55
  • liquid
    #55
    És az index is egyenlő az internettoval, a Guru pedig továbbra is diskmag...
  • liquid
    #51
    Hehehe. A kolléga természetesen a játék demojára gondolt. Az SG-röl mást nem is nagyon tudnál letölteni... :-)
  • Anee
    #50
    "eredetileg csupán egy gyorsteszt kedvéért töltöttem le a játékot"
    HIRDESSÜK HOGY WAREZOLUNK!!!!!!!!!!!!
    majd 2-3 hónap mulva:
    sajnos a supergamez illegális cuccok tartása miatt 4 évig szünetel
  • Rincewind
    #44
    Biztos jó a HALO! De ennél tuti nem jobb ;))
  • Rincewind
    #43
    Ja biztos, mint az Episode I. :P
    Talán kap Lucas egy szélütést és elfelejti JarJar-os germóságait és áttér inkább a virágkötészetere! A Star Wars-okat meg rendezze olyan, aki nem kurja el és csinál belőle egy 5 éveseknek való gyerekmesét! Lucas suxx :P
  • Rincewind
    #38
    Hát az Undyingban nem fogsz csalódni az tuti! De, ha szívbajos vagy, akkor sötétedés után már ne játsz vele ;))
  • Rincewind
    #35
    Ti hülyék vagytok :))
    Pc-re nincs színvonalas játék??? Nyitott szemmel kell járni a világban! Rengeteg német, orosz és egyéb cég ad ki olyan játékokat, melyek színvonala messze megelőzi a nyugati társaiét, csak nincs akkora reklám mögöttük és ezért méltatlanul elfelejtik! Remek példa rá a Gothic nevű német RPG. Messze megelőzi a most piacon lévő társait, de megfelelő reklám nélkül a legtöbb ember nem is hallott róla :(
    Ez a szép a Pc-ben, hogy bárki írhat jó játékot, ha elég tehetséges, abban pedig nincs hiba, ettől ne félj! Ha pedig tényleg ütős, akkor ki is adják!Csak nem szemellenzővel kell a világra nézni! :)

    u.i.: És ne felejtsd el azt, amit az online játékok nyújtani tudnak neked. Ne felejsd el az Evequestet, az SWG-t a Nevewinter Nights-ot és társaikat! Vagy csak egyszerűen az online FPS-eket! Ehhez fogható élményt egyedül a PC-d nyújthat (meg talán az X-box jövőre)! Ha neked emelett szegényes a PC-s játékfelhozatal, akkor jobban jársz, ha eladod és veszel egy X-dobozt vagy egy PS2-t...
  • MaDFoX
    #34
    lgi: próbáltad multiban is?? ;D Tedd meg, meg fogsz lepődni... Nem véletlen az a fene nagy éltetés...
  • Vízipók
    #30
    SG!
    Csak így tovább!
  • Efreet
    #29
    Darth Vader: a konzolok világában nem büntetendö állapot a többnejüség, söt... (Dreamcast mellé XboX, stb... igenis vennék ha lenne rá, mert szeretek egy igazán jót játszani (akár 5 percben is), amit az utóbbi 2 évben PC-n nem sikerült (kivéve most a civ3-al meg a wiz8-al egy kicsit...), ellenben április óta Dreamcast tulaj vagyok, és jókat szórakozok, minden forintot megért amit kiadtam rá.) meg... nem érdekel hogy melyik cég gyárt valamit, ha jó és tetszik megveszem, ha meg nem tetszik valami, akkor lehet bármilyen ultramulticsodadivatcég, akkor se veszek belöle. Egy konzol meg nem luxus egy családnak. illetve nem jobban, mint egy mai követelményeknek megfelelö számítógép. mindez persze csak egy szerény vélemény így újév hajnalán 11 óra elött pár perccel. booyake mindenkibe! (és jöjjön már az Orion3 meg a Heroes4 :) )
  • Dikkma
    #24
    Ezen nem veszünk össze, BUÉK. :)
    Laa-Yosh nevét is kötöm azért oda :P
  • Rincewind
    #21
    Azt hiszem kicsit még várok vele. Egyelőre nagyon drága :((
    De ami késik nem múlik :)
  • Dante
    #20
    www.X-multimediashop.hu
  • Dikkma
    #19
    A cikk szokásosan király, így azt külön nem is, de az egész évben nyújtott kiemelkedő, végig egyenletes teljesítményeteket ennek a cikknek az alján köszönöm meg, merthogy év vége van, és öntömjénezős cikk nem készült :).
    SG rulzik, és rulzani fog, csak így tovább!
  • Fatality
    #17
    Én is szeretném kifejezni hálámat a lap készítőinek azért, amit több éve nyújtanak nekünk olvasóknak. A lap évről-évre, mitöbb hónapról-hónapra jobb, valahogy mindig tudnak újítani valamit, amitől nem laposodik el.

    Külön kiemelendő a hírekhez és cikkekhez készülő képillusztrációk, amik néha finoman humorosak, jó minőségűek és egyediek. (Bill Gates és Steve Ballmer fotókért külön gratula) :)

    Veletek vagyunk SG! Boldog új esztendőt!
  • liquid
    #16
    Hamarosan egyébként - ha a Jóisten, és St is úgy akarja :-)- kimeritö cikket is olvashatsz majd kis kedvenceid viselt ügyeiröl. Rossz hirem van: az én okosfejü, hozzá nem értö tollambol.
  • liquid
    #15
    Kedves ö (micsoda nick!)
    Az Ion Stormot juniusban hivatalosan is bezérta az Eidos (a kiadójuk, tudod), a cég austin-i részlege ( a Warren Spector féle) pedig már korábban, saját kérésére levált az IS-ról, és nevet is változtatott. ?k készitik a DE2-öt, meg a T3-at, és SEMMI közük nincs már az ION-hoz.
    Üdvözöllek a való világban.


    Az okosfej? supergamezes.
  • b
    #14
    nos, engedjétek meg, hogy jómagam meg minősítsem a ti, cikkírok listáját. tulajdonképpen egyedül st-ét tartom elfogadhatónak, a többieké sekélyes, alpári, földhözragadt, egyszerű izlésről tanuskodik. :) dixie-ét csak azért nem emlitem, mert aki lehúz egy egy bredli gamét az megérdemelné, hogy kipontozzák a neve helyét.

    egyébként meg köszi az egész éves munkátokat és boldog új évet kedves mindannyiónknak. :)
  • Rincewind
    #12
    Honnan szereztél Xboxot??? Külföldön vagy? Ha itthon, akkor honnan???
  • Dante
    #11
    1.
    hát az először is a kihagyhatatlan Max Payne, ami szempillantás alatt kultjáték lett.
    Aztán a másik a Fifa 2002, mert igazi jó fociprogram lett, isteni grafikával, kiváló játszhatósággal, és egy csomó apró újítással!
    Végére hagytam a Halot, ami felejthetetlen játék lett, hangulatban, hangban, grafikában is tarol, és azért, mert újrajátszhatóság terén is a magaslaton áll! (az AI borzasztó jó, legnehezebb fokozatban tiszta öngyilkosság:)

    2.
    Moto Racer 3 - félkész játékot kiadni.. gusztustalan, menüje mintha nem is lenne.

    3.
    XBOX, vitathatatlanul király gépezet, a nappalim dísze.

    4.
    Geforce2 MX, mint hogha használódna el folyamatosan a gépben, amikor megvettem szuperált, most meg egyre több hibát vét. (lehet, hogy beépített időzített feature, hogy gef3at vegyünk?)

    5. Röviden, mit vársz az új esztendőtől?
    Project Ego, és mégtöbb jó Xbox & PC gamma!
  • Rincewind
    #9
    Fun = Fan
  • Rincewind
    #8
    Egy kis kiegészítés:

    Rincewind a Star Wras Galaxies Fun Site Főszerkesztője és SG fórumozó:
    1.Gothic, mert nem találkoztam még ennyire összetett és magával ragadó CRPG-vel, mint ez. Végre nincs olyan érzése az embernek, hogy a világ, amiben játszik csak és kizárólag az ő kedvéért létezik. Itt egy élő-lélegző világban kalandozhatunk, ami nélkülünk is tökéletesen működne! És csodaszép a grafikája! Nálam ez az év rpg-je.
    FPS-ben vitathatatlanul az Undying a legjobb! Semmilyen más játéknak nincs olyan hangulata, mint ennek! Aki végigjátsza egy életre nem felejti el!
    Half Life - Counter Strike, mert a best és nem lehet megunni :))

    2. SW - Galactic Battlegrounds szégyen, hogy ilyen játékot ki mertek adni 2001-ben!

    3. Életemben nem gondoltam volna, hogy az X-box ilyen sikares lesz! És azt sem, hogy megtetszik majd...
    És sikerült leszokni a cigiről! :))

    4. Én egy szerencsés ember vagyok, mert elkerültek a csalódások :)

    5. Star Wars Galaxies, Neverwinter Nights, rengeteg sör :)
  • Break
    #7
    yó ez az összefoglaló, yól sikerült...:)))))
  • Efreet
    #1
    hmm... nice összefoglaló :) mindenkinek odabent és idekint vidám új évet kívánok!