Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Iõközben elkezdtem egy draenei warriort ami jelenleg 45-s(10perce dingoltam ).
Elég jól elvagyok itt,meló mellett erre van idõm.Ha vki erre téved Mata(45 warrior) v. Matarese(70 priest)néven megtalál ally oldalon ha tudok segitek bármiben.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
zzz
Fg zóna úgy néz ki ,hogy : Se pihenés közben se fight és speedwarp csakodás közben nem támadnak meg a groupok. Átrohannak és kész.
A strafelést büntetik oly módon ,hogy arra a napra free adding van a strafernek kinevezett( persze ezt nem egy group dönti el ) groupra amíg meg nem tanulnak játszani. Így járt a kis kedves Maelstorm groupja is. Nagy strafe bajnokok voltak .... Az RvR groupok is tisztelik egymást ,hogy ha a 8vs8 zónán kívül egy csatában az egyik fél kap egy add groupot akkor instant mindenki az add groupõ ellen fordul és miután vége integetnek egymásnak és odébb állnak.
Többek között ez vetett véget a Harjisnak is ( rr11-rr12 add group ) mert hirtelen kaptak 10 skilles fg-t a clusterral amik lenyomták õket sorban. Jól beszopták.
Ha kiváncsi vagy a fightokra akkor kimehetsz megnézni is . CSak ruhákat le és nem bántanak. Van solo zóna is már csak azt nem tudom hol ,de van a stealthereknek.
Most éppen oroszokkal jatizom.
Szerinted mennyire vagyok otthon az angol akcentusokban már? Ha felkeltenek is meg tudom mondani ki skót meg ki orosz ja meg a kurva ausztálokat ne felejtsük ki :-)
a USes elonye a homogen (gyk. angolul beszelo) kornyezet, hatranya,hogy kimaradunk a prime timesos raidekbol,a ping novekedes elenyeszo...
EUs snal meg forditva...(wowba EUsokon probalkoztunk...de katasztrofa, amikor lv5s karik jonnek,hogy forditsam mar le a questet, meg svedul spanyolul dumalnak...hogy a "jofele" magyarokat ne is emlitsem😊
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
amugy aki fontolgatja a daocost visszaterest, a sok class revamp utan erdekes elmenyei lesznek...fokent,hogy most jon az archery revamp is...us-be...
Akinek esetleg van kedve us classicra jonni, annak kolcson adom a "temped" botom,ha ohajtja(meg ha befizeti😊)
Daoc: én most csináltam egy trial accot és megnéztem megvan-e még a házam meg lehet nosztalgiából elnézek 1-2 helyre, de a daocról még mindig csak a sok fg meg adder flame jut az eszembe, meg fõleg Stalky mondása annak idején. Wowban nincs ilyen, legalábbis én nem tapasztaltam, mondjuk itt ugye bg-k meg arénák vannak. Warhammer meg szintén zerg alapú lesz amennyire látom, csak ott ki lesz NPC-kel egyensúlyozva.
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Lourker
Nincs kedve valakinek Daocozni? Van egy csomó ingyen kiegészítõ és Avalonon most az RvR a második virág korát éli.
Egyébként Warhammerben majd jó lenne valemnnyire egy helyre menni mármint a régi Daocosok.
anti hero
jo hallani feloled
anti hero
anti hero
Most meg "lelkiekben" készülök a Warhammerre^^
Lourker
Jelentem újra felfedeztem thidrankit és soloban ownolom a kis chanteremmel a nagy maulereket. kite forthewin :-)
Jó pofa ez a új group relic. Láttam már mindenféle groupokat ownolni az ilyen hordozható relicekkel. Csak kár ,hogy látszik a mappon és jön a holy zerg ,hogy elvegye.
Remélem Warhammerben az ilyen totális 24-32 fõs zergek nem lesznek jellemzõk mint most avalonon. Még jó ,hogy van 8vs8 zone a leeteknek.
Mivel jatiztok mostanában egyébként?
Bhal . Te a BC-vel nyomtad anno Excalon? Rerolloltak Avalon hibiben és velük nyomulgatok mostanában . Csak kivi lennék mire számítsak velük kapcsolatban.
zzz
kkthxbye
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
zzz
anti hero
zzz
:simi:
anti hero
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
ennyi
😄
anti hero
anti hero
te is bhal..:-(
amúgy elnéztem pár kieg képet, hát 1 dolog hiányzik még mindig nagyon a DAOC-l nekem, amit semmi nem überelt eddig (régi csapaton egyéb dolgokon kívûl), az pedig nem más mint az a fránya troll skladom:-(
van egy pár troll képp, olyan cuuukik... -.-
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
nekem 32 a BE palám és 64 a priest szal én is ráérek... vizsgaidõszak pwns 😄
anti hero
anti hero
cserebe nem szoktam aludni :G
anti hero