148
amit marhamód utálsz másokban.
  • Efreet
    LTB: jól gondolom, hogy ezt nem 'csakúgy' kitaláltad?
  • Lteebee
    Azt a tanárt, aki nem vágja le az öltönyéről a márkajelzést és behhozza a vizsgára a lányát, hogy elvegye a dolgozatot a puskázóktól.
  • Sith
    mostanában az életet
  • St
    az öncélú okoskodást
  • wicki
    A tolerancia hiányát és a lekezelést, na meg az ápolatlanságot. Mindegyiken lehet segíteni. De vacak tulajdonság az irígység is.
  • Break
    és mi az a "toplák"???
  • Break
    és a sima rasszistákat?? :-)))
  • Break
    egy-két tanáromat, de amúgy senki mást...
    fogalmak közül meg talán az értelmetlen öldöklést (I.vh, meg a második)meg több nem jut eszembe...
  • KRi2
    brutalitast
  • nulla
    a fantát.
  • CSOCSO
    azt ha valami nem jön össze...
  • Efreet
    csak hónap lesz... korszak az vmi 12 évente változik.. most kezdödik valaminek a korszaka, de ki kellene számolni...
  • Break
    de majd lessz vízöntő korszak januárban...:))
  • vizes
    hair?
  • Efreet
    nincsenek virágos van-ok, nincs Vízöntö-korszak...
  • vizes
    Persze,én nem akartam senkit bántani,hiszen mindenkinek megvan a problémája.Én is lázadok-ha már ennél a szónál vagyunk-csak más miatt. Ezért mondtam,hogy a hippimozgalom aktualitását vesztette,mert már nincs vietnámi háború nincs John Lennon...
  • Efreet
    vizes: tökéletesenm megértem, és egyetértek veled.
  • efti
    fogj meg ha tudsz...es ki leszel fizetve...
  • efti
    Orulnek ha ki tudnam fizetni a rezsimet, de sajnos amellett hogy az iskolamat fizetem nem jut ra penz..

Ezzel azt akarom mondani, hogy van nekem is dolgom, de attol meg lazadhatok...es altalaban meg is teszem ha van mi ellen
  • Efreet
    efti ezért holnap nem engedlek menekülni... :))))
  • Coine
    Jaja :-))
  • efti
    ...a gyenge de kihagyhatatlan poenokat ;9
  • vizes
    Nem akartam fellengzős lenni,de azt Te is beláthatod,hogy más lehet a szemléletem.A fiatalságon nem azt értettem,hogy "ezek a mai fiatalok" semmi bajom a mostani tizenévesekkel. De én szarok a legújabb divatra,zenére,stb,örülök,ha a rezsimet ki tudom fizetni,és rendesen meg tudok élni. A tinédzsernek más dolga sincs, csak,hogy tanuljon,(ha akar)lázadjon,mert van aki megteremti neki a lehetőséget.
  • Efreet
    nagyon gyenge volt, de kihagyhatatlan :D
  • Coine
    na ez citromdíjas bazeg :-)
  • Efreet
    vizes: komoly felnött emberként... :)
  • Efreet
    góg és demagóg fia vagyok én... (bocs .) )
  • vizes
    ez igaz,de nincs is rá szükség, már azok a problémák nem aktuálisak. megvan a fiatalság mostani gondja a világgal,van mi ellen lázadni most is. engem ezek a kérdések már nem igazán foglalkoztatnak.
  • Coine
    Ahogy a hippi a punk és a többi mozgalmak is....meg a rock zene és életmód lázadás a mai világrendszer ellen.

Média, sablonok, globalizáció, demagógia, hülyítés, jah ezeket is utálom :-))
  • Efreet
    de feléleszteni már nem nagyon lehetne...
  • vizes
    én most múltam 30,és már én sem éltem benne,de ami fennmaradt belőle az qrva szimpi.
  • Efreet
    nem titok. 23 leszek fél éven belül. (ha megérem :D )
  • vizes
    Megkérdezhetem mennyi idős vagy? Akár mailban is.
  • Efreet
    az eftinek szólt... a hippik rulez népség voltak.. (legalábbis igy visszatekintve annak tünnek)
  • vizes
    de a hippimozgalom nem vallás.
  • Efreet
    a vallásokkal nincs gond szerintem. az egyházakkal van.
  • vizes
    Azért a hippik a műveszetben is hallatták a hangukat,de a punkok csak óriási ricsajt csaptak!
  • Efreet
    hippi mozgalom... felváltották öket a punkok, most meg már nyomuk se nagyon van... legalábbis olyan méretekben mint anno...
  • efti
    Az alkoholmentes lagert....vagy azokat a dolgokat amik azutan se mukodnek hogy belerugtal... :)

Amit masokban nagyon tudok utalni az a sajat izles, velemeny helyett birkamod a koz-izlest, koz-velemenyt kovetest. Kulon kiemelve Minden vallast
  • vizes
    Hippi. Ez érdekes, tényleg mi a véleményed a hippi mozgalomról?