21
Tegnap este behalt az SG
-
#21 na erről is lemaradtam, lesz még ilyen ? -
tomcs #20 ez az egesz logosdi azer 4k mert ha 1 forumba beszolnak 15-20an es mindnek van 30k logoja az mar majd fel mega.. -
#19 ha csak úgy nem... de én szeretem magam kicentizni, nehogy veszteségesen tömörítsen a színcsökkentés helyett pl... -
#18 van meret optimalizatora is beirod hogy 4K és annyi lesz :) igaz hogy kivesz szineket meg hasonlokat de legalabb 4k lesz :) -
#17 hajrá -
#16 Thx! Meglesem ezt a proggyt, és remélem hogy én is tudok hamarosan havazni a logómmal :) -
#15 ULead Gif Animator 5. miután kész van az animáció be lehet állítani egy 'optimize' részben, hogy mennyire "rontsa le" a minöséget. nekem a lenti asszem 64 színre van levéve, és egy kicsi veszteséges tömörítés, ami még nem rontott a látványon. -
#14 Ok. Akkormár azt is mondd meg lécci, hogy mivel csináltad. Én a GIF Contruction Set Professional-al animáltam össze, de mivel van a képen egy kék.fehér átmenet, ezért nem nagyon lehet kevesebb szinnel dolgozni, különben ronda szemcsés lesz, mint TWN-é(#12) (Bocs!).
A logóméretről meg csak annyit, hogy én egy kicsit nagyobb limitre gondoltam. Nem mindenkinek van animált logója. Egy átlagos nickkép csak 2-3k. Mikor a logómat csináltam, lementettem az oldalt, és a lementett oldalon lévő 15 képből csak 3 volt nagyobb 3k-nál... -
#13 nem mindegy, hogy 4 vagy 10k... a 10k egy modemes számára nem 0,8 hanem 2 másodperc... és mondjuk van belöle a szöveg mellett 15féle egy oldalon... rettenetesen sokat lassít. 4k-ba lehet animálni, kevesebb színnel kell dolgozni, amivel én dolgoztam, annak van mentés elött egy optimalizálója, és tömörítéssel-színszámcsökkentéssel szépen le lehet centizni. -
#12 ::[Nem lenne biztonságos a dolog, így én nem tanácsolom a belinkelést.]:: -
#11 Akkor nem kell linkelés, csak egy kis képméret hely növelés! Mont nem mindegy, hogy 4k vagy 10k ?
Nekem nem a színekkel van bajom, csak az animáláshoz 4k igencsak kevés. Én is csináltam egy olyan havazós logót, mint amilyen a tiéd is, de sehogysem bítram 5k alá tömöríteni... -
Break #10 nem tegnap volt, már tegnapelőtt :)) -
#9 tegnap nem voltam
-
Break #8 szerintem azért olyanból se sok van már, hogy van, az biztos (egyik haveromnak is az van) de nagyon kevés (nekem 56-os van :)))) -
#7 felejtsd el. gondolj szerencsétlen mondjuk 33,6os modemekre, behalnának ha 170 helyröl kellene a képeket betöltögetni. jó ez a rendszer így, el lehet férni, csak kicsit kevesebb színnel kell gazdálkodni. -
#6 A fórumon is csinálhatnátok egy olyan fejlesztést, majd valamikor, hogy a logókat linkelni is lehessen. Így nem kell a 4kb-os korláttal visszafognotok az alkotni vágyókat! Ha pedig nem elérhető a kép, amit belinkelt az illető, akkor szövegesen írja ki a nevét, vagy a régebben feltöltött képét!
Szerintem ezzel egy kicsit hozzájárulnánk a fórum fejlesztéséhez :) -
Break #5 mit javítatok?? -
#4 Free fórumot nem fejlesztjük. Más miatt áll a dolog, de sajnos nem fejlesztés miatt. -
Break #3 és mit csináltok?? a freefórumokon is lehet végre logót használni?? -
#2 Éjszaka 2-kor volt nem este. Csináltunk vlmit, ezért leállítottuk a webet. Jövőhéten lesz még több hasonló. -
#1 A weboldal és az összes FreeFórum is