17
-
#17 "Most minek ennél gyorsabb? "
"nem birnak másfél percet várni CD-ként?"
Mi a fenének kell a világnak a GeForce28, meg a 7gigabillió RPM-es winchester? Nem bírsz 5 másodpercet várni?
Az ilyen kérdéseknek nincs semmi értelme, így működik a haladás. Ha mindenki csak ezt kérdezgette volna (manapság ez elég divatos ahogy elnézem), még mindig a gramofon elött gubbasztanál s azt se tudnád, mi is az a TV.
Lehet, hogy neked ez a másfél perc semmit se jelent (mint ahogy ezt az otthoni felhasználók többsége hangoztatja, s utána boldogan megveszi a "sokkal gyorsabb", 7200RPM-es merevlemezt, amivel nyert kb. 4 másodpercet), de rajtad kívül vannak a piacnak más szekciói is, mondjuk pl. a sokszorosító tornyok amikben van 20-30 író és ott egyáltalán nem mindegy, hogy harminc CD másfél perccel elöbb van kész, mint pl. a konkurrenciánál történetesen.
Ha ennyire zavarnak az új generációs CD égetők, maradj nyugodtan a 16x-nál, de akkor processzort, RAM-ot, alaplapot se fejlessz, hisz te tudsz várni másfél percet... -
#9 Tizenkétszeres újraírás?Adnak hozzá lemezt is? :) -
#8 enmrég láttam kigyulladni egy CyberDrive CD-ROMot
ezek után... -
Szepi #7 Ezt az egészet én már nagyon nem értem. Én is most cseréltem le a 4x-es irómat (na jó, kényszerből, mert elromlott) egy 16x-osra. Ezzel 5 perc alatt megirok egy átlag 74-es CD-t, és 5:30 körül egy 80-asat. Most minek ennél gyorsabb? A 36x-os iró kb. 3 perc, vagy 3 és fél alatt irhat meg 1 CD-t (Tekintve, hogy olyan 16, 20 körül indul és szép lassan pörög fel 36ig.), de mi a francnak? nem birnak másfél percet várni CD-ként? -
#5 Én anno vettem egy Takaya 10x -est de 3 nap és KO. Majd a második után kaptam egy Cyberdrive 12x -est és az tökéletes volt és mindent olvasott csak az audio grabbelés nem volt hibátlan. Aztán lecseréltem egy SONY 36x -ra de az már néhány CD-vel vacakolt viszont hibátlanul grabbelt audiot. Most LG 8080b van 8x4x32x ... Ez király!!!!!!!!