Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
várok egy The Exp. paródiára, mert ebbõl olyan komolyat lehetne csinálni, h az nemigaz.
- What?
- No!
- So?
- I do!
- Oh!
- ÁÁRRRHHFHGHGGGG<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ha 10 évvel ezelött lennénk, kedvenc filmem lenne. Így? Az utolsó 10 percet már átpörgettem inkább.
Akciófilmbe, még mindig maradok a Takennél. Itt meg meghallgathattam a rég várt, de egy 80as évekbeli filmbe is fájóan erõltetetnek ható (tudom direkt ilyenné csinálták) társalgást az akciófilmek két koronázatlan királya között, plusz láttam, amig meg nem fájdult a szemem és a fejem, egy másodpercenként más kameranézetbõl bemutatott, törjük a csontját, vesszük a vérét kaszabolást.
Nem ezt vártam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
+ az alvin és a mókusokban is ez a szám ment ^^
ha vki tud pls segítsen,vmiért megtetszett 😄 köszi
Az 1580-as évek vége, 15 évvel a nagy Oda Nobunaga halála után, amikor még mindig Toyotomi "Taiko" Hideyoshi uralja Japánt. A nagy háborúk ideje elmúlt, a Taiko leszámolt minden riválisával, a béke évei köszöntenek az országra, bár a gazdagok és a szegények közötti szakadék egyre mélyül. Ekkoriban élt Goemon Ishikawa, az életében legendássá váló mestertolvaj, a japán szegények Robin Hood-ja. Goemon egy páncélterem kirablása során eltulajdonít egy díszes, ámde üresnek bizonyuló dobozkát, amit késõbb eldob, pedig a kormányzat is nagyon szeretné megszerezni. A doboz "elszabadul" és az egész országot átformáló események láncolatát indítja el, amelyek Goemon titokzatos múltját is felkavarják...
Goemon létezõ alak volt, bár csakúgy mint a legendás személyes esetén, az õ valódi életérõl is keveset tudni. A nevezetesebb események és a legendás háttér persze a filmben is megjelenik, de erõsen heroizálva, gyakorlatilag egy kétórás japán hõsös, kardos-nindzsás, CGI-vel és trükkökkel alaposan nyakonöntött történelmi fantasy akciódrámát kapunk, amit sokan nagyon utálni fognak a hihetetlen és grandiózus jelenetek miatt. 😊 Alig van olyan képkocka, ami ne lenne megbolondítva kisebb-nagyobb (inkább nagyobb) mértékben, ettõl olyan meseszerû az egész.
Csak olyanoknak ajánlott, akik csípik a stílust, a többiek rettentõen fogják sajnálni az elvesztegetett idõt. 😊 Nekem tetszett, bár néhol még én is csak a fejemet fogtam. 7/10
Prince of Persia - Sands of Time
Egyetlen PoP játékkal sem játszottam (a leges-legelsõt kivéve, de az nem számít), úgyhogy amit kaptam, az tökéletesen megfelelt egy délutáni szórakozásra. Akciódús, néhol vicces, néhol kellõen látványos (pl. az Assassin's Creed-bõl is átvett jelenetekkel, amelyek nyilván a PoP-ban is ugyanígy megvannak, de a kutyát nem érdekli 😊 ), a sztori egyszerû, bár értelmes, van eyecandy-faktora is... szóval mi kell még? Erõs 7/10.
The Phantom (2009)
Szokványos kétrészes tévé-adaptáció a SyFy-tõl. A Fantomot mindenki ismeri a röhejes lila hacukájáról, meg talán még az itthon megjelent képregények is beugranak egyeseknek, sõt, a Billy Zane-féle film is talán megvolt (nálam kimaradt, de képeket láttam belõle, omg...), de ez a feldolgozás már egy modernizált változat. A b*zis lila cucc eltûnt, egy szuper-öltözet vette át a helyét, és a Fantomot most már high-tech háttér is segíti, de megmaradt a történelmi háttér, a bengáliai koponya-barlang és a mostanság az üzleti és politikai életben érvényesülni kívánó Singh Brotherhood is.
Bár az elsõ rész kifejezetten hullámzó színvonala után a második érezhetõen jobb, összeszedettebb lett, összességében azért így is eléggé "tévés" benyomást hagyott maga után (a tisztán láthatóan mûtermi barlang-elõtér a bennszülöttekkel pl. katasztrófa). A második felében több az akció és az izgalom is, van némi cliffhanger egy esetleges folytatásra is, de alapvetõen számomra csak egyszernézõs marad. 5/10
Mivel még anno az eredeti kisfilmet láttam, így ettõl sokkal többet vártam (a trélerek királyul voltak összerakva), de annyira azért nem lett ütõs. Talán ha itt sem beszélnek a szereplõk... de manapság nem ülnének be egy egész estés némafilmre a zemberek.
Persze azért így is jó volt és a mélysége azért ott maradt mögötte... de túl sok az akció ehhez a témához. Drámaibb/nyomasztóbb lehetett volna sokkal (de sokkal ám).
Szóval ajánlom mindenkinek, mert jó film. Azrt utána nézzétek meg az erdeti õsét!
8.5/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mindenképp nézzétek meg, csak ajánlani tudom! Gondolom nem olvastál kritikákat, meg semmit róla, csak hallottad, hogy Down - kóros játszik benne, romantikus és biztosan dráma. Hát nem dráma, hanem vígjáték. Valóban Down - kóros a fõszereplõ egyike és a való életben is szerzett diplomát, nemcsak a film szerint. Számomra ez teljesen meglepõ volt, gondolom sokan vannak így ezzel. Szóval ne félj, az alkotók nem a közönség megríkatására mentek rá, ellenkezõleg. Elgondolkodtat, miközben abszolút természetes, megjátszástól, színpadiasságtól mentes, miközben szellemes, érthetõ és nem terhel, untat klisékkel... Jobban belelátsz a világukba, miközben több kérdést is feszeget, lehet -e szerelem egy beteg és egészséges ember között, az elõítéletek... még tudnék írni, de nem akarom lelõni a "poént" se. Nézd meg, ennyi. 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Good Will Hunting
Fantasztikus... 1 takarító srác, aki kisujjból kirázza a világ legnehezebb matek feladatait... viszont egy agresszív, indulatos barom, aki nem törõdik a jövõjével, 3 haverján kívül leszar más embereket, azt meg pláne, hogy mire lehetne képes ezzel a képességével... aztán egy napon találkozik egy pszichiáterrel... és az élete gyökeresen megváltozik... meg még jópár embernek a környezetében😄
Fantasztikus film... mély mondanivalóval, érzelmekkel, poénokkal... nem tudom miért hagytam én ezt eddig ki... most bepótoltam végre.
9/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Valaki látta már az Élek és szeretek címû filmet? Csajom mondta, hogy nézzük meg. Olvastam kritikákat, eddig mindegyik jó írt róla...Valaki látta már? Saját véleménye? A választ elõre is köszi
hát jó kis film volt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a legvégén meg az ellenség tanítványai odamentek Han-khoz és "gratuláltak" az is szép volt.
Mindegy, vszleg igazad van, majd a könyv után okosabb leszek. 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mindegy, remélem, a könyv majd megadja a választ.
elsõre mikor megláttam h 2óra 20perces mondom ez tuti uncsi lesz :S minek ilyen hosszú film?hisz az eredeti is 2 órás volt ...
de elkezdtem nézni és az elejétõl sem éreztem h ez szar film lett,egész jó.
azért mostanság tuti nem fogom megnézni még1szer tuti ,de jó.
ya lehet nekem azért is tetszik ,mert a film nézése közben most valóban tudtam hasonlatot vonni hiszen mint mondtam pár napja néztem az eredetit!
szóval érdekes volt látni pl. a légyfogós jelenetet 😄 aztán ugye ment Han mesterhez aki az autót csiszolta,
nemtudom itt az edzéssel mennyi idõ fog elmenni de én azt várom,hogy itt picivel több idõt szánnak rá és nem úgy mint az eredeti verzióban,hogy csak autócsiszolás,kerítésfestés és a srác már tud is harcolni 😄 Illetve valami oknál fogva vártam (várom) volna egy mellékszerep erejéig Will Smith-t is 😄
spoiler de ez az eredeti verzióról szól, ill. mit várnék az újban
az eredeti verzióban ugye kap a srác egy autót, nos itt a 12éves gyerek nemtudom megkapja-e de ha igen akkor vmi olyasmi feltételt szabnék h majd ha meglesz a jogsid akkor hajthatod 😄
(Elkezdtem már én is nézni, de idõhiány miatt félbe kellett hagynom, hamarosan pótolom. Az elsõ kb. 30 perc nekem tetszett, köröket vert az eredetire. 😊 )
Sokkal jobban tetszett, mint az "eláj", talán mert nem akart sablonos szuperhõsös lenni, és mert hagyott helyet a háttérvilág történetének találgatásához is. Egyedül a néha idegbeteg jeleket mutató kissráctól volt herótom, de kibírható volt. 8/10
A könyvet muszáj lesz elolvasni, mert a vége nem volt teljesen tiszta...
karate kid -> ezt írják ki a film közben is :S
Rég láttam fasza "szörnyes" filmet, de ez az. Van benne egy-két apró marhaság, amin át kell siklani, azonban ha ez sikerül, akkor a film roppant szórakoztató. Izgis, klausztrofób, van gore, és a karakterek sem annyira tipikusan idegtépõ horrorfilmklisék.. Aki szereti az ilyesmit, annak másztszí.
Ja igen, és elég low-budget cucc, egy helyszínen játszódik, és nincs nagyon túlspilázva a látvány, de bõven rendben van, sõt..
8/10
mi komoly lenne egy Svárci-Sly párbaj 😄
elkezdtem nézni...
vki írta,hogy a jaden mimikája hasonlít a vaterjára.
hát kérem (nemtudom azért mert tudom ki az apja , viszont nemtudm mi lenne ha nem tudnám ki a vater) jaden tisztára a vaterja 😄DD
komolyan eszembe jutott az apja karaktere különféle filmekben.
a nevetés, a mozgás , a poén , a csajozás 😄 ...
valaki olyat is mondott,hogy nem látta az eredetit és nemtudja mennyire hasonlít rá.
Nos én pár napja néztem régi változatot és kérem rengeteg helyen a szöveg is tisztára az elsõ részrõl lett kopyzva. Egyébként 54' percnél járok és eddig tökre az elsõ részre hajaz, a lényeg a fõbb szálak a filmnek a törzse eddig a régi változatot hozza nekünk.
a különbség itt annyi,hogy a gyerekek kisebbek 😄
azért az kemény volt ,hogy Han mester a pár 12 éves kis gyerekkel való kûzdelem után elkezdett lihegni, no meg a kicsik mennyire bírták az ütéseket
10/8.5
hát eléggé elb*szott a szó szóros értelmében 😄
bammeg ennyire haláli filmet se most láttam...
és még azt mondom,hogy a repo man mennyire véres,hát ebben is van ám vér.
a vége meg elég ütõsre sikerült, tökre nem így képzeltem el a végét...
boncolás közben beszívnak aztán fürödnek a vérben ,hát kemény nah :S
végefele az "ágyjelenet" is kemény, halálra szurkálják meg vágják egymást azt úgy nyomják az eksönt xD
végén meg kemény volt,hogy még élt a srác és úgy állt neki felboncolni.
a legvégén meg a segédet nem is gondoltam,hogy képes ilyenre,olyan kis visszafogott nyuszifiúnak képzeltem el
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hat nem is tudom. Fele marhasag volt fele meg aranyos mese. A latvany sem volt annyira elvezetes, lehet 3D-ben jobb volna...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nekem ez most a kedvencem, mindkettõ idõutazásos, nem hagyományos értelemben véve....
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Kellemes meglepetés....
8/10
amúgy érdekes milyen divatba jöttek az ilyen filmek amik tulajdonképpen majdhogynem, vagy teljesen egy helységben játszódnak, mégis körömrágásig izgalmasak...
Csak belegondolva egy év alatt 3! olyan flm is készült ami munkahelyi felvételi interjúról szólt, elég sok hullával))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Positive Mental Attitude