Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elhiheted Fufuka, hogy naponta nem 1 - 2 user keres meg kisebb nagyobb, bajai miatt .
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
2. : Ha már õ nem teszi akkor mondd el lécci te, hogy milyen beállításai vannak !
Asszem ezek ismerete nélkül lehetetlen a segítség !!!
mi az ördög folyik itt??
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Téged meg nem nézlek hülyének, pláne DC terén, nem is ismerlek, ráadásul én bevallom hogy nem is értek hozzá. Csak a stilusoddal provokáltad ki az elõzõ megnyilvánulásomat.
Vagy próbáltad a socks beállítást használni ?
Vagy menjen el valaki hozzád : connecting a Matrixra aztán pá ?
<14:59>14:59> *** Connected
<14:59>14:59> <<<
<14:59>14:59> *** Disconnected
Most már az okot sem írja ki...

és mint kiderült az elmúlt kb egy hétben nemcsak én küzdöttem ilyen problémával...

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Nekem elsõre sikerül bemenni, bármilyen hihetetlen a dolog, és ha 1000 user fölött vannak akkor se kér több megosztást tõlem !
Miért ?
És ezzel így vannak még rajtad kívül kb 1000en .
Ismét kérdem : Miért ?
Lehet h 1000 usernak VIP kártyája van, csak neked nem jutott belõle ?
Az viszont tény, h az Audiogalaxyt 2 rohatt track miatt zárták be . ( 1 Madonna, és 1 Michael Jackson ) amik válogatás albumról voltak megosztva . Reméljük nem jutunk erre a sorsra, de most úgy néz ki, h csak személyek ellen teszegetnek lépéseket ... ha van ennek az egésznek valóságalapja . A net bármelyik részén el lehet helyezni ilyen, és hasonló álhíreket . Addig jó amíg álhír . Viszont ha a kiadó neve nem jól szerepel a hírben akkor télleg sánta az egész dolog ! Most ismét az AG-t emlegetem fel ami az elsõ perctõl kezdve úgy szerepelt a hírekben, h a RIAA tesz ellene lépéseket . Azt viszont nem kell elfelejteni h az AGnak volt kb 10 - 15M felhasználója, amibõl átlag 2 - 3M volt 1idõben online . Ehhez képest az egész DC kicsi falat, nemhogy 1 tévedés folytán beírt kiadónak 1 BP-i koli
Mindenesetre nem kell kísérteni az ördögöt, inkább vigyázzunk a dologgal kapcsolatba, mert ha csak 1 kicsi alapja is van az egésznek akkor lehet szívni vele az tuti .
Ettõl függetlenül nem értem, h minek törölni a megosztásból !? Át is lehet keresztelni akár "levelibékának" is, max csak a csetben lesz rá találat, nem a keresõbe
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
egyébként köszönöm jól vagyok...súlyos
Te beteg vagy szerintem , és nagyon sújos ráadásul..
Ne piszkáld azt a recconect gombot....köszi.
<14:03>14:03> *** Connected
<14:03>14:03> <<<
<14:03>14:03> *** Disconnected

Ezt magyarázza el akkor valaki!
Ezek szerint mégis csak sikeres a "támadás".
Nah szerintem meg egy budapesti koli elég pici falat egy ekkora kiadónak...
Ugyanmár... 27 évesen nemhiszek a mesékben.
(a LOTR. 2-ben sem
)\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Ugyani a hír egy kissé zavaros számomra, hiszen ha jóltudom , a LOTR 2 nem is a W.B. kiadó adta ki.
Nekem csak ennyi a sántitás benne ,igy elsõ hallásra! 😊))
Mi lesz a következõ?
Vivendi is kapott mar pár nevet dcrõl.
Egyik pesti kolit mar lebasztak a netrõl, mert valaki onnan megosztotta s Gyûrûk Ura filmeket dc-n és Svédországból leszedték.
Life is wasted on living!
Kikapcsolom a PASSIVOT. találtam egy kis mütyürt, és azzal kilehet szedni belõle dolgokat.
Lehet, hogy igy valóban sok emberke fér el a hubon, csak szerintem morgás lesz 1000 L.
Majd kiderül. :o)
Semmi baj, én értem, hogy mit mondtál. Az meg hogy a tüzfal ott hogy mükszik, sajna nem az én hatásköröm.sajna.. 😊)
most hiaba vergodsz nekem az a velemenyem - es meg masoknak is - hogy a passziv kereses valamilyen modon le volt tiltva hogy nagyobb userszamot el tudjatok erni. le7 tenyleg valami eszmeletlen paranoid rendszergazda van es nincs igazam, azt hogy mi mennyire valoszinu dontse el maganak mindenki. amit mondtam csak es kizarolag technikai ervekre alapozva mondtam
érdekes mindenesetre, elgondolkodtat a dolog. Lehet, hogy direkt kikéne kapcsolni? hmm

<22:32>22:32> *** Connected
<22:32>22:32> <<
<22:32>22:32> *** Disconnected
Nem tudom kivagy...de nem csak én vagyok az egyetlen normális forumozó......
Mindenki az!!!!
------->>>>>Válasz 'Y2KQzero' üzenetére (#4470)