65
mi van alszotok má vagy mi
-
#25 hát én mini rakétát löttem ki az erkélyről éshát irányt változtatott a buzi rakáta, majdnem egy autó bánta :) -
#24 Én azzal szórakoztam hogy a kerteb van 1 törött hinta aminek a csövébe pont bele fér 1 petárda.. abba szoktam bele rakni és kilöni az ürbe :D
Akkor hagytam abba amikor majdnem eltaláltam a szomszéd ablakát.. -
Break #23 a francba...elhagytam az 1500. beszólásomat...pedig nagyon meg akartam mondani, hogy ez az 1500. beszólásom, de így csak ezt tudom:
1544. beszólásom... -
Break #22 jajjjjjj
itt még nem láttam egy boltban sem :-DDD -
#21 belgiumban :D -
Break #20 és olyat hun vettél?? -
#19 BBBúúúújjjéékkk és igyatok mégtöbbet és ne gy ertke netre és legytek olyan hülyéh mint énnn :_DDDDDDDDD
-
#18 nekem az a szerencsém hogy kanócos petárdáim vannak. Azokat könnyű egyszerre meggyujtani... -
Break #17 nekem ált., ha összekötök többet, nem mind megy el...csak néha jön össze, hogy az összes mondjuk egyszerre gyullad meg...:-)) -
#16 asszar :(
Én voltam városban. Jól szórakoztam. Összekötöttem 5 db petárdát és rábasztam a jégre(miután meggyujtottam). Beszakatt a zegész jég és loccsant a víz utána , nagyon királ volt :D
Meg egy öngyujtóval összekötöttem egy petárdát és ugy dobtam le a 4.-ről az is brutál volt :DDD -
Break #15 el se mentem bazz...:-((( -
#14 haz értél mán? -
Break #13 és is!!! -
#12 qrvára nem vagytok ktívak. Na nembaj megbocsájtok. :D
Asszem most húzok bulizni -
#11 itt vagyok!!! :D -
Break #10 hol, nem látlak?? :)) -
#9 nem már nem vagyok ott :)
Most viszont itt vagyok :D -
Break #8 te még itt vagy??? -
#7 én meg má láttam a filmet 10méter * 15méteres képernyőn bibibi! -
Break #6 neked is jó kis analóg van, mi?? :-)))) -
#5 Én meg ftp-t kerestem. Találtam is, de dög lassú, inkább mást töltök. Tegnap volt Lord of the Rings ftp is, ha adsl-em lenne már 3x megnéztem volna a filmet. :-/ -
Break #4 szép álmokat...eddig olvastam az összefoglalót... -
nulla #3 thx -
#2 jó alvást... -
nulla #1 itt fogok elaludni unalmamban.