8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#3919 nekem, kurvajó :DD -
#3918 kinek van meg ??? mijen ???? -
#3916 köszi fel tudott lépni... csak átmeneti XP elmezavar volt... -
#3915 Nekem az SG chat reseteli a gépem mikor kákattintok... valaki lécci küldje majd el a címet a mailcimemre! De azért még próbálkozok ezzel a csettel. :) köszönöm előreis! -
KeFe #3914 Anyad is ilyen taplo mint te azert irsz a neveben? -
KeFe #3913 Azt nem ertem mer nem a programok beszerzese topikban tobzodnak az ilyen linketlinket toccsedtoccsed emberkek. Vagy tul egyszeru lenne az oda valo temat ott elintezni? -
#3911 tud vki linket meg? -
#3910 Nektek behozza az adatokat a master serverről? Tegnap dél körül még ment nekem is, de azóta sztrájkol. -
kormosp #3909 Valaki akinek Semin már elárulta az ftp helyet,lécci adja már közre legalább az SG chat-en vagy mittudom én.Mert őt nem lehet elérni -
Gabo #3908 skorpio7:
Igen belefér. Nem ezzel van bajom, hanem a mikénttel.
Nézd meg az elmúlt napok hozzászólásait! A fórumok nem a percenként beírt két szavas hozzászólások számra lettek létrehozva. Erre való a chat, az irc. Az egyszavas hozzászólások informáci tartalma a jelen esetben addig él, míg le nem zúzzák ftp-ről a feltett anyagot (kb. 30 perc?). Egy hónap... nem is, egy hét múlva már semmi értelmes információt nem fognak tartalmazni, ellenben a topikot olvashatatlanná, átláthatatlanná teszik. Így senki nem fogja magát törni azon, hogy esetleg visszaolvasson, megkeressen bármit a topikban. Aki valami hasznosat beír, hetente háromszor megismételheti, mert már másnap nem lehet megtalálni a flood miatt. A kérdezők pedig ugyan így járnak. Ha naponta 5-ször felteszi a kérdését talán kap választ.
Őszintén, ennek mennyi értelme van? -
kormosp #3907 Jaaaaaaah,már értem vmi misztikusabb dologra goldoltam az SG alatt.
Köszi lipo. -
#3906 Van mar magyar tort szerver? -
Callisto #3905 Nekem tegnaop még ment a hivatalos szervereken való játék, ma meg már meg sem jelenik az a lehetőség, hogy szervert válasszak. Tiltották a CD Key-t? Tud valaki egy IP cimet ahol lehet játszani? A Key Gen-nel generált kulcssal menne? -
kormosp #3904 Valaki segítsen lécci,mi az az SG chat.Láma vagyok -
Dark28 #3903 Mail ment. Köszi Semin -
#3895 simán -
#3893 Igen fórum , amibe minden belefér , még a letöltési hely kérése is , főleg egy ilyen nagy volumenű proginál . -
#3892 groove.hu -
#3889 király -
#3887 mennyi fps-sel megy nálatok? milyen gépem? p4 1.7ghz gef3ti200 512mb rambus jó lesz neki? -
Gabo #3886 Hódít az egyszerűség...
Légyszíves moderáld magad, mielőtt téged moderálnak! -
#3884 terep2 feeling és gagyi? nem tudod te mi a jó...
terep foreva -
Rephyx #3883 Sziasztok,
Eleg gagyi ez a jarmu, terep2 feeling :) A 'use' parancs alapban asszem U, de nezzetek meg az iniben, nem kene hozza nagy fantazia :) -
#3879 maps könyvtárba rákattintasz 2x. de melyik gomb a use? -
KeFe #3878 A toltogetos hozzaszolasokkal huzzatok at lecci a programok beszerzese forumba kosz.
Egy kerdes a jatekhoz: a VehicleDemo.ut2 karma tesztmapot hogy lehet megnyitni mer az open VehicleDemo.ut2 nem igazan jon be. -
#3877 tar-ra mehet, csak törölni fogják elég hamar -
reszcsi #3876 Gondolom amíg az embereknek nincs meg a program, nem tudnak róla beszélni ... szvsz. Nekem közben meg lett forrásom, haver műholdas nettel még a hét v égén lerántotta, hiába van ahol még van warez. -
Gabo #3875 Emberek!
OK, hogy örültök a proginak, meg vadásztok a lelőhelyek után, DE MI A BUBÁNTOSÉRT KELLETT SZÉTFLOODOLNI EZÉRT A TOPIKOT?
Ha valakinek értelmes kérdése volt valamikor a napokban, akkor így baromi nehezen fog segítséget kapni... Máskor ez inkább intézzétek privátban, vagy IRC-n. EZ UGYANIS NEM EGY CHAT CSATI, HANEM FÓRUM! -
reszcsi #3873 Azért valahová tényleg felkerülhetne, ahonnan nem tűnik el hipp-hopp. -
#3872 én esetleg elküldeném. -
#3871 ügyes vagy! ennek mi az ip-je? ha felmehetek -
#3869 fasza volt!
Jo ez a game!
Csapattal meg überfasza! -
Greater #3867 Miert már kijött? Szerintem itthon még nem fog egy hétig.. Szóval valaki szánjon meg. -
#3865 jó volt a tegnapi rögtönzött DF UT -
tbundy #3864 pedig már elkezdtem írni az egyes után a nullákat. :) -
Greater #3863 Azert bármennyit nem -
Greater #3862 Na jól van, megint leszakadtam este. Nem tudná valaki elküldeni a gamet, bármi pénzt megadok érte. -
Mathias #3860 Miért is "muszáj"? -
#3859 Bocs, de ezt muszáj :))
A másodikat azért, hogy látsszon, nem botok ellen volt :)
-
Viking #3858 Game kipróválva, ki****ott jó (demot nem is néztem pedig!), flak gun rulez, csak a végén már kihalt lett a szerver! Ilyenkor tudok örülni hogy OBI bf szervere fagyott, legalább megnéztem UT 2k3-t! Na jóccakát!