14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
Nomád #6963 Sziasztok!
Elnézést kérek kényszerű leállásért, a DC InfoSzerver ismét teljes üzemben működik. A Letöltési Zónából letölthető az oDC++ 5.11-es angol verziója. Holnapra meglesz a magyarított változat is.
Szokásos helye: http://dcinfo.sytes.net vagy http://dcinfo.tx.hu
Have nice day! -
#6962 Hatályal >> huh, tudok ám helyesen írni. -
#6961 YoYo jaja sajna ezvan:((((((( igazság szerint áttérnék a dyn.hu ra de tényleg nagy macera uj cím csere meg mitudomén így hát kivagyunk sajna szolgáltatva..
De még mindig ezt a NOIP nek és nyalósoknak --------> -
#6960 Geri: Nagyon egyet tudok érteni veled. Egy hete történt egy eset velem is és pont az zajlott le és úgy ahogy veled. Csak én egy idő után (mivel ismerem az oppokat) kirugattam mindenhonnan. Vérlázító, hogy valaki csak azért jön, hogy szipolyozza a mások vérét. És még arra is lusta, hogy utánnajárjon egy limites DC++-nak
Kezdeményezem, hogy ezt a tagot Geri bejegyzése alapján töröljék az operátori beosztásból. 2 éve vagyok HUB-"tag". (régi szép idők) Az ilyeneknek nincs helye a HUB-on. Főként az OP-ok között. Az ilyen ember nem változik. Akinek priusza van, az nem mehet rendörnek. Ez nonszensz.
Most ez arra jó, hogy akiket nem kedvel ez a tag, vagy tölteni akar róla azokat kirugja. Azonnali hatályal kéretik megvonni az operátori jogkörét. -
#6958 Nos sziasztok
A NOIP megjavult így a WaterWave HUB ismételtem üzemel...
Cím változatlan waterwave.no-ip.org Limit : 20 GB.
******Kalap emel uraim****** -
Geri_mezeiuser #6956 A Flash hub operátorainak:6935 üzi. -
#6955 Jogos!!!! és tetszik a megoldás :)))) Kár hogy több eszközöd nem volt :((
Az opok meg ..... valahogyan lesznek operátorrá! :(( és csak kevés csapat van, ahol születnek az opok! :)))) de van!!! -
#6954 Nos a NOIP ismételten nemmegy, vagy nálam lehet a gondd nemtudom de éjféli restart óta egyszerüen nemmegy,sőt még a noip weboldala se :(((((
Ezért áll a WaterWave HUB így ,elnézéseteket kérem..
Igazság szerint címet cserélnék de az annyira macrea hogy nemigaz:((Ha ujra jólessz akkor közölni fogom..
Kellemes estét mindenkinek !! -
#6953 Delutan dobj 1 privit ram, addigra elokaparom a logot!
Joccakat! -
#6951 Naszal!
A Wish tartalekszerverrol fut 1 par napot!!!!
Cimek:
wishmaster.no-ip.com
wish-master.no-ip.com:10002
Koszonjuk megerteseteket!!
Udv!
Maci
-
#6950 Szerintem nem csak ebben az országban Geri.És azért mondjuk nem is minden HUB-on de van egy-két hub ahol olyan operátorok vannak akikre fellehet nézni !! -
Geri_mezeiuser #6949 Ritkán szoktam ideírni, de most muszáj volt...
Ebben az országban divat az igénytelenség kortól nemtől függetlenül minden szinten... -
#6948 Geri hmm te mondasz valamit:)))))) sajna ígymegy mindenhol..Nyalással megy a dolog nyalás nélkül meg toporgunk mint a szarógalambok egyhelyben és a puszta akaraterőnkkel nemjutunk semmire:)))Akire meg gondoltam annak ezt üzenem -----> -
#6947 Már sokan abbahagyták a dc-t vagy legalább az opságot ilyen dolgok miatt! -
Geri_mezeiuser #6946 ő -
#6945 ő vagy én? -
Geri_mezeiuser #6944 Asszem én leszek az első visszavonult_user, ha ez így folytatódik tovább... -
Geri_mezeiuser #6943 Nem igazán értett/érti? hogy miről is szól ez az egész... -
#6942 :))kis szadista:))) -
Geri_mezeiuser #6941 Nem szóltam az opoknak...inkább magam intéztem el...jó volt látni,ahogy szenvedett....
-
#6940 hát nem de nem tudsz mit tenni az ilyenek ellen... -
Geri_mezeiuser #6939 Azért ez nem Kazaa arcnélkülinemérdekelaminőségszintűdolog -
#6938 És míg világ a világ! -
#6937 Hát igen! Mindig van ilyen. És lesz is míg dc a dc! -
#6936 na még egy -
Geri_mezeiuser #6935 Hali Mindenkinek!!!!
Ma ránéztem a hubokra illetve azok opjaira, mármint, hogy kik is mostanság az opok....
Flash hubon legnagyobb megdöbbenésemre egy olyan embert vettek fel próbaidős opnak aki, szvsz az egyik legnagyobb tetű akivel valaha a dc++-on találkoztam. ColdKiller a drágaság neve.
Ha jól emlékszem november utolsó hetében jártunk (a fiatalabb dc-seknek mondom, akkoriban nem volt ennyi hub és jóval kevesebb user is volt, sokkal jobb volt a dc mint most..sajnos..), akkor akartam letölteni ettől a embertől egy image filet alig volt 120 mb körüli...Elkezdtem tölteni aztán hirtelen "megszakadt"...beszéltem vele és elég otromba stílusba elküldött a francba, hogy töltsem mástól biztos másnak is megvan (nem volt meg másnak, akiktől én akkor tölteni tudtam).Először átment egy másik hubra (én lant3 ként megengedhettem magamnak, hogy az akkor gyak. összes jelentősebb hubon bent legyek), de persze ott is összefutottunk, és nagyon kellett az a file..magánban elég durva kifejezéseket használt, hadd ne kelljen leírnom most...szóval rájött, hogy a legegyszerűbb megoldás az, ha kilép a hubról kiveszi a megosztásból és visszajön..(ez így elvileg nem tilos, de abszolút etikátlan) szépen megkértem, hogy tegye vissza.. nem tette. Szóval ezek után ColdKiller lett az első számú "kedvenc", kijelöltem a teljes megosztását (ezt ő nem tudta) szóval akárhányszor fellépet valamit mindig sikerült tölteni tőle. :))) Átnevezte magát, akkor a descirption alapján találtam meg..utána email alapján találtam meg...jól elvoltunk...addig-addig vette ki a megosztásából a cuccost amíg kiesett a limit miatt majdnem az összes hubról (valami gagyin találtam rá)..mindent ekövetett azért, hogy ne töltsek róla, két hétig tartott ez!!!! Aztán rájött a megoldásra: átállította magát passzív userré , így nem tudtam tőle tölteni..
Egy hónap múlva nézegettem, hogy kik is töltenek rólam (kb 40 töltöttek rólam akkor) és csodák csodájára ott volt a kiskedvenc.....
EKKORA POFÁTLAN TETŰT MÉG NEM LÁTTAM...
Megjegyzés: nem tudom, hogy mi a feltétele annak, hogy valaki op legyen, de nehogyma' annyi elég legyen h: "jópofizikaközösben..nyalazopoknak" -
#6934 próba -
Geri_mezeiuser #6933 Le kell tiltanod az XP-ben a gyártó honlapjának a címét..
Lentebb megtalálod hogyan kell...
-
#6931 Aha látom! Köszi! Hálám üldözni fog:==> -
#6930 a saját felhasználóinfódnál -
#6929 Köszi! Apropó hol is kell feltölteni? -
#6928 120 X 20 és max 4KB ... de ahol fel kell tölteni ez is le van írva :))) -
#6927 Sziasztok! Valaki kérem mondja meg hogy a névhez rendelhető logonak mekkora a pixel nagysága (lehet hogy rosszul fogalmaztam! -
#6924 Sok sikert az új HUB-hoz .))!!!!!!!!! -
lordoxyde #6923 AquaLord HUB
192.168.10.130
még kevesen vagyunk de gyertek minél többen.
sajna még nincs beregisztrálva a publikus listára a hub, de reméljük ebben is segít valaki -
#6922 Sziasztok..
m-ARC-i fiam reklám beadva a waterwave-en így a tartozás kiegyenlítve :-)))!!
Jha igen Wish, Balinkó nekem se megy .((
*****Kalap emel uraim***** -
#6919 Ha jól látom röfikapitány leírva ! -
#6918 Ja, telleg! Az Op akarok lenni dumat el is felejtettem...:))))
-
#6917 Röfikapitányt én is ismerem! Jó párszor szóltam neki hogy emeljen a megosztásán, de még csak nem is válaszolt, viszont közben írt a közösbe... -
#6916 A wateron is szeretne!
esély=0