Mi van a CDgalaxissal?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Menjenek a p*csába...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Lehet poosztert,csokit meg lufit választani.
Nem semmi!!6000Ft-ért vásároltam,és ezek az ajándékok😛PPPPPP
:-())))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A lényeg inkább az, hogy egy 3000 forintos szoftver kapcsán is miért az az első reakció, hogy mé' nem iratod meg?
Az 1 milliárd kapcsán meg legalább így van lehetőségem megvenni.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Mert a többi cégnek is jót tenne egy kis ingyenreklám, ami tudomasám szerint nem is ingyen volt, mert a kormányunk asszem 1 milliárdot fizetett Bill Gecinek...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
De egészen más az, amikor a dobozt a kezedbe veszed, benne az eredeti CD-vel, doksival; valahogy úgy, ahogy Efreet leírta. Teljesen más a hangulata egy bolti audio CD-nek is, mint egy könyvtárnak a vinyón, benne ugyanazon album MP3-ban. Mostanában én is csak azért szoktam le az audio CD-kről, mert olyan albumokat töltök le, ami vagy nem kapható Magyarországon, vagy a csillagos ég felett van két szinttel az ára.
Tudod, amikor szóba kerül az illegális szoftverhasználat, mindenki habzó szájjal nekiugrik a szoftvergyártóknak, hogy azért lop mindenki, mert qrva drága. Hát ez egy nagy süketelés. Itt mentalitásról van szó, korántsem pénzről. Mert hogy az ilyen viták után a levelezőlistámon olvasom, hogy valaki egy magyar fejlesztésű szoftverhez keres törést; regisztrációja 800 forint.
Nohát szerintem egy f*sza kis játék az UT, megéri a 3000 forintot. Sőt, nekem meg fogja érni a 3000 forint a WinXP+OfficeXP-re is a Campus License Agreement keretében.
És az elkövetkezendő 3 évben minden főiskolást és egyetemistát gúnyos kacajjal fogok elküldeni a halál f*szába, ha azt meri mondani, hogy azért használ lopott Windowst, mert nincs rá pénze...
Én komolyan gondolom azt, hogy azért nem veszem meg, mert nincs rá pénzem; de ha van, akkor miért ne tegyem meg?
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

) Ezért kéne valami bolt a lebonyolításhoz.
Egy kérdés: a sima, mezei UT hány CD-s? Mert olvastam egy második CD-n levő nagyfelbontású textúrákról, de valaki azt mondta nekem, hogy ez csak valami "Gamr of the year" edisönben van. Igaz ez, vagy már egy mezei UT is tartalmazza?
Másrészt meg pont a cdgalaxis (ha müxik)- bár árban itt sem jársz jobban.
Harmadrészt meg az 576, akik az ilyen EVM-es gémeiket árulják online (www.evm.hu) ezek általában (kis kivételell) régebbi cuccok, de legalább olcsók (kb 1999 huf)