Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tegla
Én nemrég áthoztam a papomat Arathorra-Khadgarról...itt elég nagy magyar közösség van--na nem mintha miattuk váltottam volna.
Iõközben elkezdtem egy draenei warriort ami jelenleg 45-s(10perce dingoltam ).
Elég jól elvagyok itt,meló mellett erre van idõm.Ha vki erre téved Mata(45 warrior) v. Matarese(70 priest)néven megtalál ally oldalon ha tudok segitek bármiben.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

arra gondolsz, amikor az erkölcsi oldalát latolgattuk annak a fightnak?

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

vanguardal játszogatok de kb 3 hete idõm nem volt hogy beloggoljak, lvl 14 forlife 😄

zzz

Csak egy jó non adding policy kell mint most Avalonon.

Fg zóna úgy néz ki ,hogy : Se pihenés közben se fight és speedwarp csakodás közben nem támadnak meg a groupok. Átrohannak és kész.
A strafelést büntetik oly módon ,hogy arra a napra free adding van a strafernek kinevezett( persze ezt nem egy group dönti el ) groupra amíg meg nem tanulnak játszani. Így járt a kis kedves Maelstorm groupja is. Nagy strafe bajnokok voltak .... Az RvR groupok is tisztelik egymást ,hogy ha a 8vs8 zónán kívül egy csatában az egyik fél kap egy add groupot akkor instant mindenki az add groupõ ellen fordul és miután vége integetnek egymásnak és odébb állnak.
Többek között ez vetett véget a Harjisnak is ( rr11-rr12 add group ) mert hirtelen kaptak 10 skilles fg-t a clusterral amik lenyomták õket sorban. Jól beszopták.

Ha kiváncsi vagy a fightokra akkor kimehetsz megnézni is . CSak ruhákat le és nem bántanak. Van solo zóna is már csak azt nem tudom hol ,de van a stealthereknek.
Simán nem kell vele foglalkozni azt iszunk látásig. Én wowoztam meg doacozok német szereveren de az utolsó a nyelvezet amin fenn akadok.
Most éppen oroszokkal jatizom.
Szerinted mennyire vagyok otthon az angol akcentusokban már? Ha felkeltenek is meg tudom mondani ki skót meg ki orosz ja meg a kurva ausztálokat ne felejtsük ki :-)
Pari
Oke...en meg nemtok olvasni,uazt irtad:,soz😛

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
mellesleg,kis 3 fos barati tarsasagunknak az a legnagyobb gondja,hogy kitalaljuk,hogy WARba eu-s vagy us szerverre menjunk...
a USes elonye a homogen (gyk. angolul beszelo) kornyezet, hatranya,hogy kimaradunk a prime timesos raidekbol,a ping novekedes elenyeszo...
EUs snal meg forditva...(wowba EUsokon probalkoztunk...de katasztrofa, amikor lv5s karik jonnek,hogy forditsam mar le a questet, meg svedul spanyolul dumalnak...hogy a "jofele" magyarokat ne is emlitsem😊

Pari
Btw, hol tart az EUs resz? 1.87? 1.86?
amugy aki fontolgatja a daocost visszaterest, a sok class revamp utan erdekes elmenyei lesznek...fokent,hogy most jon az archery revamp is...us-be...
Akinek esetleg van kedve us classicra jonni, annak kolcson adom a "temped" botom,ha ohajtja(meg ha befizeti😊)

Pari
Gyanitom,hogy a skilles 8man-ek,(WARba 6man) inkabb az instance rvrt valasztjak majd...es a skirmish areak lesznek tele pug zerggel...

Pari
Nah, Fidel allitotta,hogy a spap is jo healer.

Tafaya
Ja, volt egy nagy vita a shadowpriest heal képességeirõl asszem picket meg fidel között, fidel azt állította hogy simán tud healelni megfelelõ gearben.

Daoc: én most csináltam egy trial accot és megnéztem megvan-e még a házam meg lehet nosztalgiából elnézek 1-2 helyre, de a daocról még mindig csak a sok fg meg adder flame jut az eszembe, meg fõleg Stalky mondása annak idején. Wowban nincs ilyen, legalábbis én nem tapasztaltam, mondjuk itt ugye bg-k meg arénák vannak. Warhammer meg szintén zerg alapú lesz amennyire látom, csak ott ki lesz NPC-kel egyensúlyozva.

Botond
Marhaság. Csak proper heal gear kell,és egy kis szándék, hogy healeljen az ember,ha kell.
alap hogy jo lenne egy helyre menni ^^

anti hero

AngeLujo
wow powa itt is, bár már lassan delete lesz a shadowpriest mer mindenki köpköd rám mikor groupot akarok :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

sokan msot wow-ban is egy helyen vagyunk, kétlem hogy nagyon szét menne ez a társaság a warhammerre...részemrõl mindegy hogy milyen oldalon kezdek, bár a szívem a sámánhoz húz 😊

Már többször fontolgattam, hogy újra elkezdek daocozni mert tényleg k. jó game. De egyszerse tudtam igazán rászánni magam;s Én már megvárom a warhammert szvsz😉

Lourker

Hát a PvE olyan nevetségesen gyors lett a Daocban ,hogy el sem hiszem. Egyik régi nem magyar AoD-os jött Avalonra és 1 day playeddel csinált egy valewalkert úgy ,hogy megvan az ML1-ML3 meg az összes solo- group quest és az összes scrollja meg van az artichoz. Állandóak az arti raidek , ML raidek. LvL 50-t meg egy 2 fõs "groupal"....

Nincs kedve valakinek Daocozni? Van egy csomó ingyen kiegészítõ és Avalonon most az RvR a második virág korát éli.

Egyébként Warhammerben majd jó lenne valemnnyire egy helyre menni mármint a régi Daocosok.
hat a jofajta grpjuk eleg jo volt sztem, jo arcok voltak, persze neha ugy bebasztak hogy neha elhagytunk 1-1 embert a csatamezon volt..

anti hero

szia steveh, wowozgatunk de 99.9%ban pve a pvp az annyira nevetsegesen fos hogy megegy ilyen nincs 😄DD

jo hallani feloled

anti hero

^^

anti hero

Én WoW-al játszottam 5-6 hónapot aztán most (kieg elött még) 1éves szünet után megint 2-3 hónapot, lvl60ig nem is volt semmi gond mert azzal a pvse résszel ill. tradeskillekkel semmi gond nincs, de ami utána jött az MC ill. a második hullámban Naxx grinddel jött az nem igazán tetszett;p mindez megkoronázva egy szar pvsp-vel.

Most meg "lelkiekben" készülök a Warhammerre^^

Lourker

Ezekszerint csak én élek és virulok. Na akkor jó ,spamolok egy kicsit.

Jelentem újra felfedeztem thidrankit és soloban ownolom a kis chanteremmel a nagy maulereket. kite forthewin :-)
Jó pofa ez a új group relic. Láttam már mindenféle groupokat ownolni az ilyen hordozható relicekkel. Csak kár ,hogy látszik a mappon és jön a holy zerg ,hogy elvegye.
Remélem Warhammerben az ilyen totális 24-32 fõs zergek nem lesznek jellemzõk mint most avalonon. Még jó ,hogy van 8vs8 zone a leeteknek.
Mivel jatiztok mostanában egyébként?
Picit elhaltunk. Éltek még ?:-)

Bhal . Te a BC-vel nyomtad anno Excalon? Rerolloltak Avalon hibiben és velük nyomulgatok mostanában . Csak kivi lennék mire számítsak velük kapcsolatban.
mm nem tom, de a 17GB térképen jól el lehet kolbászolni...

zzz

s0n1c
ott még most durvább a pvp szerver, mint wowban, mert ffa területek vannak, ha jól tudom... 😛
tegla
./pvp off azt meg van oldva

kkthxbye

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Botond
outland mindenhol pvps fyi -.-
vanguard4pve m8s

zzz

hat nem tudom, en meg ugy vagoyk vele, hogy faszom kezd tele lenni a sok gankkel szal azt a keveset amit wowozni fogok lehet vmi pve serveren fogom megtenni -.-

anti hero

AngeLujo
Bhal shadowpriestre is lehet arrafelé szükség? Mer lassan migrate lesz szerintem de én nem leszek holy ebbe az életbe az biztos. Mondjuk 70-et lehet megcsinálom még itt, úgyse kell már sok (1,5 szint körül).

drink whisky m8s

zzz

nem
:simi:

anti hero

Hangianix
Na de akkor most ellentmondasz magadnak 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

jaja 😊

anti hero

Uberlama
ja, milyen élet az már pff xD

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Marmint, hogy munkan es jatekon kivul van mas is? :p

Te már le lettél írva bameg, ennyi.

Pari
akik esetleg nem kovetik nyomon a WAR fejlodeset, par uj erdekes infon a war topicba...😉

Pari
most a warden a nagy fotm...

Pari
nyeh, a mauler csak 1v1ben oped, grpba kb annyira jo/hasznos mint egy necro...

johat aki fasz az fasz
ennyi
😄

anti hero

nem vegeztem be a neptulon projectet csak kis idore szuneteltetem 😄

anti hero

Jockey
nem rimánykodok én már többet, ott wow-ok ahol akartok.
te is bhal..:-(
amúgy elnéztem pár kieg képet, hát 1 dolog hiányzik még mindig nagyon a DAOC-l nekem, amit semmi nem überelt eddig (régi csapaton egyéb dolgokon kívûl), az pedig nem más mint az a fránya troll skladom:-(
van egy pár troll képp, olyan cuuukik... -.-

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

AngeLujo
fontolom erõsen hogy átmenjek, csak kell kis cash.... (szegény egyetemista vagyok u know! 😞 )
nekem 32 a BE palám és 64 a priest szal én is ráérek... vizsgaidõszak pwns 😄

Hangianix
En tobbet. De csak munka mellett meg talan idom is lenne.

egyebkent meg nemhogy a ganktulonra jottel volna, ott ugyis elkel a jo priest ill van jo tarsasag azaz MEGCSALSZ TE KURVA??? 😞

anti hero

lvl40es a paladinom amit a tbc ota csinaltam. ennyi idom van ra 😄

anti hero

en 8-9orat dolgom es nekem van :o
cserebe nem szoktam aludni :G

anti hero

Hangianix
Bazze, nekem meg offline jatekokra sincs idom. 😊

AngeLujo
ja meg annyi itt a .swe mint BS-en a .hu szal olyan groupot találni ahol beszélnek valami emberi nyelven is az elég ritka 😊