14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#4537 Egyébként ha valaki engem eddig megkeresett privin annak mindig segítettem amennyire tudtam, viszont privin rögtön elmesélem az useral a beállításait, és ami sztem nem jó azt módosíttatom vele .
Elhiheted Fufuka, hogy naponta nem 1 - 2 user keres meg kisebb nagyobb, bajai miatt . -
#4536 1. : Nem lehülyéztem !
2. : Ha már ő nem teszi akkor mondd el lécci te, hogy milyen beállításai vannak !
Asszem ezek ismerete nélkül lehetetlen a segítség !!! -
#4535 Sima technikai jellegű, barátságos eszmecsere, semmi komoly .. nemigaz? ;o) -
netuddki #4533 yézusom!!
mi az ördög folyik itt?? -
#4532 igen, arra van, és mint láttad még én is megpróbáltam segíteni pedig hóthülye vagyok a DC-hez, de csak azt látom hogy nem írsz semmi infót arról hogy mit próbáltál meg eddig vagy mit nem, a LAN-t is most irod mikor kérdezik, és csak pakolod be folyamatosan a log-okat. Csak copyzgatsz és várod hogy vki megoldja helyetted. Legalábbis nekem ez az érzésem támad mikor a beírásod látom, meg vmi ilyesmit enged sejtetni a stílusod: "bemásolom ezeknek hadd zavarja őket, aztán majd csak megunja vki és válaszol ha azt akarja hogy hagyjam abba.."
Téged meg nem nézlek hülyének, pláne DC terén, nem is ismerlek, ráadásul én bevallom hogy nem is értek hozzá. Csak a stilusoddal provokáltad ki az előző megnyilvánulásomat. -
#4531 A keresés kb 2 hete nem műxik se a Matrixon, se a B-Teamon . Ezt elolvashatnád naponta többször is, csak nem kellene a BOT üziket alapból bezárni mikor felugranak a szemed elé ! Passzívba nem megy a kereső, erről Morphi és Gógyi folyamatosan nyomja az üzeneteket . Azt h a te klienseddel van a baj csak abból gondoljuk, h mindenki másnak sikerül bemenni a Matrixra, és bármelyik HUBra .Azt ugye te se gondolod, h télleg valamiféle VIP kártya van kiosztva !? Talán 1 - 2 dolgot át kellene nézegetned a megosztásodban, beállításokban, vagy bárhol. Próbáltad pl aktívra tenni magad ? Beírtad az IPdet és a portot ?
Vagy próbáltad a socks beállítást használni ?
Vagy menjen el valaki hozzád : connecting a Matrixra aztán pá ? -
Geri_mezeiuser #4530 Lan vagyok... -
Geri_mezeiuser #4529 Azt hittem ez a Fórum azért jött létre, hogy technika gondokat oldjunk meg... tipikus moderátor hozzáállás amikor a usert hülyének állítjuk be... -
Geri_mezeiuser #4527 [14:59] *** Connecting to matrix-hub.no-ip.info...
[14:59] *** Connected
[14:59] <<<>>>
[14:59] *** Disconnected
Most már az okot sem írja ki...
és mint kiderült az elmúlt kb egy hétben nemcsak én küzdöttem ilyen problémával... -
Geri_mezeiuser #4526 Utálok magamtól idézni."..ma reggel sikerült fellépnem a Mátrixra, de a keresés most nem működött...délután viszont már fel sem tudok lépni....." és ha fent vagyok 3 hubon (köztük a B-Team is) akkor miből gondolod, hogy az én kliensemmel van a probléma, egyébként feltettem a 0.21 és azzal sem tud belépni... -
#4525 Áááá, hát úgy ismersz? :) -
#4524 fel nem foghatom hogy mi a jóisten vezérel téged mikor ide beirogatod ezt a vackot .. a HUB megy rendesen, más fel tud rá lépni, sőt mint ahogy irtad még te is fel tudtál rá, innentől kezdve jó lenne ha kezdenél vmit magaddal meg a DC-del, mert a te hibád a dolog. Tedd újra klienst vagy mittudoménmi, de az, hogy ide másolgatod a log-t, annak semmi értelme. Arra sem emlékszem hogy irtál volna-e arra vonatkozóan, mit próbáltál meg eddig tenni az ügy érdekében..? -
#4523 -
#4522 Geri megpróbáltad már újrarakni a DC-det ?
Nekem elsőre sikerül bemenni, bármilyen hihetetlen a dolog, és ha 1000 user fölött vannak akkor se kér több megosztást tőlem !
Miért ?
És ezzel így vannak még rajtad kívül kb 1000en .
Ismét kérdem : Miért ?
Lehet h 1000 usernak VIP kártyája van, csak neked nem jutott belőle ? -
Geri_mezeiuser #4521 Pedig szerintem, mint mezeiuserként, értelmes a kérdés..... -
#4520 Az, h ebből mi igaz és mi nem egyenlőre kérdéses .
Az viszont tény, h az Audiogalaxyt 2 rohatt track miatt zárták be . ( 1 Madonna, és 1 Michael Jackson ) amik válogatás albumról voltak megosztva . Reméljük nem jutunk erre a sorsra, de most úgy néz ki, h csak személyek ellen teszegetnek lépéseket ... ha van ennek az egésznek valóságalapja . A net bármelyik részén el lehet helyezni ilyen, és hasonló álhíreket . Addig jó amíg álhír . Viszont ha a kiadó neve nem jól szerepel a hírben akkor télleg sánta az egész dolog ! Most ismét az AG-t emlegetem fel ami az első perctől kezdve úgy szerepelt a hírekben, h a RIAA tesz ellene lépéseket . Azt viszont nem kell elfelejteni h az AGnak volt kb 10 - 15M felhasználója, amiből átlag 2 - 3M volt 1időben online . Ehhez képest az egész DC kicsi falat, nemhogy 1 tévedés folytán beírt kiadónak 1 BP-i koli
Mindenesetre nem kell kísérteni az ördögöt, inkább vigyázzunk a dologgal kapcsolatba, mert ha csak 1 kicsi alapja is van az egésznek akkor lehet szívni vele az tuti .
Ettől függetlenül nem értem, h minek törölni a megosztásból !? Át is lehet keresztelni akár "levelibékának" is, max csak a csetben lesz rá találat, nem a keresőbe -
#4519 Ezért nemirtam be. -
Geri_mezeiuser #4518 Pedig azért jobb néha a fórum mert mielőtt az ember beír bármit is, át tudja gondolni, hogy mely szavakat illene használnia... -
#4517 ááááá.....nem is irom ide amit akartam ,mert nem tűri el a nyomdafestéket és Bruce levágja a ****omat. :))) -
Geri_mezeiuser #4516 Az sima automatikus reconnect..
egyébként köszönöm jól vagyok...súlyos -
Geri_mezeiuser #4515 Miért nem növelitek a megosztási limitet olyan mértékben úgy, hogy a megosztott mennyiség alacsonyabb user szám mellet is ugyanakkora maradjon mint amennyi most?????? -
#4514 Jobb is ha nemjössz fel ,mert ugylátom nemvagy egésséges..
Te beteg vagy szerintem , és nagyon sújos ráadásul..
Ne piszkáld azt a recconect gombot....köszi. -
Geri_mezeiuser #4513 [14:03] *** Connecting to matrix-hub.no-ip.com...
[14:03] *** Connected
[14:03] <<<>>>
[14:03] *** Disconnected -
Geri_mezeiuser #4512 -
Geri_mezeiuser #4511 Na megint eltértünk a tárgytól...ma reggel sikerült fellépnem a Mátrixra, de a keresés most nem működött...délután viszont már fel sem tudok lépni..... -
#4510 Kenwood okés...de a kiadó neve nemstimmel a filmel...
Ezt magyarázza el akkor valaki! -
#4509 A Kollégiumi hír igaz...!! -
#4508 Minden esetre a júzerek sorra törlik a LOTR -ot a megosztásukból. Figyeled a chat -et.
Ezek szerint mégis csak sikeres a "támadás". -
#4507 Jah azt kihagytam, hogy a hírt én igy hallottam, hogy a W.B. tett lépéseket az ügyben....
Nah szerintem meg egy budapesti koli elég pici falat egy ekkora kiadónak...
Ugyanmár... 27 évesen nemhiszek a mesékben.
(a LOTR. 2-ben sem ) -
#4506 Szerintem meg ez "csak" annyi, hogy KAMU.
Ugyani a hír egy kissé zavaros számomra, hiszen ha jóltudom , a LOTR 2 nem is a W.B. kiadó adta ki.
Nekem csak ennyi a sántitás benne ,igy első hallásra! :))) -
#4505 Ez nem "csak 1 kis erdekesseg..", ez az első sikeres támadás a Direct Connect ellen.
Mi lesz a következő? -
#4504 Csak 1 kis erdekesseg:)))))))))))))) -
#4503 Gyûrûk Ura kiadója keresi meg dc-n is az illegális másolatokat és írnak az illetõ szolgáltatójának, hogy tiltsák le a felhasználót a netrõl!
Vivendi is kapott mar pár nevet dcrõl.
Egyik pesti kolit mar lebasztak a netrõl, mert valaki onnan megosztotta s Gyûrûk Ura filmeket dc-n és Svédországból leszedték. -
#4502 hehe! dehogy vagy te hülye...max fáradt vagy szerintem.
Kikapcsolom a PASSIVOT. találtam egy kis mütyürt, és azzal kilehet szedni belőle dolgokat.
Lehet, hogy igy valóban sok emberke fér el a hubon, csak szerintem morgás lesz 1000 L.
Majd kiderül. :o) -
tomcs #4501 le7 nagyon hazavagott a vizsgaidoszak, le7 amugy is hulye vagyok, de most mirol beszelsz? -
#4500 Jó akkor most megnézem ez milyen élőben.. Meglátjuk igy jobb e a dolog..
Semmi baj, én értem, hogy mit mondtál. Az meg hogy a tüzfal ott hogy mükszik, sajna nem az én hatásköröm.sajna.. :)) -
tomcs #4499 ez most mit jelentsen? abban a hozzaszolasban csak elmondtam hogy a kereses hogyan mukodik aktiv ill. passziv modbnan. gondolom ezeket te is tudod, de a felhasznalok mar nem biztos hogy mindenki. ezert mondtam el :]
most hiaba vergodsz nekem az a velemenyem - es meg masoknak is - hogy a passziv kereses valamilyen modon le volt tiltva hogy nagyobb userszamot el tudjatok erni. le7 tenyleg valami eszmeletlen paranoid rendszergazda van es nincs igazam, azt hogy mi mennyire valoszinu dontse el maganak mindenki. amit mondtam csak es kizarolag technikai ervekre alapozva mondtam -
#4498 tomcs most kezdek gondolkodni azon amit emlitettél...
érdekes mindenesetre, elgondolkodtat a dolog. Lehet, hogy direkt kikéne kapcsolni? hmm -
#4497 hűha, csak úgy tűnnek el a bejegyzések:)) -
Geri_mezeiuser #4494 Ez még mindig áll...