17
Milyen progival lehet? Tudjon és lássan mindent (NTFS, FAT32, Linux)
-
Szike #17 hogy tudom a két kislemezét a pqmagic 7-nek kirakni 1 bootcd-re???
nero-val csak az egyiket írja ki... nem kéri be a másik lemezt... vagy v-mit be kell állíani?? -
#16 Alapvetően erre volt igény:
NTFS, FAT32, Linux(ext2, natív swap)
Bár ez nem kötekedés. Igazából nem is tudom minek írom :) -
#13 Neked mi a szűz vinyó? -
Break #12 de ő úgy gondolta (gondolom), hogy "szűz" vinyóra milyen ilyen progi van -
#11 Mi az hogy utólag? Természetesen először venni kell egy vincsesztert, aztán be kell bootolni, sőt még ezt a programot is el kell indítani és csak utána lehet :-PPP -
ballor #10 bocs, hogy 2cer! -
ballor #9 a Pmagic 7.0 megvan, de ezzel csak utólag lehet partíciókat alakítani nem? BOOT CD-ről is tud? -
ballor #8 a Pmagic 7.0 megvan, de ezzel csak utólag lehet partíciókat alakítani nem? BOOT CD-ről is tud? -
#6 A Powerquest cég Partition Magic Pro 6.0 nevű programját ajánlom szíves figyelmedbe. Ennek van DOS-os és Win32-es változata is. Kezel FAT16/32, NTFS, ext2, és még pár filerendszert, szóval megfelel egy átlagember igényeinek. Tud röptében átméretezni partíciókat, ami ritka szép tulajdonság. -
ballor #5 Én igazából olyan programot keresek, ami olyasmi, mint az FDISK, különféle partíciók hozhatók létre vele, és lehessen kül. típusokat is létrehozni (NTFS, FAT stb.) -
#4 Ezek ugye gyári CD-k...
Szerzel egyet bin-ben és WinOnCD :))) -
ballor #3 Hogy lehet ilyet írni? -
#2 Írjál egyet és akkor lesz ilyen :D
NTFS/FAT32 az XP boot CD-ről, míg ext2 bármely linux disztrib boot CD-jéről. -
ballor #1