14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#5919 OKs... :) -
#5917 ##### moderálva ###### -
#5916 Mint egen a csillag....
Sok szerencsit minden ujonnan indult HUBnak! -
Nomád #5914 Sziasztok, sziasztok!
A DC InfoSzerver oldalán a Letöltés szekció egy "kicsit" megváltozott. Remélem, mindenkinek tetszeni fog. Továbbra is várok mindenkit szeretettel a DC InfoSzerver oldalain! -
#5910 "sokan ezen élvezkednek" ez nem élvezkedés, de
sajnos valaki ezzel szórakozik, hogy kiveszi a dolgot amit tőle töltenek. A haverodnak annyit ,hogy keressen meg másik hub-on ha KOLI-ról vagy Mátrixról van szó aztán rendezzük
.Mondjuk normális keretek között ezt el lehetne rendezni azzal, ha a kedves letöltő megbeszélné ezt a dolgot avval akitől letölt, a másik oldal meg kiírná mit mikor akar kivenni a megosztásból (beílleszt 1 alkonyvtárat)
zZz -
Nomád #5909 ...és milyen jó dolog, hogy ebben a fórumban tilos a warez... -
K.András #5906 Nem szoktam magyar hubon nyomulni,de egy haver esete rádöbbentett hogy még egy ilyen dologban sem tud a magyar normálisan viselkedni.
Történt hogy felment egy bizonyos magyar hub-ra ,ahova már két honapja feljárt,töltögeti szépen a cuccost majd pedig az ember kilépett, kivette a megosztásbol majd visszajött.Erre azért megkérdezte töle hogy vajon mennyire etikus ez a dolog,csak erre meg kidobták (egy op)na most kérdem én ,vajon kiskirálykodni vagytok ott opok vagy pedig valoban azért hogy rend legyen ,de én ennél gusztustalanabb huzást minthogy kiveszi a megosztásbol nem ismerek,valamint a rendet sem igy képzelem el.Egyszerüen elképesztö hogy sokan ezen élvezkednek, és bizony még ezzel a semmilyen kis hatalomal is visszaélnek,valoszinü az életben a legnagyobb senkik(ez csak a fentebb leirtakra vonatkozik, aki magára veszi az ebbe a kategoriába valo). -
Nomád #5905 Sziasztok!
Hírek a DC InfoSzerver világából!!! Új NM HUB progik, scriptek. Mától A PtokaX HUBhoz is elérhetőek a scriptek az oldalról! Megnyilt az InfoSzerver Fóruma, várok mindednkit szeretettel!
Have nice day! ;-) -
#5904 ::::::::::::::HUBREKLÁM KÖVETKEZIK::::::::::::
nonamecelebs.no-ip.com
Gyertek minél többen! -
#5902 Az h a HUB megtelt sajna hamar megtörténik újraindítás után is, mert gyenge a kapcsolata a HUBnak . Az IPbant csak akkor tudom megnézni neked ha megkeresel másik HUBon, pl Balinko, és tudom az IPt . De sztem csak a script banolt mert pl sokszor akartál csatlakozni 1 bizonyos időn belül . -
<> A HUB program Neomodus ver: 1.0.25 . Script Inspector-Gadget © B-Team .
<> * Sajnálom, a HUB megtelt ! *
<> Your IP is banned!
<> Your IP is banned!
ez mi a jokurva elet? miret lettem bannolva? -
#5900 http://dcplusplus.sourceforge.net
http://utrum.dyndns.org:8000/index.html -
#5897 szerintetek melyik a legjobb hub? -
#5896 de az 1-es is szivesen vár mindenkit, ami a goldenblue.no-ip.org cimen elérhető -
#5895 Helló, Hölgyek, Urak!.....megnyitottam a Goldenblue Team 2 sz. hubját(tartalék), és mindenkit szeretettek várunk! a cím: bakerman1.no-ip.com. -
#5893 ::::::::::::::HUBREKLÁM KÖVETKEZIK::::::::::::
nonamecelebs.no-ip.com
...Jöjj el hozzánk várunk rád, kedves öreg... (télapó song)
-
#5890 Új limites DC kliens: DC++ 0.233 UpLimit -
#5889 A reggel óta fennálló technikai problémák elhárultak, újra megy a Camelot hub (guinevere.no-ip.org). -
#5888 Ha aktívra állítod magad próbáld meg úgy is, h megadod az IPt és a portot is . Ha dinamikus IPd van akkor a http://b-team.uw.hu ról le tudsz tölteni 1 segédprogit ami aut követi a változásokat, így nem kell állandóan átírogatni . A használatához is van fent segítség . A port pedig : 409, 411, 412, elvileg bármelyik jó . -
#5884 Fufu neked van irod????
Ezt nem is mondtad eddig!
Mazlista:)))))))) -
#5883 En benne lennek, márha az 1mbit/s es savommal beferek!
-
#5882 Talán nézd meg, hogy most mik vannak fennt :))
Nem több 100 hanem több ezer :) -
#5880 Bár azt még hozzátenném, h maga a lap is szebb volt (véleményem szerint) ... persze nem a fehér hátteresre gondolok -
#5879 Én kifejezetten az albumokra gondoltam .... arra a pár100 db-ra ami fentvolt .
Butítani istenőrizz ... csak neki kellene akkor ülnöm olyankor mikor időm is van rá, nem csak elkapkodott perceim -
Still #5878 Nem tölt tőlem senki. Nem egyenként töltök 20k-val, hanem ÖSSZESEN... -
dashed_ #5877 vagy mert cabeles vagy adslestol toltesz akiknel max 10-20 k a max felfele.. -
#5876 Valószínűleg a dc -n közben töltenek is tőled és ez erősen belassítja a saját letöltésedet (míg ftp-n csak te töltesz de tőled nem visz senki).
-
Still #5875 Lenne egy kérdésem: Miért van az, hogy Dc-vel max 20k/sec el jön le az anyag összesen (5 helyről töltök),közbe meg ftp-n 3-400k-val? -
#5874 Jó az 5let.
VISZONT csak azokat kéne engedélyezni a megosztásban ami belefér a ma írható 4,7 gigás lemezekre.(reencodolás)
Neo ...a filmek ennél jóval nagyobbak. Ritka mint a fehér olló az 5-6 gigánál kisebb film.
Ha az újrakódolt filmekre gondolsz akkor viszont igaz. (ezeknek a megosztását szabadna csak engedélyezni) -
#5871 de egyébként átlagban egy DVD film olyan 3,5 és 5 GB között van...
Érdekel a véleménye másoknak is.. Valóban baromság a DVD megosztása és letöltése? -
#5870 Butaságot csináltam ,mert egyből az egészet kellet volna ideirnom.Teljes eegészében igy néz ki az erre vonatkozó szabályzatrész:
2.4. VOB video megosztása engedélyezett, de 15 GB megosztásonként 1 teljes DVDFILM osztható meg !
Vagyis 15 GB megosztásonként a megosztáson felül osztható meg a DVD. Szerintünk ez korrekt igy, és ez elöbb utobb ugyis elkerülhetetlen, mivel már lassan mindenki CD helyett DVD-t fog irni.
Ha pedig ez igy van akkor miért szivassuk őket. Én pl már 4 teljes filmet szedtem le DC-n, bár nekem még írom sincs :o) -
#5867 NÁLUNK... -
#5865 Bogartuninggal is johetek?:)))))))))
-
#5861 Mennyire lesz helyreállítva? Hmm. Jobb mint volt. Tehát most nem tetszik és butítsam vissza? :) -
Nomád #5860 Szia Wolkow! Én kerestelek, de:
[18:02] *** Kapcsolódás balinko.no-ip.org...
[18:02] *** Sikerült a HUBhoz kapcsolódni
[18:02]Sorry, this hub is full at the moment
[18:02] *** A kapcsolat megszakadt
:-I Marad a Mail? -
#5858 mikortól fog menni a matrix-hub ?? -
Nomád #5855 Próbálozz a http://dcinfo.sytes.net címmel. :-) -
#5854 Mp3Pintyo : bár a dolog nem fűződik a DChez mégis lenne hozzád 1 kérdésem .
A portal mennyire lesz helyreállítva ? A 2002 junius - július előtti állapotát alapul véve ?
Ha esetleg nem akarsz itt válaszolni akkor lécci tedd meg emilbe .
Köszi . -
Cool007 #5852 Ok! De miért kér és milyen jelszót?? Regisztráltatni kell magamat?? Nem engedi be a 0.24-verziószámú klienst. Ha jól tudom ez nem hacked és nem ODC kliens
Köszi: [HUN]Cool007 -
#5850 Nomád:
Nekem ez a cím sehogy sem megy: http://dcinfo.tx.hu
Nincs ennek az oldalnak másik címe ???
THX