A SuperGamez 2001-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coine
Na mégis ? :-)
Tőllem 😊

Efreet
a válasz erre gomb nem megy, a felsö hirdetés és környéke néha fura dolgokat csinál, elcsúszódik, ilyesmi, meg hiába az Unicode támogatás a hosszú ö és ü csak ?-ként szerepel ha elküldöm.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Laalee
csak egy icipicit a fejlec bugos 😊 meg a valasz erre nem megy 😞

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

nem, nem esik, csak pölö ugye amikor beírom ie-ben az üzenetet, és utólag kattintok vmeyik üzenetnél a válasz erre gombra az üzenet amit addig bírtam, megmarad, az operában meg törlődik és kezdhetem előről. ez néha nagyon zavaró, bár ez szubjektív
a másik, hogy az ie6hoz képest sz.tem nagyon lassú

St
és milyen opera alatt az sg, nem esik szét? 😊
liquid
Szerintem meg nem nagyon szar, mitöbb : egész joo. Az IE nálam most nem játszik (ne kérdezd miért, nem sznobság, win-t kéne ujrarakni, csak nincs rá idöm), a netszkapa meg qrva bugos, akkor már inkább az opera (ha lenne mögötte pénz+támogatottság, imho nagyon odaverne az IE-nek, mert szép+gyors+átláthatoo+sok ficsört tud+könnyen kezelhetö)
St
Kitől?
hát akkor ne használj azt! szerintem nagyon szar

liquid
Bith: eggyüttérzek magával, fiatalember, én is operát használok, oszt irhatok mindent rövid ö-vel ü-vel.. :-)
Coine
Tisztelt Főszerk. Úr levelet kapott ! :-)

St
Egyébként szvsz valami kódlap probléma, pl. nincs beállítva, vagy nem támogatja a latin 2-es kódlapot.
St
Ezt már csak te tudhatod 😊

Nem foglalkozom az operával, nem optimalizáljuk rá a lapot.
ööö, mármint az opera

nem szereti az sg-t, csak a html is cool topicot 😊))))

Bith
Jéé! Indítottam egy topic-ot? 😊

St: miért van az, hogy ha Operából írok ide, akkor a dupla ékezetes bet?k csak kérd?jelként jelennek meg (és sajna nem csak itt, hanem meglestem IE-ben, és ott is úgy jelent meg, amit itt (opera) írtam be)? Valami kódlap kavar lehet, de más oldalon meg megy operából is.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

nekem meg jan27

kellemes születésnapot (valakinek csak lessz jövő december 31-ig)

Coine
kösssz :-))
ez hiányzott, van még vmi ami kimaradt ? :-)

tévecc:

kellemes húsvéti ünnepeket 😊)))

Coine
...és aki nem mérlegel...

Akkor hagyjuk már ezt a kellemes dolgot, most egy évig úgyis lehet pihentetni...

Coine
Tudom én ezt, itt most nem erről van szó, de úgy látom még senki nem ébredt fel rendesen...

Coine
Az ember aki nem veszi és nem is akarja venni (és talán nem is fogja venni) a lapot...

Efreet
jah.

Lteebee
Nagy a hajtás?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Efreet
évvégi zárás van minden cégnél... csodálod? azért nem vagyok én se...

Lteebee
Nem érti a viccet, meg ritkán is jövik.

Laalee
szerintem St bal lábbal kel mostanaban...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Lteebee
Nekem a sok html-ezgetéssel szórakozó monitorfej nem tetszik.

Szerencsére mindig törlik az általánosból őket.

:-D

Dikkma
Hm. Coine, le kell, hogy lombozzalak, de még soha senkitõl nem hallottam, hogy kellemes új évet, szerintem nem rajtad múlik ez..
St
Coine: szerinted értelmes az, hogy "kellemes újévet?" Kérlek kicsit végy vissza az arcodból, és ne itt fitogtasd azt a határtalan intelligenciád. Tudjuk, hogy okos vagy meg minden, de abszolút nincs szükségem rá, hogy pont tõled vegyek leckéket újságírásból. Köszi.
asszem számíthatnak...ha nem is folyamatosan egész évben, de részletekben biztosan...

Coine
"Végezetül boldog és békés 2002-t kívánunk minden kedves látogatónknak remélve, hogy az újesztendõben is számíthatunk kitartó figyelmükre."

hohohoh :-))))))))))))
látom elértem vmit, vagy ez nem kellemes ? :-DDD

Coine
hozzáállás kérdése, sztem tanúlságos(ez a néha rossz :-D ) és (inkább) jó volt...

Dikkma
Efreet: több mint 1075 = 1075, meg a Dikkma logója :-))
akkor is dicsérni fogok: jó ez az SG, nem tudom megindokolni, jó a társaság, az arcok, meg úgy minden...:-)))

CSOCSO
Király volt az Sg remélem még sokáig élni fog!!!!!!!
Efreet
írtam én bármi ilyet mostanában? 😊

St
Valami nem teccik?
Efreet
nekem a kedvencem belöle a "képszerkesztõ kollégánk több mint 1075 db montázsolt logot és képet készített" mondjuk 1076? 😊)

Bith
Izé, esetleg ide lehetne írni, hogy mi nem jön be a SG-en, de nagyon(vagy kicsit 😊).
Meglássuk lesz-e ebb?l a topic-ból valami 😊(általában szokott, ha indítok (ami ritka) 😊).

Dícsérni nem itt kell!!! Ide CSAK NEGATÍV kritikákat várok, de épít? jelleggel.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Máshova sikerült írni, de ide akartam....copy:
Ja, még annyi, hogy én nem igazán rajongok az eféle zenékért, de a Hallucinogén nev? formáció Twisted nev? albumát meg kell, hogy hallgassátok (éppen ez szól az agyamba bele, jól)..........f?leg az 5. számot ajánlom figyelmetebe! (baromira GY?LÖLTEM az ilyen tipusú zenéket, de meg kell hagyni, hogy van jó is ezek között (ugyanúgy van igénytelen is, mint bármilyen zenében, de ez ÜT...télleg!...halgasd meg...tiszta Amiga demo zene 😊) ))
p.s.: a másik, ami nagyon bejön, az a Paul Okkenfold (fingom sincs, hogy írják) féle tranceport.

Bith
Van után term. nem kell ",", de még így is tulteljesítettem, lévén, hogy most értem haza szilv. buliból......

Bith
Gratula! (és köszike....aki elolvassa a cikket, az tudja, mire értem)
Van, mit javítani, de csak így tovább!!!
És mindenkinek boldogabb új évet!