14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
tomcs #1487 haat lattam azokat is.... csak akkor meg nem nagyon irogattam -
Cvd #1486 Macerás a dolog, mert ezt nem a script figyeli, hanem maga a HUB progi. Abból kellene kiütni, mert más program nem létezik, csak az eredeti Neo-modus féle. -
#1484 Ket uzenet, nem tudom megnezi-e akinek szol. Mind1 +latjuk.
[HUN]_mcx:
Ketszer kerdeztel, sajna egyszer sem tudtalak elcsipni a valasszal: Amit keresel, az most is ott van. 1-2 dolog kerult csak at mas helyre. Ez pont koztuk volt... Szerintem konnyu lesz +talalni
[HUN]subee:
Ami neked szol:
Nem vagyok se a haverod, se a baratod, szal kulturaltan. OK?
Ami nem csak neked szol:
Nem az elso eset es csak egy jo tanacs a felesleges anyazasok elkerulese vegett:
Ha mondasz, kersz, kerdezel valamit priviben, akkor esetleg kezdd azzal, hogy: "Hello, ott vagy?"
Gyengebbek kedveert felhivom a figyelmet, hogy a HUB-ok a vilag barmely orszagabol elerhetok (tudod idoeltolodas).
Ja es az sem mellekes, hogy van, aki nem gubbaszt a gep folott folyamatosan.....
Udv: Kilgore_Trouth
-
Ász #1483 Átvettem a hub üzemeltetését ugy hogy ez ügyben is ne a cvd-t zaklassátok ezentul volt már neki szegénynek elég baja az alábbi imél cimen elértek egy 24 óra elteltével biztosan válaszolok.Ha valamilyen gondotok adódik az [email protected] imél cimre irjatok igérem egy 24 óra elteltével max válaszolok. -
[HUN]Brabus #1482 erdekes .... sokmindennel talalkoztam mar .... es teged ismerve biztos vegig neztel mar mindent... de otletem sincs...minden esetre en megprobalnam egy masik geprol is (mar csak azert is hogy tudjam mi a ludas a net vagy a gepem)
hiszen akad ott korulotted egy jo par....
Sok sikert ha valami eszembe jut vagy nalad van valami fejlemeny uzenj hatha kitudunk valamit hamozni a dologbol... -
Mr. M. #1481 Hopsza, bocsi, [HUN]MRM vagyok egyebkent -
Mr. M. #1480 Hali mindenkinek!
Eloszor is elnezest kerek mindenkitol, hogy mult hetvege ota nincs jelen a gepem a hub-on (nem mintha olyan sok vizet zavarnek), de nem tudom miert, nem tudok csatlakozni semmilyen hub-ra. A public lista lejon szepen, de barmelyik hub-ot valsztom is ki, vagy manualisan irom be, es ugy connect-alok, mindig disconnect-tel leall. Sajnos egesz heten el voltam havazva meloval, es nem tudtam utananezni a dolognak, de most van egy kis idom, es most azon vagyok, hogy megoldodjon a problema. Ugyanis most felraktam a DC++-t is, hatha azzal mar tudok csatlakozni, de ennel is lejon a public lista, majd kiirja, hogy:
*** Unknown error: 0x2743
Ezek utan en is vegigolvastam az eddigi hozzaszolasokat (2 ora), hatha mar valakinel megjelent ez a hibauzenet, de sajnos nem lattam ilyet.
A kovetkezoket probaltam ki: kiprobaltam active/passive modban, probaltam force ip-vel, ujra telepitettem a DC-t, registry-t kitakaritottam, most hirtelen ezek jutnak eszembe.
A vonalam jo, mert megy a net egyebkent, tuzfalam nincs, az oprendszerem NT, nem telepitettem semmi programot.
Valaki talalkozott mar ilyen hibajelenseggel? Tudna valaki segiteni, hogy mi lehet a problema?
Elore is koszonom mindenkinek a segitseget.
bye
MrM -
#1478 Hali Mindenki...
Mar lassan 3 hete baj volt a DC-vel. Nem tudtak sokan letolteni tolem.
Koszi a turelmet a felhasznaloktol es az op.-oktol, hogy nem ba**tak ki.
A Kilgore_Office-n mar a DC++ dorombol, es meg is oldodott a baj....
A Kilgore_Trouth-ra is ez a sors var.
Koszi, udv: Kilgore_Trouth -
Tatek #1477 Még ezek elött is volt hozzászólás, nem is kevés :). De azokat jobb is, hogy nem látod.....
Volt benne pár affair. :) -
tomcs #1476 az eleg derek.. en mondjuk a kezdetektol kovettem :)) -
nobook #1475 Üdv Mindenkinek!
Végre elolvastam mind az 1474 hozzászólást!
Eme ünnepi pillanatot megragadva, rögtön feltennék egy kérdést:
Mit a véleményetek arról, hogy a munkahelyemről HTTP-Tunnelen keresztűl csatlakozzam vmelyik Hubhoz ?
Miért kérdés ez? Mert sajnos a HTTP-tunnel számtalan hátránnyal rendelkezik, és lehet, hogy többet ártok vele, mint használok:
- nagyon lassú (max. 1-2 KB/s)
- sajnos előfordulhat, hogy néha lerohad
Előnyök:
- ~20G mp3
- elvben éjjel-nappal mehet
Várom válaszaitokat!
[HUN]nobook -
hungi #1473 Üdv mindenkinek!
(Bocs a reklámért de jó bornak is kell alkoholista)
Megnyitotta kapuit az első, és ezért a legjobb ;) online filmfeliratokat magyarra fordító weboldal. Regisztráld magad, és segítsd a munkánkat!
http://projectsub.wox.org
!!!! Köszönjük !!!! -
[HUN]!Witch #1472
TARTALEK.DNS2GO.COM --------> KOLI.DNS2GO.COM
-
#1471 Hello mindenki!
Rég játram felétek. Látom probléma az van bőven, de legalább nem a régi nóta, hogy ki kap reg-et és ki nem.... Udvozlet: Cvd,Rm,Bad Company,Apooca -nak
-
[HUN]Brabus #1469 miert nem probalsz meg egy masik klienst ha az a gyanud hogy az egyik nem jo...? -
[HUN]Girl #1461 Na mostmár csak birjuk követni és nyomozni mikor melyik megy -
#1459 A DC kliensben a userek beállíthatják, hogy mely alkönyvtáraikat osztják meg, és hány szálat engedélyeznek mások számára a gépükön, ezek a slotok, ennyi user kapcsolódhat egy időben az ember gépére. -
BaliHB #1458 Mi az a slot? -
[HUN]Girl #1455 -
#1454 Látom volt értelme a "Csinálj Te is HUB-ot" lapnak.
Talán ennek is köszönhető, hogy két új HUB-al gyarapodott a Direct Connect Magyaroknak közösség.
Az új HUB címek, és egyéb információk megtalálhatóak az alábbi címeken:
http://www.tar.hu/directconnecthun
http://free.x3.hu/directconnecthun
Mindenkit, aki kafa arc, szeretettel várunk az új HUB-okban!!! -
marcedli #1451 AKKOR MINDENKI, AKI NEM ÉRTI MOST MI VAN
Jelenleg két publikus hub van, mindenki jöjjön:
tomcs.hdsnet.hu
nagyi.dns2go.com
Várunk titeket! -
marcedli #1450 na
-
Cvd #1446 Elindult végre, megy a hungary. -
Cvd #1444 Már megint szarakodik a dns2go, de próbálkozok vele. -
leslie #1441 Ha veletlenul olsz meg vkit, akkor is megbasznak... -
#1439 Szia cocitus1,
Javaslom az alabbi oldal megtekinteset:
Nero v5.5.7.8 -
Cvd #1436 Megjavult a dns2go, pillanatokon belül indul a hungary. -
[HUN]Girl #1434 gyertek a koli.dns2go.com-ra -
PCK #1431 de hol kell átirni az IP-t? -
PCK #1430 Köszi, pont most nézem hogy megváltozott az IP-m -
Cvd #1429 Ma már nem lesz Hungary, nem hajlandó csatlakozni a dns2go kliens, nekem meg mennem kell dolgozni. Reggel indítom a HUB-ot ha megszűnik a gond. -
[HUN]!Witch #1428 Azok a chellosok akik nem tudnak belépni a hubokra nézzék meg nem változott-e az IP-jük...nekem igen, átírtam a settingsben és mostmár ok. -
[HUN]!Witch #1427 Ugyanazok a szabályok érvényesek és a scriptek is megegyeznek. -
#1425 -
[HUN]!Witch #1424 A tartalék leáll.
elsődelgesen használjátok a KOLI.DNS2GO.COM-ot
előfordulhat leállás, főleg délelőttönként, AKKOR gyertek csak a tartalékra
köszi Sickboy és Witch -
Cvd #1423 Megy megint a Hungary. -
[HUN]Girl #1422 Gondolom ki lett kickelve.
boombay nem nagy munka egy [HUN]-t a nick elé irni. Próbáld ugy. -
[HUN]!Witch #1421 mi történt? -
#1420 ???????
lasd ---> #1419 -
#1419 tartalek.dns2go.com ----> ide nem kell reg sem.
Egyebkent pedig ajanlom FreeHome weblapjat. ---> #1386