14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• tomcs
    azok bizonybizony mukodnek rendesen
  • Kilgore_Trouth
    Amig varsz a valaszra ( ), addig javaslom olvass vissza, illetve nezd meg FreeHome weblapjat (#1310). Mindket forras roppant informaciogazdag. Talan nem is kellett volna levelet irnod....
    Udv a DC-n!
    Bye
  • Cvd
    Úgy látszik mostanában megint túlterhelt a szolgáltatóm..:( Tegnap este is volt pár óra, amígy csak 90-100 user tudott feljönni, ma már rosszabb a helyzet. Az előbb 30-40 volt a létszám, mort éppen felment 130 körülire, úgyhogy megint lehet próbálkozni bejönni, talán most jó lesz egy darabig. Ha esetleg olvassa valaki, aki épp a tertalékon van, az szóljon legyen szíves a többi odaszorultnak is. Egyébként dolgozunk a megoldáson, ami ezt kiküszöbölheti, addig is türelmet kérek.:))
  • Pharaoh
    THX!
  • FreeHome
    Elkészült a directconnecthun magyar DC infó oldal frissítése végre! Kicsit csökkentettem a betüméreteken is, hogy alacsonyabb felbontásban is még "élvezhető" maradjon :))))
    tomcs- nak hála már a DC++-hoz is szerepel leírás, úgyhogy akit érdekel a DC++, az a honlapon kaphat egy kis segítséget az elindulásban.
    A directconnecthun honlap két helyen is elérhető:
    http://www.tar.hu/directconnecthun
    és
    http://free.x3.hu/directconnecthun
    Jó tanulást!
  • Pharaoh
    ÉS amúgy miben más még a dc++ mint a normál?
    Honnan tudom a dc++-t letölteni?
    Hogy lehet a wc-ben a filet visszanyesni?
    Na ez jó sok kérdés lett, de a válaszolnál/tok rá azt megköszönném.
  • tomcs
    dc++-ban van rollback ugy automatikusan, nmdc-vel csak ugy hogy win commanderrel visszanyesed
  • Pharaoh
    Hi!
    Meglehet azt a DC-ben csinálni, hogy ha egy letöltést folytat, akkor lépjen vissza a file-ban náhány K-t?
    Mert nekem volt, hogy lefagytam, majd folytattam a letöltést de a film hibás volt ott ahol rebootoltam és így szar lett az egész.
    Thx
  • tomcs
    magyaritas

sikerult ket sorra vagni hogy kopipasztolni se lehessen :)) na inkabb 1 link akkor mindenkinek jo lesz
  • tomcs
    na megint jovok
    dc++ 1.7 megjelent. na ebbol mi kovetkezik? igen, van uj magyaritas.
    a dc++: dcplusplus.sourceforge.net
    a magyaritasom: http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=542777&group_id=40287&atid=460289

par szoveggel meg nem nagyon talalkoztam, azokat ugy korulbelul leforditottam, majd ha talalkozom veluk meg modositom. ha valaki hibaval talalkozik benne ne felejtsen el szolni :))
  • Cvd
    Szólt a dns2go, hogy 20-án hajnalban lesz egy 4 órás leállásuk karbantartás miatt, ezért a domain nem fog élni. Vagyis nem fog tudni senki csatlakozni. Aki bent lesz, azt valszeg nem érinti. Gondolom a tartalékkal is ugyanez lesz a helyzet, mivel az is azzal a domainnel megy.
  • FreeHome
    Nagyon szívesen!
    Elkészült a directconnecthun magyar DC infó oldal frissítése végre! Kicsit csökkentettem a betüméreteken is, hogy alacsonyabb felbontásban is még "élvezhető" maradjon :))))
    tomcs- nak hála már a DC++-hoz is szerepel leírás, úgyhogy akit érdekel a DC++, az a honlapon kaphat egy kis segítséget az elindulásban.
    és
    Jó tanulást!
  • oroy
    FreeHome megoldotta a problemamat, nekem be volt teve a Favorites -be a tartelek de ott a reggi cimel volt meg, en nem tuttam megvaltozot a cim egy jo ideje.
    koszi FreeHome.
  • oroy
    sziasztok, egy kerdesem lenne csak, a TARTALEK -ra nem tudok csatlakozni, nagyon reggen ment, ujabban nem, van valami IP korlatozas es kulfoldi IP -ek nem tudnak belepni?

oroy
  • [HUN]northwood
    Meg a legjobb esetben sem leszek otthon jovo het elejeig, szal ne szamitsatok ram, de remelem, hogy a gepem meg mukodik, ha meg nem akkor ez van. Sajna!!!
  • [HUN]northwood
    Sziasztok, vki szoljon a puccosnak, mert en nemtok, hogy majd vasarnap leszek otthon csak, es hogy ne keressen... Koszike, barki is vagy... Jo Dc-zest mindenkinek!
  • _Rm_
    Hali!

Nem a jopofasag a lenyeg, hganem hogy menyire szamithatnak rad a tobbiek, esetleg beszelsz-e a kozosben, valamint milyen rendszeresegel vagy fent a hubon...
    Mondom ezt en, aki kb 1 honapja nem lepett be :) (Mondjuk ennek is megvannak az okai: 40GB-os vinyo halal, es most egy 4GB-vel nem utom meg az 5GB-os limitet :)))
  • [HUN]!Witch
    Kösz!

TARTALEK.DNS2GO.COM

• FreeHome
    Köszi Volvox, jól esett, de tényleg.
    Szerintem nem kell játszani a jópofát, csak elég , ha hasznos cuccokat osztasz meg, és korrektűl bánsz a többiekkel, és segítőkész vagy. Én ezt tenném, a Tartalékon, ha nagyon kellene acc a Hungary-ra. Bár szerintem a Tartalék sem rossz, csak ki kell figyelni a megbízható felhasználókat. Sajnos ez a Hungary HUB-on is így van. Én sokszor olyantól töltök, aki tőlem is. Így biztos lehetek abban, hogy nem tűnik el a személy. Vagy olyantól, akinek a nevét nap mint nap látom, mert ugye én is fennt vagyok minden nap.
  • [HUN]Volvox
    Üdv all!
    Megelőzendő a hülye kérdéseimet, elolvastam a legutóbbi 500-600 hozzászólást. (némelyikből okultam, némelyiken jót röhögtem, de ez most mind1).
    Szóval nem kérdezek, csak pár megjegyzés, egy 1 hónapos DC felhasználótól:

PRO:
    AD1: A magyar DC "scene" (ha szabad igy fogalmaznom" igen színvonalas az átlaghoz képest: van kultúrált hangnem, segítőkész emberek a fórum is rendesen dagad. Nem is beszélve Freehome oldaláról, ami azt hiszem annak, aki végigolvassa, igen hasznos lehet. (mint pl nekem is az volt)
    AD2: A Tartalék HUB igen jó, mostanság néha átlép az 1 terrás küszöbön, ami már azért már valami. Tényleg, a Hungaryn kb. mennyi adat (persze nem warez, vagy micsoda, hanem csakis saját készítésű mackósposzter) van? (ezt még senki sem mondta)

De akad némi KONTRA is:
    Ez leginkább a Hungary HUB miatt. Bár kissé tán "savanyú a szőlő" dolog, de akkor is: Azt értem, hogy betelt a HUB, emiatt csak akkor lehet passt kapni, ha "bizonyít" az ember. De mit is értünk pontosan bizonyításon? Sok shared cucc kell (mennyi is az a sok?) vagy netán szorgosan kell játszani a jópofát, neadjisten' mailokkal zaklatni cvdt meg a többieket?

Hát durván ennyi lenne. [jé, de szép hosszú :)]

Összességében viszont erősen a pro felé tolódik el az én privát véleményem, csak ez a Hungary dolog gáz kissé.

Na, további jó töltögetést:

[HUN]Volvox, akinek már megint nem volt jobb dolga, mint regényt irni egy forumba...
  • FreeHome
    és
    Jó tanulást!
  • [HUN]Brabus
    sima hex editorral at lehet irni magat a programot is .... hackman pl.
  • tomcs
    bocsi, kicsit belefeledkeztem.. de mar fenn van :))
  • [HUN]northwood
    Köszi ezerrel!!! Akkor megvárom amíg felteszed
  • tomcs
    nem, siman "mentes maskeppen"-t kell neki nyomni..a kovetkezot zipben rakom majd fel..ugy 10 perc mulva, eszrevettem hogy 1-2 string kimaradt veletlenul :)) 1et aludni kellett ra es tadaam :))
  • [HUN]northwood
    Gyerekek, én miért nem tudom letölteni a magyarosítást? Feltétlen loginolni kell? Annyit ír ki, hogy XML error...
  • tomcs
    irtam nekik hogy rakjak bele azt is a language file-ba, amint lehet megcsinalom azt is
  • tomcs
    hehehe :))) ma ejszaka fennmaradosdit jaccottam aztan meg micsinaljak, a hentelest mar unom :)))
  • Cvd
    "otleteket, javaslatokat, megfelelobb szavakat varom, akar dc-n akar mailban, akar mindketton :))"

Nekem van egy ötletem... Hajnalban inkább aludjál, ne fordítgass... Komolyan mondom, ez már beteges!
  • tomcs
    meglepeteeeeeeeees :))
    csinaltam 1 kicsike magyar forditast dc++-hoz
    itt van:
    http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=542777&group_id=40287&atid=460289

otleteket, javaslatokat, megfelelobb szavakat varom, akar dc-n akar mailban, akar mindketton :))
  • [HUN]!Witch
    TARTALEK.DNS2GO.COM
  • cocitus
    Brabus!!!! Hol vagy????
    Gyuszmáról tudsz valamit? Ftp megy??
  • Kilgore_Trouth
    Szia Malnaszorp!
    Hogy megertsd:
    a helyzet az (ha jol vettem eszre), hogy ezen a DC forumon van egy olyan jo-rossz (mindenki huzza ala melyik tetszik neki) szokas, hogy ilyen kerdest nem teszunk fel. Hogy van-e ez, van-e az...stb.
    Ha DC-t hasznalsz, akkor ott megtalalhatod amit keresel, igy vagy ugy.
    Ha nem hasznalsz DC-t akkor pedig ez nem az a forum ahol a kerdest fel kell tenni.
    Abszolult nincs eloiteletem veled szembe, de inkabb szinpatikus vagy mint ellenszenves, mert legalabb valaszoltal.

Ha nincs DC-d, akkor segitseget kerhetsz itt, vagy irhatsz pl. nekem, szivesen segitek.

Szoval no ellenszenv, csak szoltam....

bye
  • cocitus
    hmmmmmm...
  • FreeHome
    Ha valaki mégis lusta lenne visszaolvasni
    "Miért lettem banolva?" -kérdésre a válasz:
    Ha kapcsolódsz a HUB-hoz,és egyből "disconnected from hub" feliratot látsz, várj minimum 10 másodpercet a következő próbálkozásig! Ha nem vársz,és folyton a Connect gombon lógsz, előbb utóbb megjelenik a "Your Ip is banned" felírat. Ez egy 10 perces kitiltás. Ez azért van, hogy jelszótörö programmal ne lehessen bejutni a HUB-ba. Tehát 10 perc után újra próbálkozhatsz bejutni, de akkor is figyelj, hogy ha nem enged be, akkor kapcsolódási próbánként várj MINIMUM 10 MÁSODPERCET!!!!

Direct Connect magyaroknak info oldal:
    vagy akinek nem jönne be a tar.hu
  • [HUN]Girl
    Tanítani kellene ezt a stílust!!!
  • Kilgore_Trouth
    korrekt :)
  • Jezuska
    Nagyon szépen köszönöm !
    igy megfelel? :)
  • Jezuska
    Oke mar mukodik thx
  • Kilgore_Trouth
    Jezuska!:

Jezusom, ha kersz valamit legalabb kerd szepen!?
    "jo lenne" --- inkabb: legy szives

Ha pedig a bannolas dolgot nem erted, akkor legy szives olvass vissza.
    Az okokat es megoldasokat alant leled meg....

bye

Northwood!:
    Orulok, hogy fogod a poent, ugyanis annak szantam! Teged is hozza kell hogy adjalak a jo arc listamhoz :) 1ebkent pedig ha valamiert vegervenyesen ledob a hub, akkor a vakacio vegeig valszeg ugy is maradsz. Erre is azt kell mondjam: velem is +esett mar hasonlo...

bye