hogy minimum 6 órát kell felhúznom hogy felkeljek....
melyik karival vagy bent? pbaoe vagy warden?
és megint elkéstem ma, nem igaz hogy minimum 6 órát kell felhúznom hogy felkeljek....
melyik karival vagy bent? pbaoe vagy warden?
BBomat is felhúzhatnád, már 30as 😊
örülök,ha ez enyéim 50esek lesznek,tegnap zak egész nap ott volt és 47-50 este 9re lett meg annyi downtime volt :-(
druidom nem akarod felhuzni?
anti hero
na beindul 4fins,asszony elutazott,vki keres az elkövetkezõ 48 órában ott vagyok,van 3db 42es kari aminek a végére akarok járni ^^
Esetleg kérdezd steveht? 😛
Uff, télleg...
LOL 😊)))
LOL 😊)))
Én is elmondtam minden érdekeset bakker 😛
name: Duracellus
Guild: Angels of Darkness
Level: 50
Rp: 586,685
Lwrp: 241,104
Class: Sorcerer
Race: Saracen
voalá
Guild: Angels of Darkness
Level: 50
Rp: 586,685
Lwrp: 241,104
Class: Sorcerer
Race: Saracen
voalá
zzz
Ügyesek voltatok 😊
teljesség igénye nélkül 3fg hibi volt és az elsõ lemaradot levertük, aztán fordultatok visza és hátulrol is jött még1 fg.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
akkor is ott voltam amikor odinban bedaráltunk 2 fg-vel, tõlünk nem halt senki, gondolom az a halál a másik csapatban volt. Kár hogy nem 1v1 fg csata volt :/ mert így nem sok esélyetek maradt.
nem megmondanátok nem,na tudjátok mikor mondok el nektek bármit is :-P relikrõl meg ne is álmodjatok :-P
kérdezték a guildbe hogy magyar vagyok-e, mondom jah, erre mondták hogy steveh altját öltem meg 😊)) így teljes a story.
guild logót azt kereshetsz rajta nyugodtan :p
gg általában úgy néz ki hogy 6db CS 1 SoM és 1 fekete cloak/+1 CS 😊
gg általában úgy néz ki hogy 6db CS 1 SoM és 1 fekete cloak/+1 CS 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Kövez, kövez.. 😊
Ezt buktad, nem scout.
Amúgy ez tök jó ránk nézve, ha már a megölése után is gratulálnak nektek
Ezt buktad, nem scout.
Amúgy ez tök jó ránk nézve, ha már a megölése után is gratulálnak nektek

volt ott 5 albi, én akkor roszra gondoltam 😊) elnézést