mit utálsz a legjobban

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coine
Jaja :-))

efti
...a gyenge de kihagyhatatlan poenokat ;9

WWFSMD?

vizes
Nem akartam fellengzős lenni,de azt Te is beláthatod,hogy más lehet a szemléletem.A fiatalságon nem azt értettem,hogy "ezek a mai fiatalok" semmi bajom a mostani tizenévesekkel. De én szarok a legújabb divatra,zenére,stb,örülök,ha a rezsimet ki tudom fizetni,és rendesen meg tudok élni. A tinédzsernek más dolga sincs, csak,hogy tanuljon,(ha akar)lázadjon,mert van aki megteremti neki a lehetőséget.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Efreet
nagyon gyenge volt, de kihagyhatatlan :D

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Coine
na ez citromdíjas bazeg :-)

Efreet
vizes: komoly felnött emberként... :)

Efreet
góg és demagóg fia vagyok én... (bocs .) )

vizes
ez igaz,de nincs is rá szükség, már azok a problémák nem aktuálisak. megvan a fiatalság mostani gondja a világgal,van mi ellen lázadni most is. engem ezek a kérdések már nem igazán foglalkoztatnak.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Coine
Ahogy a hippi a punk és a többi mozgalmak is....meg a rock zene és életmód lázadás a mai világrendszer ellen.

Média, sablonok, globalizáció, demagógia, hülyítés, jah ezeket is utálom :-))

Efreet
de feléleszteni már nem nagyon lehetne...

vizes
én most múltam 30,és már én sem éltem benne,de ami fennmaradt belőle az qrva szimpi.

Efreet
nem titok. 23 leszek fél éven belül. (ha megérem :D )

vizes
Megkérdezhetem mennyi idős vagy? Akár mailban is.

Efreet
az eftinek szólt... a hippik rulez népség voltak.. (legalábbis igy visszatekintve annak tünnek)

vizes
de a hippimozgalom nem vallás.

Efreet
a vallásokkal nincs gond szerintem. az egyházakkal van.

vizes
Azért a hippik a műveszetben is hallatták a hangukat,de a punkok csak óriási ricsajt csaptak!

Efreet
hippi mozgalom... felváltották öket a punkok, most meg már nyomuk se nagyon van... legalábbis olyan méretekben mint anno...

efti
Az alkoholmentes lagert....vagy azokat a dolgokat amik azutan se mukodnek hogy belerugtal... :)

Amit masokban nagyon tudok utalni az a sajat izles, velemeny helyett birkamod a koz-izlest, koz-velemenyt kovetest. Kulon kiemelve Minden vallast

WWFSMD?

vizes
Hippi. Ez érdekes, tényleg mi a véleményed a hippi mozgalomról?

Efreet
hippi... punk :) (legalábbis mostanában a hajam... :D)

Coine
Hát én se leszek az holnap ha vki a tequilámra fog utazni ;-))))))

vizes
Nna. Én azért nem vagyok ilyen birka türelmű főleg ha a sörömre utaznak...

Coine
hippi ? :-)
jah nem mert az kicsit lázadozott is...

Efreet
akkor pacifista :)

vizes
az a Karácsony.(békés)

Coine
Engem az a csaj tud nagyon felhúzni aki nem akart velem járni :-)))

"legyünk barátok"

na de ez más téma és már rég túl vagyok rajta, de még mindig fel tud néha idegelni, de nem érdekel már...

Efreet
az a bátyám... én csak békés vagyok.

vizes
Mondom,hogy szerzetes...;-)))))

Efreet
az megintcsak túlzás... nem vagyok se kopasz, meg nem hordok csuhát se :) de minek bántsak mást bármi miatt is?

vizes
Nahát,hogy itt mennyi jó ember van! Kezdem azt hinni,hogy mindenki egy kolostorban ül, és a jóságot tanítja!!!

engem is csak kevés ember tud felidegesíteni...de ők nagyon...:)))

Efreet
az utóbbi 3 évben talán 1-2X sikerült... másnak. (önmagamnak már többször is, de nem az a téma)

Coine
Én a beképzelt pökhendi embereket utálom mostanság :-)

főlleg a pökhendi csajokat (de csak a mostani miatt is :-))) )

erre jó példa : csaj nagyon el van szállva magától, DE MITŐL ? Nincs oka rá

Ahogy senkinek sincs oka, hogy el legyen ájulva magától, meg kell érteni másokat is, szeressük 1mást.

PEACE

;-)))))))))))))))))))

(mindjárt itt a szilveszter jobb mindenkivel békében lenni, békés új év tudjátok ;-) )

vizes
Ezek szerint téged nem lehet felidegesíteni?

Efreet
én nem utálok semmit másokban. azért vannak, hogy mások legyenek... (nem tenne jót a világnak ha mindenki olyan lenne mint én :) )

télleg, kik? kikre haraxol ennyire?

vizes
Az istenért, kik?

Lazarus
Azt hogy kurv@ra okosnak érzik magukat
← ElőzőOldal 3 / 3