8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Pontius #627
    unreal://62.112.221.146
    Ha valaki nem tudná akkor ezt az Explorerbe kell beírni a címsorba. Oda ahova a honlap címeket irod be. 9-ig élni fog. Ha nem jön senki akkor leállítom
  • Pontius #626
    Én indíthatok
  • G. Joe
    NMNekem minden elsőre hibátlanul indult.
    Asszem ki kellene probálni multiban, mert is unalmas! :)
  • Garrett
    a hangproblémákhoz: az egyik könyvtárban van egy aol vagy mi azt fel kell installálni.

Az én konifgom 1.2Ghz Cerko, 256Mb Ram, TNT2!!!!!!
    és mit mondjak: ha egyedül voltam akkor jól mondhatni simán ment , de QRWA ronda. a textúrák néhány helyen elég szarok. De az sajna a kártyám hibája :((
    DE amúgy a fegyverek nagyon teccenek, meg a gyorsaság is de ha lenne Gef3 am el tudom képzelni , hogy nézhet ki a híd a "dzsungeles" pályán!
    Asszem a MOHAA után most ez lesz a 2. :)
  • FREAK
    a 27 megás az egy video :D
  • Devla
    Aki meg nem jott volna ra... CDn van egy OpenAl konyvtar, abban levo .exet kell feltelepiteni es semmi gond nem lesz a hanggal.
  • Efreet
    nem demo. egy kiszivárgott 2001-es béta. kevésbé bugos, mint az unreal2 alpha...
  • FREAK
    várta a nyavaja, nekem speciel bőven elég volt az előző részből egy órányi gyönyör :)
  • djcom
    Na mi van?Mindenki ezt a gamot várta,most itt a demo és csak siránkoztok,hogy ilyen meg olyan?????????
  • FREAK
    végre

thx
  • Efreet
    Freak: közel 500 mega az iso ami fel van darabolva... nem hiszem, hogy 27megára le lehet tömöríteni.
  • FREAK
    valaki plz válaszoljon!

a 27 megás file az?
  • djcom
    Na szal.Nekm probléma nélkül megy.Van hang,zene,a grafika nagyon büntető.Szaggatásmentesen fut.1,3G cerka,384M SD Ram,AC97 Integrált hang,ABIT GF3Ti200 128M DDR.Király a game.Én nem láttam benne bugot(eddíg)Az irányítást ne, lehet változtatni.Ha vki csinál szervert nyomhatunk!
  • FREAK
    customize
  • FREAK
    skacok ez a 27 megás file az??
  • Gabo
    Emberek nem lehettek ennyire lámák! Mint gondoltok ha hivatalos demo lenne, nem az lenne az első dolguk, hogy a hivatalos oldalon ezt világgá kürtöljék?
    Legyetek már észnél!
  • hun-ter
    botok textúrái nincsenek benne mivel ez nem hivatalos demo. amikor dedicated servert indítottam akkor láttam hogy az összes model texturára írja hogy nincs meg...
  • _RudY_
    A 2001 dátum ott a kép felső részén ne zavarjon téged se, csak poén. Ez a tavalyi (talán kora őszi) verziója a játéknak, akkor ennyit tudott. Ez kb. olyan mintha a kedvenc kajádat félkész állapotban zabálnád fel a fortyogó fazékból.
    Ha a HIVATALOS, mostanában kiadásra kerülő demót megvárod, ott már nem lesznek ilyen gondok.
  • djcom
    Cerka 1,3G,384M SDRam,GF3Ti200 128M DDR,AC97 int.hang.Menni fog?
  • djcom
    Kimaradtam vmiből?Ilyen nincs 2 hét szabi után megyek előszőr éjszaka dolgozni,erre pont aznap este jelenik meg.Már szedem is!
  • hun-ter
    wow tényleg qrva szép! kövek a földön...hehe
  • hun-ter
    igen? na akkor megnézem azt is:)
  • hun-ter
    brühühü nagyon szaggat:((( mondjuk frageltem párat de csak azért mert AIbácsi épp beleakadt a két textúraközötti árokra és pont nem takarta el a fa lombtextúrahibája amitől amúgy szép fehér csíkos szokott lenni. amúgy tetszik nagyon csak ne szaggatna. még ezek az alfabetegségek se zavarnának. lehet hogy a ram a bűnös amúgy mert csak nagy területeknél akad...na mindegy majd a fullban vagy legalábbis a hivatalos demoban leveszem a grafikát minimumra. már ha nem ez a minimum...ja igen a grafikája pedig szerintem qrva szép, olyan természetes szóval nem igazán állsz meg megcsodálni a falon a pöttyöket mert egyszerűen tudod hogy abban nem találnál hibát, és úgy teljes egészében élvezel a látványra! hehe csak ne szagggatttnnnaaa...
  • hun-ter
    heh amúgy nagyon "bejött" nálam a vicced! talán ha simán műxött volna a progi akkor meg se eszem de qrva ideges voltam és akkor mindenre harapok:)
  • hun-ter
    heh köszi lehet hgy még leszedem azért
  • hun-ter
    oks pápá
  • NeoMaN
    UT.INI-t editalni kell.Gef3 beallitasok vannak ott.
    [D3DDrv.D3DRenderDevice]
    HighDetailActors=True
    UsePrecaching=True
    UseTrilinear=False
    AdapterNumber=-1
    ReduceMouseLag=True
    UseTripleBuffering=False
    UseHardwareTL=True
    UseHardwareVS=False
    UseCubemaps=False
    DesiredRefreshRate=60
    UseCompressedLightmaps=True
    MaxPixelShaderVersion=255
    UseVSync=False
    stb. ahogy jonak latjatok.
  • hun-ter
    na gyere át oda!
  • hun-ter
    nem amúgy a minimum megvan
  • hun-ter
    hmm lescannelte hát nemtom hogy most a ut-től jöttek -e de volt egy-két infekted file
  • hun-ter
    hát a proci igencsak kevés de nemtom
  • hun-ter
    mi? ezt ki mondta?
    amúgy nézz el a forumunkra(na jó én csak "tag" vagyok:))ide
  • hun-ter
    milyen géped van?
    hát nekem nincs rá pénzem(ha lenne megvenném)
  • hun-ter
    hmm énis inkább várom tovább a NWN-t:))
  • hun-ter
    nincs options?
  • hun-ter
    na most írta a NIS: a win/temp könyvtárban(amibe mivel töröltem előtte mindent csak az ut filejai kerültek volt egy infected file...ezt néztem is előtte hogy nem lehet törölni)
  • NeoMaN
    gigas proci+gef3 lehet hogy jobb.
  • NeoMaN
    Nah,hat ez nalam is hang nelkul megy csak.A beallitasok finoman szolva hinyzanak,a bot-ok iszonyatosan gagyik,a graf szep.Texturahibak mindenutt, 128MB ram telleg keves lesz neki de NAGYON!!Sebesseg eppenhogy elfogathato amd750+gef2+384mb.Ebbol a szarbol nem lehet semmilyen kovetkeztetest levonni,ez nem demo, hanem valami alpha-beta szar.
  • hun-ter
    hát nem tudom de előtte teljesen jó volt minden aztán leszedtem felraktam és ez lett
  • hun-ter
    na most megint van 373megám: akkor mégis csak volt vírusom