40
Nba Live 2002
-
#40 http://www.sportplanet.com/nbalive/ Ez egy király oldal, nézz körül hátha.....
Ha itt sincs akkor google.com és XP patch nba 2001 és hátha bejön valami -
#39 Létezik hozzá egy XP patch! -
Homaly #37 Az EA nem nem adja, hanem nem adTA ki a 2002-t Pc-re, de a 2003-at ki FOGJA ADNI!!!!!! -
#35 igy van az Nba Live 2003-at Pc-re is kiadják!!
yess! -
Homaly #33 Ezt olvastam most a neten: NBA Live returns to PC. The game will be released on ---PC-CD---, Nintendo Gamecube, XBox, Playstation and Playstation 2!!
Egyébként itt egy cím, ahol lehet róla bővebben olvasni, valamint hasznos peccseket leszedni, ezzel 2002-re turbozva a 2001-et!!
http://www.sportplanet.com/nbalive/
-
Ryan #32 Hát ez az, én sem tudom, viszont nagyon szépen köszönöm! -
Ryan #30 Valaki tudna nekem mondami egy CD key-t az NBA 2001 hez? Sajnos elveszítettem. Amúgy tényleg nem megy Windows XP alatt? Mert nekem is az van! -
#29 Most akkor télleg nem lesz NBA Live 2002 PC-re?
Ez most komoly???? -
#28 senki? plz! -
#27 nekem az Nba 2000, vagy 2001 kene, rip hol van plz help!!! -
#23 nekem a THis Is Footbalhoz kene emulator
tul szep alom mi? :-) -
#20 Hát emberek nem akarom itt a kedélyeket borzolni, de NEM LESZ! Ez már tuti!
Az EA szerint a PS2 jobb platform az NBA sorozat számára és PC nem becsülték meg. Hát nem tudom? Én egy csomó emberről tudok akinek a mániája volt az EA Sportos kosár...
Remélem azért az NHL és a FIFA sorozattal nem játszák el ugyanezt.
-
SirAir #19 ATi,
nagyon köszönöm!!!!! Remélem müxeni fog :) -
#18 csumm...GC re jön az nba courtside megnéztem a videokat majdnem leszoptam magam ogy milyen élethű az egész..olyan zsákolás volt hoyg nem mondtam volna meg hogy az nem a tv ből van kivágva! -
ATi #17 www.tar.hu/aticucc/Fix.rar -
ATi #16 van hozzá patch, de nem hivatalos, valami home made lehet, felnyomom valahova -
SirAir #15 Valaki próbálja már ki légyszi XP alatt, hogy megy-e... NAAAAAAAAAA
Tényleg nincs hozzá semmi patch? -
#14 hm...
én nem tudom elképzelni, hogy Fifa és NHL is van, NBA meg ne legyen! :D majd meglátjuk! :) -
SirAir #13 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha már az a tetű EA nem adja ki az NBA2002-t PC-re, akkor legalább azt árulja el valaki, hogy a NBA2001-et hogy tudom elindítani XP alatt? Még el sem indul de már hibaüzenetet akar küldeni a Microfosnak... :(
Valaki segítsen PLS! Csak van hozzá valami Patch. -
#12 szerintem meg a hoki -
Anee #11 egyértelműen az volt -
#10 úgy tűnik, hogy idén nem lesz pc-re nba live
az ea.com-on egy szó sincs a pc-s verzióról, mintha sosem lett volna, csak ps, ps2 és xbox verzió van/lesz (???!!!)
sajna ezt erősíti az is, hogy az easports nba live-os fóruma tele van az easports-ot szidó hozzászólásokkal, a hozzászólók nem értik, hogy idén miért nem lesz nba live (megértem őket)
szóval EA!!!
én azért még reménykedem, mert szerintem az nba live (volt ?) a ea-s kollekció legjobb tagja -
#7 reméljük hamar megérkezik -
ATi #5 én már nem bírom ezt a várakozást rá... -
#4 Biztosan lesz... Nem tudom elképzelni, hogy egy közel 10 éves játékot ezentúl ne adják ki PC-re! :D -
#3 na nehogy már ne adják ki pc-re...szerintem február elején várható lehet!! vagyis remélem...! -
ATi #2 szerintem pcre nem lesz, de remelem EA megcafolja a velemenyem -
SirAir #1 Úgy hallom, hogy a game már kijött ps2-re. Lesz PC változat is??? Mikor várható? A hivatalos weboldalon egy szót sem szólnak PC-ről :(