18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#6896 Köszönöm a felvilágosítást! -
#6895 Ez mekkora! -
#6894 :) -
Ymdar #6893 Bocsánat a nem idevágó cuccért, de nem bírtam magamban tartani -
Ymdar #6892 Amikor Bill Gates piacra dobta a Win98-at, a következőket jelentette ki egy sajtótájékoztatón:
''Ha a General Motors is úgy fejlesztette volna a technológiáját, mint a számítógépipar, akkor ma 25 dolláros autókkal járnánk, és 1000 mérföldenként tankolnánk egy gallon benzint.''
A fentiekre maga Mr. Welch, a GM csúcsmenedzsere válaszolt fizetett
hirdetés formájában:
''Ha a GM a Microsoft technológiáját használta volna autói fejlesztése
során, akkor azok a következő tulajdonságokkal rendelkeznének:
1. Az Ön autója ismeretlen okokból naponta kétszer leáll.
2. Az útburkolati jelek újrafestése esetén Önnek új autót kell vásárolnia.
3. Az autó rendszeresen lehajt az autópályáról. Ez egyszerűen megoldható probléma: le kell állni, újraindítani és továbbmenni.
4. Balkanyart az autó nem hajlandó végrehajtani és a leállításra sem reagál. Ilyenkor a motort újra kell installálni.
5. Car98 esetén az autóban kizárólag egy ember ülhet, CarNT esetén viszont minden ülés extrának számit, és külön meg kell fizetni.
6. A Macintosh olyan autókat állít elő, amelyek napenergiával működnek, sohasem romlanak el. De ezek csak az utak 5 %-át használhatják.
7. Az autója minden külső ok nélkül kizárja Önt. Csak egy különleges trükk segítségével lehet újra hozzáférni az autóhoz: egyszerre kell fordítani az indítókulcsot, fogni az antennát, húzni a kilincset és megnyalni a rendszámtáblát.
8. Az autó megvétele esetén Ön köteles egy GM által forgalmazott Delux térképcsomagot is megvásárolni. Ha ennek a feltételnek nem tesz eleget, akkor az autója 50 %-kal lassabban megy.
9. Az olajszint-ellenőrző, a vízhőmérséklet mutató és töltésellenőrző műszerek helyett csak egy 'Általános autóhiba' jelzőlámpa van beépítve.
10. A légzsák rendszer kioldás előtt megkérdezi: ''Biztos benne?''
11. A motor leállítása kizárólag a 'Start' gombbal lehetséges.''
-
#6891 ójeeee! -
Ymdar #6890 "coming soon and clock controls" -
Ymdar #6889 -One feature I will let out of the bag is that CAT 3.8 will support game profiles
-For Neverwinter nights, we are working with the Bioware for a optimization.
-We are going to release OpenGL shading language (GL2) soon. We are at beta stage now.
-SmartSave
-New 3D tab for ogl and d3d settings + profiles
-We have some new exciting products coming soon and clock controls will be part of an upcoming CATALYST -
#6888 Értem, kösz, akkor rosszul emlékeztem hogy az már 4.0 lesz. -
#6887 Azt hallottam, hogy az már olyan. És ez logikus is, hiszen már megjelentek az XT-k és azokhoz találták ki. -
#6886 Igen, ezt én is sejtettem, de a fő kérdésem az az, hogy ez a 3.8 már olyan, vagy ez még nem az. -
#6885 az csak az uj xt szériához fog látszódni, illetve a belső hőmérővel rendelkező chipeknél, mert csak itt garantálja az ati a tulmelegedés elleni védelmet. gyanitom lesz hack hozzá :D -
#6884 Valamit olvastam arról, hogy november környékén jön egy új Catalyst, ami beépítve tartalmaz tuningoló modult is az újabb kártyákhoz, ez ugye még nem az? Az ugye már valami Catalyst 4.0 lesz? (Nem találom a cikket, azért kérdezem.) -
Ymdar #6883 Várhatóan ma 20 és 22 óra között rakják fel ATI-ék a 3.8 Catalystot -
#6882 Jónak tűnik, ráadásul adnak hozzá egy csomó mindent. A Club3D-vel csak az a baj, hogy semmit nem adnak hozzá, az alap driver és dvd lejátszó cd-n kívűl. -
#6881 Club3D -
Ymdar #6880 "500/380(760)-ra"
Melyik cégtől??? -
Ymdar #6879 A PowerColor gyárt "Bravo Edition" névvel ilyen karit, de hogy az Extremet ki gyártja aztatat nem tudhassam...
itt -
#6878 Ja és nekem 2.8-as ramok vannak, ha az extreme 2.5-el van szerelve, akkor nyílván lehet még rajat húzni. -
#6877 Tesztekben ez kb 10%-ot jelenthet, a játékokban néhány %-ot. De a gpu húzásával, ami legalább 500-ig bírja már 2x ennyivel jobb lehet. Ezt arra alapozom, hogy az enéym alapból 400/340(680) és ha felhúzom 500/380(760)-ra, akkor kb 20%-al többet teljesít 3dmark03-ban, ami már jelentős. -
#6876 Ki gyártja az extreme-t? -
#6874 Máshol nincs gondod?
Nálam Dx9-van feltelepítve, + rászereltem egy p1-es hűtőventit a bordára.
De gta3+freelancer nem nyekken meg.
Ja, és a 3DMark2003 DEMO modban nincs zene. ??? (alaplapi hangkaresz, ami remekül müxik)
-
#6870 na én is ezt mondom ;) -
Tovi #6869 Nem írja, hogy csak egy játék alatt szemetel. Sok Low End kártya érkezik manapság hibás rammal, melyek még a beállított frekin sem mennek tökéletesen. Erről sajna sok tapasztalatom van...
Tesztelni kellene más játékkal, vagy 3DMarkkal. -
#6868 Nem hiszem hogy túlmelegszik, hiszen nem megy nagy órajeleken és tutira tesztelték eleget, hogy ha gyárilag csak passzív hűtés van rajta. Na meg ha csak egy játék alatt szemetel, akkor meg végképp nem lehet az a hiba. -
Tovi #6867 Nem a proci melegszik túl, hanem a videokártya, főleg ha passzív hűtésü. Applikálj rá ventilátort. -
Ymdar #6866 Akkor már ketten vagyunk... -
#6865 élsimitás. -
#6864 szerintem is -
#6863 AA = AntiAliasing: elmossa a kockák éleit a nyúl fülén, hogy szép legyen, mert megérdemled
AF = Anisotropic Filter: élesíti a textúrákat a nyúl fülén, ha messze van, mert megérdemled
:D -
Ymdar #6862 Nájn, mejn brúder...
Érdekes a teszt amit linkeltél -
#6860 És be van kapcsolva aa és af? Csak bf alatt szemetel? -
#6858 Nincs bekapcsolva aa és/vagy af? A proci nincs húzva? Megy a hűtő rendesen a 9200-n? -
#6856 Sprehszt du dojcs??? ;) -
#6855 Softhack-el megy. -
Ymdar #6854 Ofkorsz... -
#6853 Nagyon LoL teszt itt.
Egy idézet: "Direct3D-ben az ATI zászlóshajója az erősebb, míg OpenGL alatt, illetve anti-aliasing és/vagy anizotropikus szűrés bekapcsolása mellett az NVIDIA csúcskártyája."
(a 9800 pro és az fx5900 ultraról van szó) -
#6852 Szasztok. Próbálta valaki a 3.7 es catalystot. A powermagic 9500 a 3.4 essel megyen 9700en, az újjal vajon megyen-e. Ez a kérdés. Csá. -
Ymdar #6851 Csak ott lehetett tunni mit veszel...
Ha átlagfelhasználó vagy, és a gyereknek veszel egy 9600 Pro cuccot, neked nem mond semmit a 400/200, a gyerek mög tépi a haját, hogy akad a NFS6, pedig a szomszéd kölöknek ugyanolyan gépe van...(majdnem) -
#6850 ati évek óta csinálja az LE kártyáit. már a legelső radeonokbol is volt LE.