76
:D
-
#35 egykis olmeca gold, egykis beefeeter meg keveske finlandia -
#34 Alig. -
#33 4 vodka, 4 Vilmos , 1 üveg pezsgő + minden pia után egy szál Arany Marlboro -
#32 tequila (sokat)
pezsgő
bor
sör
garrone
házipálesz
+dohány (szivar)
beütött a cucc rendesen :-)))
de ahhoz képest marha jó állapotban voltam, csajokról csináltam fényképeket, úgy be...sztak mind a zállat'
:-DDD
-
#30 huhh csoki likör cola tojás likör gintonic pezsgő vodkanarancs boroskola...ennyi... -
#29 whisky , kola , pezsgo , Vinjak , bor , unicum ... es nem hanytam :))) -
KOCsi #28 Sör, bor, pezsgő, Hubertus, Vodka (ez nem biztos), Unicum. Mindenből egy kevés.
Végeredmény: 2 hányás a rötyiben házibuliban. Aztán minden folytatódott tovább... :-) -
Feketekéz #27 nem számoltam/nem emlékszem rá :) -
#26 nya... sz'al volt kb 2-3 liter tea(zöld meg gyümölcs) meg ásványvíz... -
#23 Mindent inni ami van ez az alapszabály :-DDD
-
Break #22 igyá még...naa, gyerünk...nyuszi vagy...(ezzel szoktuk egymást hülyíteni isk.ban, és mindenki akkora baromságokat csinál...:-)))) -
#21 nah legurult még egy tequila de mostmár rosszul vagyok -
#20 En ugy 1 deci pezsgo. Ennyi. :D -
#19 I
t
t
a
m
e
g y picikét... -
#18 3 pezsgő (3 haverral), tequila (2 haver), 2 pezsgő (átlagosan a legtöbb az Andrásy úton :D), Garrone (vmi. csajhoz estünk be, ott ittunk egy picit..), Tokai 3 puttonyos 1991-es (többnyire 1edül, néha besegítettek). Állapot ehhez képest viszonylag jó, asszM' írni is bírok, csak lassabban mint átlag. Nah :):.............. -
#17 4 tequila 2 whisky kóla 2 valamijen tömény mix ami meg nem mondom miből van.(eddig ennyi) -
Break #16 mindössze fél pohár pezsgőt, a többi egyéb alkoholmentes italalkalmatosság...:-))) -
#15 én 4 decit. Kólát... :D -
Break #14 még semennyit... -
#13 és igeeeeeeeennnnn
-
#12 igy?
-
#11 én is így kezdtem :D -
#9 mondom hogy hagyd ki a space-t! a kacsacsörök elött /után -
#8 < h1 >szöveg < /h > -
#7 < h1 >nemjo< /h > -
#6 < h1 > yo < /h > -
#5 < h1 >ok < /h > -
#4 < h1 >szöveg < /h >
csak te hagyd ki a vesszőket a relációs jelek elott /után -
#3 Gabor mondd már el hogy kell nagy betűkkel írni mert nem értem -
#2 :)))))
-
#1 Nah majd szilvi után itt vésse le mindenki hogy mennyit ivott. De aztán ne túlozzatok :D