14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• KeKKSZike
    OKs... :)
  • KeKKSZike
    ##### moderálva ######
  • [OP]MaciLaci
    Mint egen a csillag....
    Sok szerencsit minden ujonnan indult HUBnak!
  • Nomád
    Sziasztok, sziasztok!

A DC InfoSzerver oldalán a Letöltés szekció egy "kicsit" megváltozott. Remélem, mindenkinek tetszeni fog. Továbbra is várok mindenkit szeretettel a DC InfoSzerver oldalain!
  • zzzthunder
    "sokan ezen élvezkednek" ez nem élvezkedés, de
    sajnos valaki ezzel szórakozik, hogy kiveszi a dolgot amit tőle töltenek. A haverodnak annyit ,hogy keressen meg másik hub-on ha KOLI-ról vagy Mátrixról van szó aztán rendezzük
    .Mondjuk normális keretek között ezt el lehetne rendezni azzal, ha a kedves letöltő megbeszélné ezt a dolgot avval akitől letölt, a másik oldal meg kiírná mit mikor akar kivenni a megosztásból (beílleszt 1 alkonyvtárat)
    zZz
  • Nomád
    ...és milyen jó dolog, hogy ebben a fórumban tilos a warez...
  • K.András
    Nem szoktam magyar hubon nyomulni,de egy haver esete rádöbbentett hogy még egy ilyen dologban sem tud a magyar normálisan viselkedni.
    Történt hogy felment egy bizonyos magyar hub-ra ,ahova már két honapja feljárt,töltögeti szépen a cuccost majd pedig az ember kilépett, kivette a megosztásbol majd visszajött.Erre azért megkérdezte töle hogy vajon mennyire etikus ez a dolog,csak erre meg kidobták (egy op)na most kérdem én ,vajon kiskirálykodni vagytok ott opok vagy pedig valoban azért hogy rend legyen ,de én ennél gusztustalanabb huzást minthogy kiveszi a megosztásbol nem ismerek,valamint a rendet sem igy képzelem el.Egyszerüen elképesztö hogy sokan ezen élvezkednek, és bizony még ezzel a semmilyen kis hatalomal is visszaélnek,valoszinü az életben a legnagyobb senkik(ez csak a fentebb leirtakra vonatkozik, aki magára veszi az ebbe a kategoriába valo).
  • Nomád
    Sziasztok!
    Hírek a DC InfoSzerver világából!!! Új NM HUB progik, scriptek. Mától A PtokaX HUBhoz is elérhetőek a scriptek az oldalról! Megnyilt az InfoSzerver Fóruma, várok mindednkit szeretettel!

Have nice day! ;-)
  • Non@meTheHunter
    ::::::::::::::HUBREKLÁM KÖVETKEZIK::::::::::::
    nonamecelebs.no-ip.com
    Gyertek minél többen!
  • Csori
    Az h a HUB megtelt sajna hamar megtörténik újraindítás után is, mert gyenge a kapcsolata a HUBnak . Az IPbant csak akkor tudom megnézni neked ha megkeresel másik HUBon, pl Balinko, és tudom az IPt . De sztem csak a script banolt mert pl sokszor akartál csatlakozni 1 bizonyos időn belül .
  • magus

<> A HUB program Neomodus ver: 1.0.25 . Script Inspector-Gadget © B-Team .
    <> * Sajnálom, a HUB megtelt ! *
    <> Your IP is banned!
    <> Your IP is banned!

ez mi a jokurva elet? miret lettem bannolva?
  • Demon
    http://dcplusplus.sourceforge.net
    http://utrum.dyndns.org:8000/index.html
  • Aquli
    szerintetek melyik a legjobb hub?
  • bakerman
    de az 1-es is szivesen vár mindenkit, ami a goldenblue.no-ip.org cimen elérhető
  • bakerman
    Helló, Hölgyek, Urak!.....megnyitottam a Goldenblue Team 2 sz. hubját(tartalék), és mindenkit szeretettek várunk! a cím: bakerman1.no-ip.com.
  • Non@meTheHunter
    ::::::::::::::HUBREKLÁM KÖVETKEZIK::::::::::::
    nonamecelebs.no-ip.com
    ...Jöjj el hozzánk várunk rád, kedves öreg... (télapó song)
  • Demon
    Új limites DC kliens: DC++ 0.233 UpLimit
  • Skadulek
    A reggel óta fennálló technikai problémák elhárultak, újra megy a Camelot hub (guinevere.no-ip.org).
  • Csori
    Ha aktívra állítod magad próbáld meg úgy is, h megadod az IPt és a portot is . Ha dinamikus IPd van akkor a http://b-team.uw.hu ról le tudsz tölteni 1 segédprogit ami aut követi a változásokat, így nem kell állandóan átírogatni . A használatához is van fent segítség . A port pedig : 409, 411, 412, elvileg bármelyik jó .
  • [OP]MaciLaci
    Fufu neked van irod????
    Ezt nem is mondtad eddig!
    Mazlista:))))))))
  • [OP]MaciLaci
    En benne lennek, márha az 1mbit/s es savommal beferek!
  • Mp3Pintyo
    Talán nézd meg, hogy most mik vannak fennt :))
    Nem több 100 hanem több ezer :)
  • Csori
    Bár azt még hozzátenném, h maga a lap is szebb volt (véleményem szerint) ... persze nem a fehér hátteresre gondolok
  • Csori
    Én kifejezetten az albumokra gondoltam .... arra a pár100 db-ra ami fentvolt .
    Butítani istenőrizz ... csak neki kellene akkor ülnöm olyankor mikor időm is van rá, nem csak elkapkodott perceim
  • Still
    Nem tölt tőlem senki. Nem egyenként töltök 20k-val, hanem ÖSSZESEN...
  • dashed_
    vagy mert cabeles vagy adslestol toltesz akiknel max 10-20 k a max felfele..
  • kergeegér
    Valószínűleg a dc -n közben töltenek is tőled és ez erősen belassítja a saját letöltésedet (míg ftp-n csak te töltesz de tőled nem visz senki).
  • Still
    Lenne egy kérdésem: Miért van az, hogy Dc-vel max 20k/sec el jön le az anyag összesen (5 helyről töltök),közbe meg ftp-n 3-400k-val?
  • kergeegér
    Jó az 5let.
    VISZONT csak azokat kéne engedélyezni a megosztásban ami belefér a ma írható 4,7 gigás lemezekre.(reencodolás)
    Neo ...a filmek ennél jóval nagyobbak. Ritka mint a fehér olló az 5-6 gigánál kisebb film.
    Ha az újrakódolt filmekre gondolsz akkor viszont igaz. (ezeknek a megosztását szabadna csak engedélyezni)
  • wakeupneo
    de egyébként átlagban egy DVD film olyan 3,5 és 5 GB között van...
    Érdekel a véleménye másoknak is.. Valóban baromság a DVD megosztása és letöltése?
  • wakeupneo
    Butaságot csináltam ,mert egyből az egészet kellet volna ideirnom.Teljes eegészében igy néz ki az erre vonatkozó szabályzatrész:

2.4. VOB video megosztása engedélyezett, de 15 GB megosztásonként 1 teljes DVDFILM osztható meg !

Vagyis 15 GB megosztásonként a megosztáson felül osztható meg a DVD. Szerintünk ez korrekt igy, és ez elöbb utobb ugyis elkerülhetetlen, mivel már lassan mindenki CD helyett DVD-t fog irni.
    Ha pedig ez igy van akkor miért szivassuk őket. Én pl már 4 teljes filmet szedtem le DC-n, bár nekem még írom sincs :o)
  • wakeupneo
    NÁLUNK...
  • [OP]MaciLaci
    Bogartuninggal is johetek?:)))))))))
  • Mp3Pintyo
    Mennyire lesz helyreállítva? Hmm. Jobb mint volt. Tehát most nem tetszik és butítsam vissza? :)
  • Nomád
    Szia Wolkow! Én kerestelek, de:
    [18:02] *** Kapcsolódás balinko.no-ip.org...
    [18:02] *** Sikerült a HUBhoz kapcsolódni
    [18:02] Sorry, this hub is full at the moment
    [18:02] *** A kapcsolat megszakadt

:-I Marad a Mail?
  • csabawarchief
    mikortól fog menni a matrix-hub ??
  • Nomád
    Próbálozz a http://dcinfo.sytes.net címmel. :-)
  • Csori
    Mp3Pintyo : bár a dolog nem fűződik a DChez mégis lenne hozzád 1 kérdésem .
    A portal mennyire lesz helyreállítva ? A 2002 junius - július előtti állapotát alapul véve ?
    Ha esetleg nem akarsz itt válaszolni akkor lécci tedd meg emilbe .
    Köszi .
  • Cool007 #5852
    Ok! De miért kér és milyen jelszót?? Regisztráltatni kell magamat?? Nem engedi be a 0.24-verziószámú klienst. Ha jól tudom ez nem hacked és nem ODC kliens

Köszi: [HUN]Cool007
  • Klon
    Nomád:
    Nekem ez a cím sehogy sem megy: http://dcinfo.tx.hu
    Nincs ennek az oldalnak másik címe ???
    THX