11
help
-
tomcs #11 tesomeknak van 1 macskajuk az nem tudja. kocsival ma atmentek rajta, meg en is mindig tudatositom vele a helyzetet :) -
#10 thx -
#9 pawsense a neve... ezen a néven keress rá -
#8 Nos a dolog megoldodott kaptunk egy kis macskát ám ez egy kicsit mozgalmasabb mint az 1.0 .
Jön megy legfőképpen a klaviatúrámon. Most is itt nyomogatja a gombokat :-)) ( törlöm a leütéseit rendületlenül )
Szóval régebben hallottam valamilyen CAt Lock nevű progiról ami zarolja a billentyűzetet amig nem dolgozok rajta.
Tud erröl a kis progirol valaki valamit?
Elöre is thx -
#7 Érdekes módon első olvasásra én is sziámi iker cicákat értettem :) De második olvasásra már megértettem :)
Bah! A TV-ben ezzel a sok rémtörténettel (sziámi ikrek születtek...) traktálnak minket, aztán úgy beépül a tudatalattiba, hogy rögtön félreértek valamit, amin meg sem kéne lepődni...
Lehet hogy mégse nézem annyit a TV-t :) -
#6 a kutyád felnéz rád, a macskád lenéz rád, csak a disznó szemében vagy egyenrangú. macsekok rul, ök tudják, hogy ök uralkodnak. -
#5 Látom jó kis téma...
Amugy meg ha már itt kolbászolt egy macs az ember megszokta, hogy jön megy a lakásban egy állat ( rajtam kívül ). Most pedig jo lenne egy 2.0 verzio. -
Break #4 de jó, nem
a dolgok azért kérdeztem, mert egy kicsit félreértelmeztem a dolgot (nagyon), mert én úgy értettem első olvasásra, hogy sziámi iker cica :))) -
tomcs #3 basszus ezt el nem hiszem. megvan az uj evezred kerdese. MINEK EGY EMBERNEK MACSKA?
dreet: sajna macskat nem tok de legalabb felszinen tartalak :) -
Break #2 bocs a kérdésért, minek neked? -
#1 Üdv Emberek !
Tudom, hogy nem igazán ide illő topik, de roppant mód fontos a kérdés számomra. A helyzet az hogy így a tél közepén igencsak szükségem lenne egy 6-8 hetes sziámi cicára ugyanis a miénk sajna Dec 31-én meghalt ( elkapott valami betegséget és sajna az orvos márcsak pingvinezni tudott.. )
Már felhívtam 20-30 tenyésztőt, de jelenleg sehol sincs elhozható kölyök macska. Ha valamelyikőtök környezetében esetleg lenne egy ilyen korú eladó vagy elvihető cic kérem jelezze nekem mailben !!!
Örök hála lenne meg miegymás.
thx
Dreet