Be: közel a vég
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pontosan, arról nem is szólva, hogy a legtöbb szoftverfejlesztő is már egész kiismerte a windowst, komoly tapasztalatott szereztek a programozásában, és semmi kedvük ezt előlről kezdeni, és ha nincsenek rá jó progik, akkor a kutyát sem érdekli egy másik oprendszer bármilyen jó és stabil is lenne ennek ellenére. Arról nem is beszélve, hogy most már tényleg olcsón lehet legalizálni a windowst és officet is diákoknak és oktatóknak, így ez az egyik legfontosabb réteg stabil windows használó lesz (pontosabban még stabilabb 😊
Nem beszéltem windows-ról, viszont igazad van, főleg arra gondoltam. A kedvenc szó sem volt túl szerencsés, inkább úgy kellett volna fogalmaznom, hogy megszokott. Szüleim például biztos nem futnának neki még egy rendszer megismerésének, örülnek hogy már valamelyest eligazodnak egyben. (A váltás nagy általánosságban szólva, mindig energiabefektetéssel jár)
Nem halt még meg a BeOS!!!!
Én az hogy 5-10 évvel elkéstek. Mára már mindenkinek megvan a kedvenc, jól belakott oprendszere, amiről nem fog senki kedvéért átváltani.
Azért attól függetlenül, hogy milliókat keresnek, és csak váltogatják a cégeket, az embernek rossz lesz a szájíze ha vki lemond a cég vezetésérôl.
Mondjuk Gil Ameilo-t nem sajnáltam. Nem kicsit tette tönkre az Apple-t.
Mondjuk Gil Ameilo-t nem sajnáltam. Nem kicsit tette tönkre az Apple-t.
Hát jönni nem jön, de van, én spec nem tudtam bootolni a disk img-el.