Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elore is koszi!
Nagyon félreolvastam...
Elnézést

"van azonban egy program, ami a GF-ek beépített tuningolási lehetõségeit egy kis beállítófülön felfedi a VGA tulajdonságainál, de szvsz kerüld. nekem egy driverreinstall után állt vissza a rendszer csak normálisra, mert olyan szépen hazavágta az a kis program "
Ez azért megrémiszt egy picit
A ram-ok álltalában mennyire szoktak felmenni?
Enyém egybõl felment tegnap 380-ra, ma is újból kipróbáltam elõszor felmet 340-re majd leállt. Megszakitottam a tuningolást majd újrainditottam (340-es értékrõl)s felment 360 itt is megállt s újrainditottam ismét s felment 384-ig (tegnap egybõl felment eddig). Ennél tovább viszont nem megy.
Nem baj, hogy megált s újra-újra indítottam?
Ehhez a 10569#-ben ajánlott AtiTool-t használtam. Kártyám:9600 pro-mat
Autómatán tuningoltam a find max core/mem-mel (a beállításokban nem állitottam át semmit), külön külön s igy jutott: 500/385-re. Bár még nem igzán merem ezen az értéken hagyni, kicsit féltem a kártyám, hogy el ne szálljon
Kérdéseim:
1.Ez az érték, mely a progi adott megbízható, szóval nyugodtan használhatom a kareszt ezen az értéken?
2.A venti birja rendesen hûteni? Nem kell rá plusz venti?
3.Nagyban csökken az élettartam?
Elvileg tehát nem lehet baj...
-Van 1 Asrock k7s8x alaplap 4/8x Agp Nem szabad a leírás szerint 3.3Voltos kareszt beletenni
-Van 1 GF2 MX400 1/2/4x Agp 1,5/3,3 Volt
?nem fog e valami elfüstölni?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
SAPPHIRE ATI Radeon 9800 Pro 128MB DDR TV-OUT + DVI (AGP)
Érdemes megvanni?Vett ilyen kártyát OEM-be?Érdemes megvenni õket ??????????

BBA a legjobb, Built by Ati! Bár nemtom honnan szerzik, mert az ATI elvileg nem forgalmaz Európában saját "gyártású" kártyákat.
I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
Abit IC7-G full - P4 Northwood [email protected]/800 - Geforce FX 5600XT 256DDR 364/431 - 2*256DDR - Pioneer DVDR-106D 120Gb Maxtor7200 8Mbyte cache SATA - 2x 80Gb Maxtor7200 8Mbyte cache
Tualatin Celeron 1300
512M DDR 266
SB Live! 5.1
3dMark03 3600 pont
3dMark2001 8800 pont
Szerintem ezek nem igazán reálisak, többnek kéne lenniük, nem? Legalábbis a játékok a pontokhoz képest is gyorsabbnak tûnnek.
Na de a játékok hasítanak rendesen. Persze a proci viszafogja a kareszt valamennyire, de semmi sebességcsökkenés nem érzékelhetõ 6xAA és 16xAF bekapcsolása után, sõt mintha egyes játékok gyorsabbak lennének úgy. Ez persze nyílván azért van így mert a proci visszafogja a kártyát, viszont az AA és AF-hez semmi köze sincs.
koszi
1 vonasal is feljebb huzom azzonal letilt es fekete kepernyo lesz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Koszi
Amikor szemetel a kép (na ezt tuti észre veszed) akkor pedig a memória nem bírja...
A tuning az élettartamot mindenképp csökkenti, szóval ha rögtön nem füstöl el az még nem jelenti hogy nem is fog!
Szóval csak ésszel!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Gondolom, majd úgy kell hogy szépen lassan kezdem pakogatni, de mikor veszem észre, hogy nem birja tovább.