Nba Live 2002

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
http://www.sportplanet.com/nbalive/ Ez egy király oldal, nézz körül hátha.....

Ha itt sincs akkor google.com és XP patch nba 2001 és hátha bejön valami
Ramore
Létezik hozzá egy XP patch!
Az EA nem nem adja, hanem nem adTA ki a 2002-t Pc-re, de a 2003-at ki FOGJA ADNI!!!!!!
FrezeR
igy van az Nba Live 2003-at Pc-re is kiadják!!
yess!

Ezt olvastam most a neten: NBA Live returns to PC. The game will be released on ---PC-CD---, Nintendo Gamecube, XBox, Playstation and Playstation 2!!
Egyébként itt egy cím, ahol lehet róla bővebben olvasni, valamint hasznos peccseket leszedni, ezzel 2002-re turbozva a 2001-et!!
http://www.sportplanet.com/nbalive/
Hát ez az, én sem tudom, viszont nagyon szépen köszönöm!

Valaki tudna nekem mondami egy CD key-t az NBA 2001 hez? Sajnos elveszítettem. Amúgy tényleg nem megy Windows XP alatt? Mert nekem is az van!

KeKKSZike
Most akkor télleg nem lesz NBA Live 2002 PC-re?
Ez most komoly????

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Aquli
senki? plz!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
nekem az Nba 2000, vagy 2001 kene, rip hol van plz help!!!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Breki33
nekem a THis Is Footbalhoz kene emulator
tul szep alom mi? :-)
The Hedgehog
Hát emberek nem akarom itt a kedélyeket borzolni, de NEM LESZ! Ez már tuti!

Az EA szerint a PS2 jobb platform az NBA sorozat számára és PC nem becsülték meg. Hát nem tudom? Én egy csomó emberről tudok akinek a mániája volt az EA Sportos kosár...

Remélem azért az NHL és a FIFA sorozattal nem játszák el ugyanezt.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

ATi,
nagyon köszönöm!!!!! Remélem müxeni fog 😊
CSOCSO
csumm...GC re jön az nba courtside megnéztem a videokat majdnem leszoptam magam ogy milyen élethű az egész..olyan zsákolás volt hoyg nem mondtam volna meg hogy az nem a tv ből van kivágva!
www.tar.hu/aticucc/Fix.rar

He\'s Got the Mojo Workin\'

van hozzá patch, de nem hivatalos, valami home made lehet, felnyomom valahova

Valaki próbálja már ki légyszi XP alatt, hogy megy-e... NAAAAAAAAAA
Tényleg nincs hozzá semmi patch?
KeKKSZike
hm...
én nem tudom elképzelni, hogy Fifa és NHL is van, NBA meg ne legyen! 😄 majd meglátjuk! 😊

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha már az a tetű EA nem adja ki az NBA2002-t PC-re, akkor legalább azt árulja el valaki, hogy a NBA2001-et hogy tudom elindítani XP alatt? Még el sem indul de már hibaüzenetet akar küldeni a Microfosnak... 😞
Valaki segítsen PLS! Csak van hozzá valami Patch.
Breki33
szerintem meg a hoki
egyértelműen az volt
echo-F
úgy tűnik, hogy idén nem lesz pc-re nba live

az ea.com-on egy szó sincs a pc-s verzióról, mintha sosem lett volna, csak ps, ps2 és xbox verzió van/lesz (???!!!)

sajna ezt erősíti az is, hogy az easports nba live-os fóruma tele van az easports-ot szidó hozzászólásokkal, a hozzászólók nem értik, hogy idén miért nem lesz nba live (megértem őket)

szóval EA!!!

én azért még reménykedem, mert szerintem az nba live (volt ?) a ea-s kollekció legjobb tagja
FrezeR
reméljük hamar megérkezik

én már nem bírom ezt a várakozást rá...

KeKKSZike
Biztosan lesz... Nem tudom elképzelni, hogy egy közel 10 éves játékot ezentúl ne adják ki PC-re! 😄

FrezeR
na nehogy már ne adják ki pc-re...szerintem február elején várható lehet!! vagyis remélem...!

szerintem pcre nem lesz, de remelem EA megcafolja a velemenyem

Úgy hallom, hogy a game már kijött ps2-re. Lesz PC változat is??? Mikor várható? A hivatalos weboldalon egy szót sem szólnak PC-ről 😞