8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Ams
    nekem, kurvajó :DD
  • hen-tes
    kinek van meg ??? mijen ????
  • The Garrett
    köszi fel tudott lépni... csak átmeneti XP elmezavar volt...
  • The Garrett
    Nekem az SG chat reseteli a gépem mikor kákattintok... valaki lécci küldje majd el a címet a mailcimemre! De azért még próbálkozok ezzel a csettel. :) köszönöm előreis!
  • KeFe
    Anyad is ilyen taplo mint te azert irsz a neveben?
  • KeFe
    Azt nem ertem mer nem a programok beszerzese topikban tobzodnak az ilyen linketlinket toccsedtoccsed emberkek. Vagy tul egyszeru lenne az oda valo temat ott elintezni?
  • magus
    tud vki linket meg?
  • DeXoSZ
    Nektek behozza az adatokat a master serverről? Tegnap dél körül még ment nekem is, de azóta sztrájkol.
  • kormosp
    Valaki akinek Semin már elárulta az ftp helyet,lécci adja már közre legalább az SG chat-en vagy mittudom én.Mert őt nem lehet elérni
  • Gabo
    skorpio7:
    Igen belefér. Nem ezzel van bajom, hanem a mikénttel.
    Nézd meg az elmúlt napok hozzászólásait! A fórumok nem a percenként beírt két szavas hozzászólások számra lettek létrehozva. Erre való a chat, az irc. Az egyszavas hozzászólások informáci tartalma a jelen esetben addig él, míg le nem zúzzák ftp-ről a feltett anyagot (kb. 30 perc?). Egy hónap... nem is, egy hét múlva már semmi értelmes információt nem fognak tartalmazni, ellenben a topikot olvashatatlanná, átláthatatlanná teszik. Így senki nem fogja magát törni azon, hogy esetleg visszaolvasson, megkeressen bármit a topikban. Aki valami hasznosat beír, hetente háromszor megismételheti, mert már másnap nem lehet megtalálni a flood miatt. A kérdezők pedig ugyan így járnak. Ha naponta 5-ször felteszi a kérdését talán kap választ.
    Őszintén, ennek mennyi értelme van?
  • kormosp
    Jaaaaaaah,már értem vmi misztikusabb dologra goldoltam az SG alatt.
    Köszi lipo.
  • zippofcy
    Van mar magyar tort szerver?
  • Callisto
    Nekem tegnaop még ment a hivatalos szervereken való játék, ma meg már meg sem jelenik az a lehetőség, hogy szervert válasszak. Tiltották a CD Key-t? Tud valaki egy IP cimet ahol lehet játszani? A Key Gen-nel generált kulcssal menne?
  • kormosp
    Valaki segítsen lécci,mi az az SG chat.Láma vagyok
  • Dark28
    Mail ment. Köszi Semin
  • G. Joe
    simán
  • skorpio7
    Igen fórum , amibe minden belefér , még a letöltési hely kérése is , főleg egy ilyen nagy volumenű proginál .
  • G. Joe
    groove.hu
  • ubi
    király
  • ubi
    mennyi fps-sel megy nálatok? milyen gépem? p4 1.7ghz gef3ti200 512mb rambus jó lesz neki?
  • Gabo
    Hódít az egyszerűség...
    Légyszíves moderáld magad, mielőtt téged moderálnak!
  • ember
    terep2 feeling és gagyi? nem tudod te mi a jó...

terep foreva
  • Rephyx
    Sziasztok,
    Eleg gagyi ez a jarmu, terep2 feeling :) A 'use' parancs alapban asszem U, de nezzetek meg az iniben, nem kene hozza nagy fantazia :)
  • Ams
    maps könyvtárba rákattintasz 2x. de melyik gomb a use?
  • KeFe
    A toltogetos hozzaszolasokkal huzzatok at lecci a programok beszerzese forumba kosz.
    Egy kerdes a jatekhoz: a VehicleDemo.ut2 karma tesztmapot hogy lehet megnyitni mer az open VehicleDemo.ut2 nem igazan jon be.
  • ember
    tar-ra mehet, csak törölni fogják elég hamar
  • reszcsi
    Gondolom amíg az embereknek nincs meg a program, nem tudnak róla beszélni ... szvsz. Nekem közben meg lett forrásom, haver műholdas nettel még a hét v égén lerántotta, hiába van ahol még van warez.
  • Gabo
    Emberek!

OK, hogy örültök a proginak, meg vadásztok a lelőhelyek után, DE MI A BUBÁNTOSÉRT KELLETT SZÉTFLOODOLNI EZÉRT A TOPIKOT?

Ha valakinek értelmes kérdése volt valamikor a napokban, akkor így baromi nehezen fog segítséget kapni... Máskor ez inkább intézzétek privátban, vagy IRC-n. EZ UGYANIS NEM EGY CHAT CSATI, HANEM FÓRUM!
  • reszcsi
    Azért valahová tényleg felkerülhetne, ahonnan nem tűnik el hipp-hopp.
  • Ams
    én esetleg elküldeném.
  • Ams
    ügyes vagy! ennek mi az ip-je? ha felmehetek
  • G. Joe
    fasza volt!
    Jo ez a game!
    Csapattal meg überfasza!
  • Greater
    Miert már kijött? Szerintem itthon még nem fog egy hétig.. Szóval valaki szánjon meg.
  • [DF]ricsik
    jó volt a tegnapi rögtönzött DF UT
  • tbundy
    pedig már elkezdtem írni az egyes után a nullákat. :)
  • Greater
    Azert bármennyit nem
  • Greater
    Na jól van, megint leszakadtam este. Nem tudná valaki elküldeni a gamet, bármi pénzt megadok érte.
  • Mathias
    Miért is "muszáj"?
  • DF|Sylvie
    Bocs, de ezt muszáj :))
    A másodikat azért, hogy látsszon, nem botok ellen volt :)

• Viking
    Game kipróválva, ki****ott jó (demot nem is néztem pedig!), flak gun rulez, csak a végén már kihalt lett a szerver! Ilyenkor tudok örülni hogy OBI bf szervere fagyott, legalább megnéztem UT 2k3-t! Na jóccakát!