Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
http://thenamelessphoto.com/
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Bérbe vehet? reklámfelület...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Remélem nyugodtan alszol mellette 😊
http://thenamelessphoto.com/
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Bérbe vehet? reklámfelület...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
ezek szerint ez a leguljabb?(mert XP-re már látok ujjabbat is)
A fejlesztok ugyebar a regi TV-vel rendelkezokre is gondoltak, s erzert nem 100Hzen bootol be a kartya. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nekem (Sapphire Radeon) ATI9200-as 128MB kártyámmal olyan gondom van hogy amikor az S-Video kimenet össze van dugva a TV-vel akkor bootoláskor a kép össze van ugorva. Ez minden kártyánál így van vagy pedig az enyém van elcseszõdve? Ha lehet valamivel orvosolni eme hibát, pls help!!!
Javít: 500/600Mhz az alap!
Ebbõl lett 560Mhz.
Egyébként azt, hozzá kell tennem így utólag, hogy 3Dmark03-ban az ASUS 550/700-on "bár nagyon szemetelt a kép, de lefutott" 4400pont felett adott. Ez a Sapphier pedig 560/750-en is csak 4190-et!
Elgondolkodtató...<#miaz>#miaz>
Valami azt súgja, hogy ott nem a kártya volt a beteg, hanem egész egyszerûen nem volt rendes driver felrakva, és rendesen bekonfigurálva. Ezzel az erõvel a Gf2MX-ed még egy X800XT-t is 'lekörözhetett' volna... <#vigyor>#vigyor>
Nos kicseréltem az ASUS-t egy SAPPHIER kártyára!
Elméletileg ugyanaz Radeon9600XT/128mb 400/600mhz.
Be is teszteltem gyorsan és nagyon kezd tecccceni ez a kártya!
Kezdésként a ramot kezdtem feltolni aminek az asus-al ellentétben volt is értelme! Végülis 750Mhz-en álltam meg, de kissebb képhibákkal több mint 30percig ment 780Mhzfelett is!!!
ASUS max: 640Mhz-en volt hajlandó menni.
Viszont a GPU itt gyengébbnek bizonyúlt mert az asus 600Mhz-en is stabilan ment, ez viszont 560Mhz-ig stabil csak.
Mára ennyi! Hali..!<#duhos2>#duhos2>