mit utálsz a legjobban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én azt nem bírom amikor elõitéleteket akasztanak az emberre!
ha már így pont ennél a témánál vagyunk, amikor a mostani gépemet vettem, engem tulajdonképpen semmibevettek az eladók! Bevallom nem értettem annyira ezekhez mint most(azértis elkezdtem foglalkozni vele), de ezért nem kell lekezelõen hozzámálni! amikor elkezdtem érdeklõdni a gtx-rõl, a gyerek majdhogynem otthagyott, hogy "jóvan megint egy megjátszós hülyegyerek"! nagy mázlijuk volt aztán hogy végülis ott voltak csak az összeválogatott cuccok raktáron, mert egyébként máshol vettem volna!
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Rz tom kissé hülyeség de mikor a tengerben vagy ügye körül vesz a víz és csak néhány kis növényt látsz,na ettõl félek is.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
-ha valaki lassú felfogású
-ha a másiknál jobban értek valamihez, és ezt õ is tudja, de azért mondja a hülyeségét
-a képmutatást
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Ezt a fajta értelmetlen veszekedést már nem szeretem.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
kitaláltam, hogy szívbesen lennék pszichológus, de aztán rájöttem, hogy abból nem lehet megélni (pedig nálam nem a pénz az Isten, de hát...);
aztán az újságírás is tetszik, de ott meg rá kellett jönnöm, hogy türelmetlen vagyok kutatni dolgok után!
meg például most ézegettem, hogy pályák vannak!
na pl. ott van az ideegnvezetés: imádok uatzni, szeretek nézelôdni vároasokban, mûemlékek után kuatatni (na jó, nem mindig) és még a nyelv sem gond! de ez is egy olyan munka,a mi nem mindig fizet jól és állandóan változó körülmények között kell dolgozni! és a családra semmi idô, meg ilyenek!!!!!!!
"Hú kisfiam, de sokat rontottál "
Most kezdjem nekik magyarázni, hogy emberileg viszont sokkal többet érek ?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Az előszobában fogok aludni!