106887
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • davidka003
    Machine Gun preacher

Hát nekem nem volt szimpatikus a főhős. Többre tartotta a negrokat mint a saját családját. Meg ez a túlzott vallásosság is ártott a filmnek.
    Szóval gyökér volt a pasi.
    5/10
  • Inquisitor
    Hát lehet egyszer majd olyan látványosra megcsinálja valaki a Bolygó zsidó, a Doktor Karpeta esete, esetleg a Vörös Oroszlán könyveket picit hasonszőrű témákban. :D
    Addig is ott lesz a Cloud Atlas évszázadokat átívelő és kellően látványos filmnek. ;)
  • Seth
    Pl egy szivárvány pónit el tudnék képzelni ami szalmát rágcsál a sarokban. Az ILM vagy a WETA milyen jól megcsinálta volna, dehát ez van, kimaradt :(
  • tomsolo
    "Sztem tipikusan olyan maga a sztori, amit mindenki baromi látványorgiásan tud elképzelni. "

Hmmm? Ülnek a szobában, beszél egy férfi és látványorgia? :D
  • ZilogR
    Őslakó

Sztem tipikusan olyan maga a sztori, amit mindenki baromi látványorgiásan tud elképzelni. Én kimondottan emiatt nem tudtam élvezni, mert annyira kívántam, hogy miért nem ilyen?!? Igenis vágyok arra, hogy legyen hálivúdi, ha már ilyen akar lenni és azt gondolom, sokan így voltak vele.

És nem bírtam az agyalásokat benne, pedig szeretem az ilyen stílusú sztorikat.

4/10, ha megagiga lett volna, akkor 7/10 :D

Én, a robot

Még mindig rossz. Csak kétszer bírtam egy héten megnézni. Nagyszerű lenne, ha olyan lenne, mint az "Őslakó" :DDD

5/10, de csak a három törvény miatt :P

Azóta is azon gondolkodok, ha már olyan robotjaink lesznek, amelyek egyáltalán nem különböztethetőek meg az emberektől, akkor a törvényekben az "emberi lény" dolog hogyan lesz "ellenőrizve"???!?!
  • Real13
    The Dark Knight Rises

Írtam egy hosszabbat a TDKR-ről a fenti linken(spoilerek nélkül), amúgy nekem kifejezetten tetszett, még ha nem is tökéletes. Nolan egy csöppet nagy fába vágta a fejszéjét, de megoldotta nagyobb zökkenők nélkül a feladatot. :) 8-9/10, az idő meg a trilógia újranézése egyben majd eldönti.
  • CSOCSO
    Igenis tanarur! Teljesen eltalaltad, hogy 8 altalanosom sincs meg es csak az vidit fel a filmekben ha csocsoket latok meg robbanasokat. gettafakaut....
  • commissioner
    Kegyetlen titok (2009)

sablonhorror, melyben szexi picsákért kell izgulnunk, nehogy szájbabasszák őket... egy kerékkulccsal..., de szerencsére nem tud mindegyikük megmenekülni
  • TaRka0107
    Másik életvilágban zavart meg engem is, már láttam ezt a filmet:D
  • Inquisitor
    Azokban volt kismillió jó történet és ötlet, de legtöbbször nem kidolgozottan, sok sok film lopott ezekből. itt azért elég szépen kigömbölyödött a végére a történet és igen súlyos volt.
  • tomsolo
    Tök nehezen esett le, hogy nem elírás:

• tomsolo
    Nekem nincs sok bajom a Man of Earth-szel hacsak az nem, hogy ilyen jellegű dolgokkal teli van a Twillight Zone és The Outer Limits.
  • Inquisitor
    Érdekes amit írsz, mert pont a színészi játék és maga a sztori vitte el az "egy szobás" kamara darabot a hátán. A végén a csattanó meg hatalmasat ütött.
  • tigeroo
    amúgy az expendables 2 előzetest most láttam moziban, kinőtt a mellszőröm tőle.

durván várós.
  • tigeroo
    visítok:DD
  • Blasta
    Másik életvilágban??? Omfg
  • atila4
    Felhők felett 3 méterrel
  • ProGabe #69405
    Egy kis érdekesség Bane hangjával kapcsolatban.

IMAX prológ vs. végleges film.
    http://www.dailymotion.com/video/xsghk1_bane-s-voice-comparison-i max-prologue-vs-final-film_shortfilms
  • IXEMGabeo
    A csodálatos pókember

Nos, barátnőmmel néztük meg moziban és igazából csupa jót tudnék erről a filmről mondani.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon tetszett az új ellenfél Gyík ember (Connors dr.) és az akciójelenetek is mind mind kiválóak voltak. Gondolom ez a történet, amit alkottak ez közelebb áll a képregényhez. Ben bácsi halála szinte hasonló volt, mint a Raimi féle filmben. 1-2 apró változás Mary Jane és Harry sehol se voltak helyette Gwen Stacey volt és a rendőrparancsnok karaktere (Dennis Leary - Ments meg) az külön bejött:D sajnáltam a végén, de várható volt a halála. Srác, aki pókembert alakította szerintem megállta a helyét. Ez egy nagyon jó 2.0 verziós film, élveztem. Külön pozitívum, hogy a szerelmi szálat nem erőltették túl inkább az akcióra koncentráltak

10/9
  • TaRka0107
    Leírhatod, kíváncsi vagyok rá!
  • Willenbrock
    Az nekem is tetszett 7/10 kb.
  • atila4
    Megvan, tárgytalan!
  • atila4
    Most volt valamikor a moziban egy olyan film, hogy a lány nagyon intelligens meg stb volt. A gyerek meg egy másik életvilágban élt. Minden rosszban benne volt stb. Mi a címe ennek a filmnek?
  • tigeroo

nekemis ez a sorrend.

amúgy látom egyből haraptak a szinkronos megjegyzésemre is(bár azt már elfelejtették hogy még én húztam a számat miatta)
    sajnálom hogy nem angol volt, de persze eredeti szinkronnal megfogom nézni a teljesség igénye miatt, amúgy egetrengetően nem volt probléma a hangokkal, meg kedvem sincs belekötni. élveztem a filmet, (ha észrevettétek amúgysem szoktam pontozni filmeket ha írok ide kritikát), szóval ez a film érdeme hogy képes volt palástolni ezt a kis nüansznyi idegesítő momentumot, dehát dvd-n meg úgyis mindegy hogy kapom majd elő a trilógiát a jövőben.
  • Kmarha
    tény, volt színész melytől az én hátam is borsódzott :)
  • CSOCSO
    IMDB rol tudtam, hogy a film mirol fog szolni. A baj, hogy unalmas volt az osszes karakter. Meg ha hatborzongatoan jol eloadtak volna az egeszet. De igy?
  • Kmarha
    Remélem akció filmként ültél le elé. Az egyik legjobb kamaradarab amit filmen láttam, a 12 dühös ember óta.
  • CSOCSO
    igen? Szvsz uberunalmas volt es el is aludtam rajta a kozepe fele. Egy szobaban jatszodik az egesz es nagyon gyenge az osszes szinesz.
  • tommygear
    sokkal jobb volt mint a DK valóban, az túlzottan fel lett hypolve Ledger miatt, nálam a sorrend:
    Begins: 9/10
    Dark Knight: 8/10
    Rises: 10/10
  • TaRka0107
    The Man from Earth (2007) - Őslakó

Hihetetlenül jó story, nagyon tetszett!

10/10
  • Tyler1
    Na meg Freeman-t, akinek beszédstílusa egészen egyedi. Bár ők még elfogadható orgánumot kaptak, viszont Bale-nek valami rettenetes mindhárom rész során, Hardy-é meg...hát hallották a szinkron pártiak az eredeti Bane hangot? A karakter legértékesebb eleme a beszéd, amit mond, és ahogy mondja. Ne mondja senki, hogy azt a magyar szinkron tökéletesen visszaadja.
  • Tikal #69391
    :))
  • REALista
    Caine-nek pont tökéletes a szinkronhangja.:)
    De amúgy semmi gond nem volt a szinkronnal jobbra sikerült mint a TDK szinkronja.
  • Tikal #69389
    A szinkron jó volt??? Hallottad te mar Michael caine-t eredetiben? Ugy tunik nem, és akkor a többieket nem is mondtam...
  • davidka003
    Man on a Ledge:

6,5/10
    Egynek elment. Semmi fordulat nem volt benne mondjuk.
  • szucsy89
    Én is most jöttem meg, felemás érzésekkel. Én is azoknak a táborát erősítem, akik szerint a trilógia leggyengébb darabja ez, mégis adok rá egy 8-ast :))

Jokert nem übereli Bane nálam (mondjuk őt senki), a filmben nagyon sok volt az üresjárat, ennek ellenére is mestermunka, amit Nolantől megszokhattunk, csak én még a TDK-tól is epicebb filmet vártam, ami így belegondolva lehetetlen volt... kíváncsi leszek hogyan lesz tovább.
  • tigeroo
    sötét lovag: felemelkedés

na megjöttem.

spoiler lesz:

minden szálat elvarrtak (varrtak...HÍMEZTEK!) nekem sokkal jobban bejött mint a második rész, tetszett hogy bane JÓL kivolt dolgozva (bár ez ugye a csattanó alapja is volt)

joker hozzá képest csak egy kis kötekedő kettyós. (igen kimondtam, lehet fújjolni)

a szinkronnal semmi baj nem volt.
    továbbá bane mellett a nyomozó is emelte a szintet, amit régebben nyilatkozott nolan hogy nemlesz a batman filmjeiben robin.... ígyis zseniális volt, ez a kurafi megint megcsinálta!

azértis érzem erősebbnek ezt a filmet a 2. résznél, mert itt bane, batman, és a nyomozóért is izgultam. sokszor azon kaptam magam hogy még a farizmaim is feszülnek, annyira durva hangulata van a filmnek.

várom nolan újabb terveit hasonlóan
  • Szabi84
    ez az
  • bcrics
    Durva
    http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/kislanya-utan-magzatat-is-elveszitette-a-serult-anya-2099283
  • stargatelost
    Na, akkor jól emlékeztem.