Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De én még nem próbáltam a DNA-t, így nincsenek saját tapasztalataim vele.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ATI Control Panelt rendesen uninstalláltad az Omega driver felrakása elõtt???
Az oldaluk: www.omegacorner.com
A vége az volt, hogy ált. az Omega kicsit gyorsabb volt, és stabilabb.
Milyen progival tudom megpróbálni, hogy a 9800SE megy-e normál módban?
vagy inkább 3.7, 3.9 et használjak..
*hihi ** *
+áfa
Ennél jobbat nem találtam

Illetve az ATi BBA Radeon 9600 256MB VIVO (vagy AIW?) volt még 2,86ns ramokkal szerelve.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Khmmm...
128 bites 9800 pro. Nem semmi hova jutottunk. Ezen ráadásul R360 mag van, gondolom jóval ekvesebb XT fogyott, mint amennyi GPU-t gyártottak. Mindenesetre ez a GPU jól tuningolható, és biztos hogy jobb választás egy 9600 pro/XT-nél.
5700-as mindenképp felesd el dx9-ben lasssssúúúú, akkor már 9600 256MB
Szóval nem kéne elõre inni a maci bõrére...
256mega Úristen!!!!!
Ez csak parasztvakítás!!!!
Te már megvakultál, vagy mi?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Egy hasonlat: ha van egy 5m hosszú slagod, 5 liter víz hamarabb fog átfolyni rajta mint egy hosszabb (mondjuk 10m hosszú) slagon...
Amúgy a 256Mb-os kareszok rendszerint csak 500Mhz -en futnak, míg a 128Mb-osak 600Mhz (vagy több) -eseket
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Csakis ATI RADEON 9600 256MB - miért? Csaaaaaaaaaaaaaaaaaak!
Fanatizmus OFF.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kérdésem az lenne, hogy melyik vegyem és miért!
INNO FX5700 128MB
ATI RADEON 9600 256MB
Ui: Nemtudtam melyik fórumba írja az Ati vagy az Nvidia! Ezértis kérlek titeket ne a fanatizmus vezéreljen a válaszadást illetõen
! Köszi––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
De mivel igazából nincs szükségem rá, mostmár csak overdrive -val emelem valamennyire.
Egy Croc 2 alatt más dolgokat kell számoljon a VPU, mint az UT2004 alatt ugyebár... A szemetelésre gondolok.