45
izéke, ehhh, nincsen fóruma
-
#45 Na mégis ? :-)
Tőllem :)
-
#44 a válasz erre gomb nem megy, a felsö hirdetés és környéke néha fura dolgokat csinál, elcsúszódik, ilyesmi, meg hiába az Unicode támogatás a hosszú ö és ü csak ?-ként szerepel ha elküldöm. -
#43 csak egy icipicit a fejlec bugos :) meg a valasz erre nem megy :( -
Break #42 nem, nem esik, csak pölö ugye amikor beírom ie-ben az üzenetet, és utólag kattintok vmeyik üzenetnél a válasz erre gombra az üzenet amit addig bírtam, megmarad, az operában meg törlődik és kezdhetem előről. ez néha nagyon zavaró, bár ez szubjektív
a másik, hogy az ie6hoz képest sz.tem nagyon lassú -
#41 és milyen opera alatt az sg, nem esik szét? :) -
#40 Szerintem meg nem nagyon szar, mitöbb : egész joo. Az IE nálam most nem játszik (ne kérdezd miért, nem sznobság, win-t kéne ujrarakni, csak nincs rá idöm), a netszkapa meg qrva bugos, akkor már inkább az opera (ha lenne mögötte pénz+támogatottság, imho nagyon odaverne az IE-nek, mert szép+gyors+átláthatoo+sok ficsört tud+könnyen kezelhetö) -
#39 Kitől? -
Break #38 hát akkor ne használj azt! szerintem nagyon szar -
#37 Bith: eggyüttérzek magával, fiatalember, én is operát használok, oszt irhatok mindent rövid ö-vel ü-vel.. :-) -
#36 Tisztelt Főszerk. Úr levelet kapott ! :-)
-
#35 Egyébként szvsz valami kódlap probléma, pl. nincs beállítva, vagy nem támogatja a latin 2-es kódlapot. -
#34 Ezt már csak te tudhatod :)
Nem foglalkozom az operával, nem optimalizáljuk rá a lapot. -
Break #33 ööö, mármint az opera -
Break #32 nem szereti az sg-t, csak a html is cool topicot :))))) -
#31 Jéé! Indítottam egy topic-ot? :)
St: miért van az, hogy ha Operából írok ide, akkor a dupla ékezetes bet?k csak kérd?jelként jelennek meg (és sajna nem csak itt, hanem meglestem IE-ben, és ott is úgy jelent meg, amit itt (opera) írtam be)? Valami kódlap kavar lehet, de más oldalon meg megy operából is. -
Break #30 nekem meg jan27 -
Break #28 kellemes születésnapot (valakinek csak lessz jövő december 31-ig) -
#27 kösssz :-))
ez hiányzott, van még vmi ami kimaradt ? :-)
-
Break #26 tévecc:
kellemes húsvéti ünnepeket :)))) -
#25 ...és aki nem mérlegel...
Akkor hagyjuk már ezt a kellemes dolgot, most egy évig úgyis lehet pihentetni...
-
#24 Tudom én ezt, itt most nem erről van szó, de úgy látom még senki nem ébredt fel rendesen...
-
#23 Az ember aki nem veszi és nem is akarja venni (és talán nem is fogja venni) a lapot...
-
#22 jah. -
#21 Nagy a hajtás? -
#20 évvégi zárás van minden cégnél... csodálod? azért nem vagyok én se... -
#19 Nem érti a viccet, meg ritkán is jövik. -
#18 szerintem St bal lábbal kel mostanaban... -
#17 Nekem a sok html-ezgetéssel szórakozó monitorfej nem tetszik.
Szerencsére mindig törlik az általánosból őket.
:-D -
#16 Hm. Coine, le kell, hogy lombozzalak, de még soha senkitől nem hallottam, hogy kellemes új évet, szerintem nem rajtad múlik ez.. -
#15 Coine: szerinted értelmes az, hogy "kellemes újévet?" Kérlek kicsit végy vissza az arcodból, és ne itt fitogtasd azt a határtalan intelligenciád. Tudjuk, hogy okos vagy meg minden, de abszolút nincs szükségem rá, hogy pont tőled vegyek leckéket újságírásból. Köszi. -
Break #14 asszem számíthatnak...ha nem is folyamatosan egész évben, de részletekben biztosan... -
#13 "Végezetül boldog és békés 2002-t kívánunk minden kedves látogatónknak remélve, hogy az újesztendőben is számíthatunk kitartó figyelmükre."
hohohoh :-))))))))))))
látom elértem vmit, vagy ez nem kellemes ? :-DDD
-
#12 hozzáállás kérdése, sztem tanúlságos(ez a néha rossz :-D ) és (inkább) jó volt...
-
#11 Efreet: több mint 1075 = 1075, meg a Dikkma logója :-)) -
Break #10 akkor is dicsérni fogok: jó ez az SG, nem tudom megindokolni, jó a társaság, az arcok, meg úgy minden...:-))) -
#9 Király volt az Sg remélem még sokáig élni fog!!!!!!! -
#7 írtam én bármi ilyet mostanában? :) -
#6 Valami nem teccik? -
#5 nekem a kedvencem belöle a "képszerkesztő kollégánk több mint 1075 db montázsolt logot és képet készített" mondjuk 1076? :)) -
#4 Izé, esetleg ide lehetne írni, hogy mi nem jön be a SG-en, de nagyon(vagy kicsit :)).
Meglássuk lesz-e ebb?l a topic-ból valami :)(általában szokott, ha indítok (ami ritka) :)).
Dícsérni nem itt kell!!! Ide CSAK NEGATÍV kritikákat várok, de épít? jelleggel.