18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
  • IMYke2.0.0.0
    9800SE-t nem fogsz soha 9800 Pro-ra feljavítani. Szarból elefántot esete.

------------------------------------------
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • Inquisitor
    "Viszont át lehet alakitani 9800 pro-ra ..." vagy nem. :(
  • Ruffi
    Viszont át lehet alakitani 9800 pro-ra
    és akko má nagyonm ütös
    milyen géped van mellé schatis?
  • csaptelep
    Mennyire butított?
    Mert annyiba van most mint 1 9600pro...
  • Borg
    AZ SE a 9800 butított változata. Ezek még akár normális eredmények is lehetnek egy ilyen kártyától alapban.
  • schatis
    Segítség !!!
    vettem a minap 1 Sapphire ati radeon 9800se kártyát.
    ami írdatlanul gyenge eredményeket produkál a tesztekben.
    3dmark 2003: 2819
    3d mark 2001se: 10590
    Aki tud valami tippet, hogy miképpen lehetne feljavítani ezt a siralmas teljesítményt, az kérem írjon.
  • Crazyn
    A 3.8-assal a Morrowind is bugzik. Haverom ezt úgy ldotta meg, hogy a 3.7-es driver mellé felrakta a 3.8-as control panelt. :)
  • barret
    a normál win driver semmire sem jó...
  • barret
    mijen a ramod? enyém 5 nanos...
  • gonosz
    nem leszel hosszueletu, ha ilyen hulyeseg miatt is kozel vagy hozza :)
  • Tovi
    Ott van az, csak az átfedés - klón mód beállításai - theater módot kapcsold be.
    Persze ehhez rá kell hogy legyen dugva a tv-re, mert csak akkor állítható.
    Megvan, de semmi szietör módot nem találtam, egyszerűen ráklikkeltem a Tv ikonra és bejöttek a beállítások!Azé köszi
  • Tovi
    Bekapcsolod a theater módot, majd a megjelenitő eszközök - Tv - beállítás fülön kapcsold be a teljesképernyős megjelenítést, és lőn...
    Igen, minden fullon fentvan.
  • Borg
    Új controlpanelt is feltetted a 3.8 mellé?
    Hogy kell előhozni a TV Overscan funkciót? Nálam nem jelenik meg, pedig tudnám használni. Simán s-videó kábellel van összekötve a kábel és a tv, tökéletesen megy, de jó lenne állítgatni. Tipp?
  • Borg
    Hja, BF-eztem valamikó.. de mostanában nem jut időm rá.
    Tényleg szar az új catalysttel? Fel akarom rakni en is, majd megnezem.
  • ollie
    Amúgy mintha 3dmark03-ban láttam volna valami bugot.
  • Inquisitor
    Nem mértem, de mint ha gyorsabb lenne Wolf ET-ben az OpenGL, de legalább is valamennyire szebbnek néz ki.
    Nekem eddig hibátlan ...
  • ollie
    Mik a tapasztalatok az új catalysttel? Nálam a bencsmárkokban ugyanannyi a pontszám, de konkértan az NWN jóval gyorsabbnak tűnik (opengl). Viszont volt egy bosszantó bug. Nekem otthon állandóan be van kapcsolva 4xAA és 8xAF. Az új drivert a régi leszedése nélkül tettem fel (mint mindig), és ez után bebetonozódodtak a régi beállításai. Nem számított, hogy mit állítottam, mindig 4xAA és 8xAF maradt (holott a beállítások nem ezt jelezték). Ez csak úgy javult meg, hogy leszedtem teljesen a drivert és újratettem. Tehát előtte mindenképpen érdemes uninstallálni a régit.
  • ollie
    valahol mintha olvastam volna, hogy a splinter cellel alapból ilyen gondok vannak (de lehet hogy tévedek)
  • Inquisitor
    "Yesterday left our poor database server panting from all the web traffic as well as DB work... It is a great DB server, but there's a reason we moved to a 2 server setup earlier this year, and all of you now understand why."

Most már megy, és van rajta link friss, forró, ropogós és vajazott Catalyst 3.2.8 Linux driver-re!!!
  • Borg
    Nekem már tegnap sem ment, nemtom mi van velük...
    Megmakkant a rage3d.com vagy miva'?
  • Russ!an
    http://www.ocfaq.com/softmod/download.php
    Innen letöltheted a sys file-t és csak irasd felülaz eredetit: C:\windows\system32\ati2mag.sys
  • ollie
    próbáld
  • Vukodlav
    Csak az omega csinál már átalakítást? A riva tuner script megszűnt? Valami más?
    Melyik márka vagy mi? Semmi garancia nincs rá, hoyg át tudod alakítani, 90% hogy nem fog menni, ha újan boltban veszed.
  • ollie
    nem tudom
  • ollie
    Ja és az külön teccik, hogy NWN-re optimalizálták az opengl-t.
  • Laalee
    A 3.8-as csomagban számos új funkció is megtalálható, például a VPU Recover, mely a grafikus kártya teljes inicializációját teszi lehetővé problémák esetén, s elkerülhetővé teszi a teljes rendszer újraindítását. Az ATI OverDrive a Radeon 9800 XT chipek automatikusan kontrollált túlhajtását teszi elérhetővé, maximális teljesítményt kicsikarva az adott kártyából. A vezérlőpult rendelkezik TV Overscan funkcióval is, mely a TV-kimenetet állítja keretek nélküli üzemmódba, régóta hiányolták ezt az alapfunkciót a Radeon kártyák tulajdonosai.

Az ATI szoftverfejlesztői javították a következő játékokban felfedezett hibákat, bugokat: IL2 Stumovik Forgotten Battles, Tiger Woods, Flight Simulator 2004, CounterStrike, Serious Sam 2, Project A3, eRacer, Midnight Club 2, Neverwinter Nights, XIII.
  • ollie
    nem, mert nem mindegyikben működik a +4 pipeline
  • ollie
  • Ymdar
    Könnyű a kissebbet gúnyoli, mi???
    Russian segíts!!!
  • ollie
    Azért remélem, hogy azóta cseréltél alsót
  • Ymdar
    Besz*rás!!!
    Tegnap 22:19 kor már volt 9500 -> 9700 a Catalyst 3.8 hoz.
    Kb 1 és 1/4 óra.
  • ollie
    igen
  • ollie
    olvasd el a hozzászólásokat és rájössz
  • Mayday
    Ez mar benne van az uj Catalystban a 3.8-ban, ami tegnap este ota elerheto!
  • Mayday
    Hat jo, 9800Pro-m van, de nem XT-m, es azt vartam volna, hogy ehhez alapbol azert lesz ez a fajta tamogatas...