18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#6990 9800SE-t nem fogsz soha 9800 Pro-ra feljavítani. Szarból elefántot esete.
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync -
Inquisitor #6989 "Viszont át lehet alakitani 9800 pro-ra ..." vagy nem. :( -
#6988 Viszont át lehet alakitani 9800 pro-ra
és akko má nagyonm ütös
milyen géped van mellé schatis? -
#6987 Mennyire butított?
Mert annyiba van most mint 1 9600pro... -
Borg #6986 AZ SE a 9800 butított változata. Ezek még akár normális eredmények is lehetnek egy ilyen kártyától alapban. -
schatis #6985 Segítség !!!
vettem a minap 1 Sapphire ati radeon 9800se kártyát.
ami írdatlanul gyenge eredményeket produkál a tesztekben.
3dmark 2003: 2819
3d mark 2001se: 10590
Aki tud valami tippet, hogy miképpen lehetne feljavítani ezt a siralmas teljesítményt, az kérem írjon. -
#6984 A 3.8-assal a Morrowind is bugzik. Haverom ezt úgy ldotta meg, hogy a 3.7-es driver mellé felrakta a 3.8-as control panelt. :) -
#6983 a normál win driver semmire sem jó... -
#6982 mijen a ramod? enyém 5 nanos... -
gonosz #6980 nem leszel hosszueletu, ha ilyen hulyeseg miatt is kozel vagy hozza :) -
Tovi #6978 Ott van az, csak az átfedés - klón mód beállításai - theater módot kapcsold be.
Persze ehhez rá kell hogy legyen dugva a tv-re, mert csak akkor állítható. -
#6977 Megvan, de semmi szietör módot nem találtam, egyszerűen ráklikkeltem a Tv ikonra és bejöttek a beállítások!Azé köszi -
Tovi #6976 Bekapcsolod a theater módot, majd a megjelenitő eszközök - Tv - beállítás fülön kapcsold be a teljesképernyős megjelenítést, és lőn... -
#6975 Igen, minden fullon fentvan. -
Borg #6974 Új controlpanelt is feltetted a 3.8 mellé? -
#6973 Hogy kell előhozni a TV Overscan funkciót? Nálam nem jelenik meg, pedig tudnám használni. Simán s-videó kábellel van összekötve a kábel és a tv, tökéletesen megy, de jó lenne állítgatni. Tipp? -
Borg #6972 Hja, BF-eztem valamikó.. de mostanában nem jut időm rá.
Tényleg szar az új catalysttel? Fel akarom rakni en is, majd megnezem. -
#6971 Amúgy mintha 3dmark03-ban láttam volna valami bugot. -
Inquisitor #6970 Nem mértem, de mint ha gyorsabb lenne Wolf ET-ben az OpenGL, de legalább is valamennyire szebbnek néz ki.
Nekem eddig hibátlan ... -
#6967 Mik a tapasztalatok az új catalysttel? Nálam a bencsmárkokban ugyanannyi a pontszám, de konkértan az NWN jóval gyorsabbnak tűnik (opengl). Viszont volt egy bosszantó bug. Nekem otthon állandóan be van kapcsolva 4xAA és 8xAF. Az új drivert a régi leszedése nélkül tettem fel (mint mindig), és ez után bebetonozódodtak a régi beállításai. Nem számított, hogy mit állítottam, mindig 4xAA és 8xAF maradt (holott a beállítások nem ezt jelezték). Ez csak úgy javult meg, hogy leszedtem teljesen a drivert és újratettem. Tehát előtte mindenképpen érdemes uninstallálni a régit. -
#6966 valahol mintha olvastam volna, hogy a splinter cellel alapból ilyen gondok vannak (de lehet hogy tévedek) -
Inquisitor #6965 "Yesterday left our poor database server panting from all the web traffic as well as DB work... It is a great DB server, but there's a reason we moved to a 2 server setup earlier this year, and all of you now understand why."
Most már megy, és van rajta link friss, forró, ropogós és vajazott Catalyst 3.2.8 Linux driver-re!!! -
Borg #6964 Nekem már tegnap sem ment, nemtom mi van velük... -
#6963 Megmakkant a rage3d.com vagy miva'? -
#6961 http://www.ocfaq.com/softmod/download.php
Innen letöltheted a sys file-t és csak irasd felülaz eredetit: C:\windows\system32\ati2mag.sys -
#6960 próbáld -
#6958 Csak az omega csinál már átalakítást? A riva tuner script megszűnt? Valami más? -
#6957 Melyik márka vagy mi? Semmi garancia nincs rá, hoyg át tudod alakítani, 90% hogy nem fog menni, ha újan boltban veszed. -
#6956 nem tudom -
#6954 Ja és az külön teccik, hogy NWN-re optimalizálták az opengl-t. -
#6953 A 3.8-as csomagban számos új funkció is megtalálható, például a VPU Recover, mely a grafikus kártya teljes inicializációját teszi lehetővé problémák esetén, s elkerülhetővé teszi a teljes rendszer újraindítását. Az ATI OverDrive a Radeon 9800 XT chipek automatikusan kontrollált túlhajtását teszi elérhetővé, maximális teljesítményt kicsikarva az adott kártyából. A vezérlőpult rendelkezik TV Overscan funkcióval is, mely a TV-kimenetet állítja keretek nélküli üzemmódba, régóta hiányolták ezt az alapfunkciót a Radeon kártyák tulajdonosai.
Az ATI szoftverfejlesztői javították a következő játékokban felfedezett hibákat, bugokat: IL2 Stumovik Forgotten Battles, Tiger Woods, Flight Simulator 2004, CounterStrike, Serious Sam 2, Project A3, eRacer, Midnight Club 2, Neverwinter Nights, XIII.
-
#6952 nem, mert nem mindegyikben működik a +4 pipeline -
#6951 -
Ymdar #6949 Könnyű a kissebbet gúnyoli, mi???
Russian segíts!!! -
#6948 Azért remélem, hogy azóta cseréltél alsót -
Ymdar #6947 Besz*rás!!!
Tegnap 22:19 kor már volt 9500 -> 9700 a Catalyst 3.8 hoz.
Kb 1 és 1/4 óra. -
#6946 igen -
#6944 olvasd el a hozzászólásokat és rájössz -
#6942 Ez mar benne van az uj Catalystban a 3.8-ban, ami tegnap este ota elerheto! -
#6941 Hat jo, 9800Pro-m van, de nem XT-m, es azt vartam volna, hogy ehhez alapbol azert lesz ez a fajta tamogatas...