Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bérbe vehet? reklámfelület...
De inkább 9800-ast vegyél,nekem 9600 pro van,és néhány progi már igencsak megfingatja!!!<#rinya>#rinya>
Bérbe vehet? reklámfelület...
Amugy ha lehet en lebeszelnelek a sima 9600 vetelerol, na persze ha arra is gondoltal amikor leirtad a tipust, mert annal meg egy regi sima 9500 is gyorsabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Nem állítom, hogy csúcsmárka, de nekem egyelõre nem volt gondom vele... 😊))
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
anyira szar??
Mindkettõ megtalálható a www.microsoft.hu-n.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- XP 1700+
- LG 52*/24*/52*
- Pioneer 107D DVD-RW
- ATI R9500 Pro
- Maxtor 20 GB (7200/ ATA 133)
- Seagate 80 GB (7200/ ATA 100)
+ ventik, az alaplap stb.
Táp miatt sosem volt gondom. Csak majd figyelj arra, hogy ne legyen túl poros...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
mi van még mellette?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Csodát fogsz látni!
Amúgy menjen át mindenki a 3D Mark 05 eredményei topikba, kis finomságot készítettem nektek! 😊
Amúgy OMEGA driver megoldotta a problémát, szal lehet akát maxon nyomatni, nincs fekete kép, nem minden csupa pixel.
nagyon bugos lett
FAQ ban azt írják, hogy kapcsoljam ki a ködöt, illetve az AA&AF el szarakodjak...egyik sem segített...😞
minden beállítást kipróbálgattam, de mindíg ilyen kurva pixeles...
Demónál minden oké, hasít mit állat...
Kéne egy segítség srácok!
NFSU2 -nél ha legmagasabb a részletességi szint, akkor nincs kép.
Ez a bug a demónál is volt, leljebb kellett venni és jó volt.
DE!
A teljes verziónál baromi ronda a kép! Nagyon zavaró, lécci segítsetek!
1024*758 (bármelyik detail level...)
inkább egy ideig kevesebb nasi, hambi, cigi, sörci, borci...és szaggatásmentesebb év eleje... 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
valszeg nagyobbak az órajelei, de nézz utána a pontos specifikációknak...
mellesleg én azt mondom, hogy aki most akar kártyát venni, az 9600XT alá ne adja (de méginkább 9800 alá...), mert különben nemsokára lehet ismét kártyát cserélni a gépben...feltéve, hogy nem állóképekben akarunk gyönyörködni a játékokban...
Monjuk szerencsére én ilyen textúrázatlan objektumokkal már évek óta nem találkoztam, bár az is igaz, hogy egyre kevesebb játék köt le...szal már nem kerül fel minden a gépre... 😊
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
én amúgy mindig a legújabb omegákat rakom fel, és még semmilyen problémám nem adódott velük...(viszont nem kell neki a .NET, és a CCC sem pl. az AI-hoz...)...igaz nem használom a PunkBuster-t...
A fenti 3 1-2 fps különbséggel fut mindenhol hol ez hol az a jobb, én a 4.11beta alapú DNA-t használom.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nem (csak) a gyorsaság az elsõdleges irányelv...
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A leirása nagy részét továbbra is a known cc bugok teszik ki..