Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ismerek olyan 50felé járó szakmunkásokat akik 8 osztályt alig járták ki és max blikket olvasnak.
szóval régen is volt ilyen, a mai fiataloknál meg látom hogy sokszor ciki ha olvasol (legalábbis az én korosztályomban), bár én inkább szégyellném magam, dehát õk tudják.
bezzeg ez a rohadt tv, ez itt pofátlanul rohasztja az ember agyát!
na, eressz még el pár ilyen kommentet, fõleg *filmekkel foglalkozó topicban*, garantáltan sok-sok rajongód lesz <#gonosz1>#gonosz1>
"The trees move. Do you not see it?"
Biztos tv alátétnek veszik rekordszámra a Harry Potter, meg Alkonyat könyveket, egyenként 600-800 oldallal.
Hagyjuk a hülye közhelyeket, olvas annyit egy mai fiatal, mint egy 30-40-es felnõtt.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
olvass😊
<#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
majd Vanilla Sky eredetijét (Abre los ojos) is meg akarom nézni, bár elvileg azt simán képkockáról képkockára újraforgatták...
Infernail Affairs
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Man on Fire - 7/10
történet rendben, akciójelenetek és "beszélgetések" is, D.W. nagyon rendben van a szerepében (bár jobban csíptem volna ha szakáll marad, de így is itt volt a legjobb alakítása eddig amit láttam, fõleg a szánalmas Book of Eli-hoz képest), sõt, még a mellékszereplõk is jók. ami baromira csípte a szememet ellenben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
viszont legalább tudom most már mi ihlette Max Payne 3-at.
Colombiana - 4/10
az a fajta kétlábú vagyok, aki szereti "kikapcsolni" az agyát egy film közben, és nem gondolkozni a benne lévõ faszságokon. tényleg. sajnos, mint a Colombiana bemutatta, léteznek akkor ordító hülyeségek, és lehet olyan erõvel az ember arcába tolni, hogy gondolkodás felfüggesztése esélytelenné válik... és az egész film ebbõl áll. nonstop. nem is sorolom fel õket, mert rámenne az egész napom, és fáj rágondolni... de a legnagyobb ok itt - egyszerûen nevetségesek a pofozkodások, kicsi Zoe van vagy 40 kiló, és... bah, fos.
Layer Cake - 8/10
angol gengszterfilm Daniel Craig-el, de nem olyan - nem egy másik Blöff vagy Ravaszazagy, teljesen más (sõt, még egy "kiszólás" is van ezekre), és nagyon jó. Duran Duran-t pedig szerintem ennél jobban film még nem használt <#vigyor1>#vigyor1>
Hunger Games - 6/10
nem rossz, de messze túl "kényelmes" megoldásokkal dolgozik. egyszer nézhetõ.
Vanilla Sky - 9/10
Penélope Cruz valami elképesztõen imádni való, Cruise jó (bár ez ilyen szerepeket rá szabták), történet/fényképézés kiváló... mi kell még? kurvanagy élmény volt.
The Departed - 9/10
zseniális. ennyi.
The Aviator - 7.5/10
Unforgiven - 7.5/10
Clint kemény, és neki elhisszük. azért annyira nem mint imdb pontszám mutatja, de így is kurvajó.
Scarface - 7/10
annyira nem hatott meg, mint amennyire "legendás". ettõl függetlenül bejött, "jópofa".
L.A. Confidental - 8.5/10
kiváló hangulat, remek fényképezés, zseniális színészi játék, kurvajó.
Training Day - 7/10
jobbra számítottam, Denzel csöppet túljátszott karaktere nem igazán volt szimpatikus - bár nem is ez a feladata. a "nagy finálé" bejött, a
és ha már Denzel, bár ezt régebben láttam:
Book of Eli - 3/10
történet röviden: Denzel sétál, fehéreket öl,
hatalmas fos, és ezen Mila Kunis sem tud segíteni.
és ez volt kb az utóbbi 2-3 hét termése... túl sok szabadidõm és túl kevés nyáron futó sorozatom van.
Az elején pár poén csúnyán beütött, de aztán szép lassan el is laposodott. Igazából a sztori se lett nagy durranás, felsorakoztatták az összes régi szereplõt, de nem igazán tudtak mihez kezdeni magukkal. Érett felnõttet játszottak, közben próbáltak ugyanolyan kínosan balfaszok lenni, mint bõ 10 éve, és ez nem igazán volt szinkronba egymással.
Inkább egy nosztalgiafilm, mint jó folytatás, jó volt újra látni azokat az arcokat, akiken generációk nõttek fel(jól meg is öregedtek baszki), de ennyi, aki nem ismeri az elõzményeket, ezen valószínûleg még mosolyogni sem fog.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
115-ös hsz
Kíváncsi leszek rá erre ki tudja a választ, vagy, hogy látta-e ezt a filmet valaki rajtam kívül?😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mar egyszer lattam par eve es nagyon tetszett,de az Istenert sem jut eszembe a neve.
A lenyeg az,hogy egy fiatal hazaspar valami nagyvaros kulso reszen el es reggel kezdodik a tortenet. A no elmegy dolgozni a belvarosba,de a faszi otthonmarad. Aztan valami terroristatamadas kovetkezteben felrobban par epulet a varosban es valami fertozo hamu hullik az egbol,ami a kulvarost is beteriti. A film vege az,hogy a no valahogy hazakeveredik,de mivel o kintvolt ezert elkell kuloniteniuk egymast a hazon belul es a vegen az egesz hazat lefedik valami foliaval es a csajt (vagy a faszit?...franc tudja) kifustolik.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Uh, ez szar volt...most ez valami battle royale akart lenni pg12-ben?? Végig azt vártam mikor lesz már valami meglepetés vagy csavar ha mar semmi erõszak😊) valahogy nem tudtam elhinni hogy itt most élet halal harc megy, nem volt feszültség se, semmi... Persze igy a twilight lecsengése utan gondolom kellett valami a tiniknek..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Nem ez a Pixar legeredetibb filmje, néhol egészen Disney-s ízesítésû, s olyannyira erõs jelenet sincs benne, mint a Fel! szerelmes montázsa, de még így is az év animációs mozija eddig."
Linken saját írás, amúgy 8/10
http://videodrome.freeblog.hu/
Ez egy nagyon jó film.Aki vevõ az ilyesfajta filmekre(én az vagyok)az nagyon jól fog szórakozni.Szerintem kiemelkedõ darab.A youtuberól leszedhetõ,még magyar felirat is készült hozzá itt: http://www.feliratok.info/index.php?search=egy+k%C3%ADnai+kurtiz%C3%A1n+intim+vallom%C3%A1sai&nyelv=&searchB=Mehet
Csak egy a gond!Van egy ominózus leszbi szexjelenet,amelyet kivágtak a filmbõl,és ennek a 3-4 percnek a megtalálása az interneten szinte lehetetlen.Én bárhogy próbáltam,nem bukkantam rá.A youtuberól is törölték.Mindenesetre ha valakinek mégis sikerülne,feltétlenül jelezze!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Uhhh.. ev csalodasa! Nagyon kozepes, nagyon nem er a Battle Royale kozelebe. Par kis reszlet jobban tetszett mint a BR ban de maga a lenyeg nagyon gyenge volt.
5/10
Még mindig minden idõk egyik legjobb scifi-je számomra komoly tartalmi mondanivalóval és érett, felnõtt megközelítéssel
10/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Lessetek meg az utolso fel percet...Prepare to Fire. Which weapons? All of them! BOOM BOOM BOOM.
Ettol felallt a szor a karomon a hideg kirazott annyira zsir volt ezt nezni fel eve. Erre ez igy meg se tortenik a filmben. Akkora k*cs*gseg,hogy nemigaz!!!!
hanem olyan jeleneteket írtak bele, olyan rendezés lett mellérakva, hogy beszarás
hidd el én ki tudom kapcsolni az agyam, sõt popcorn-film mániás vagyok, mûvésziesebb filmekért nem is nagyon vagyok oda, de ez a film nekem már gagyi volt
és nem kötekedek veled :-) hidd el örülõk, hogy neked tetszet...nem vagyunk egyformák,
csak nekemfura ez a látványfilm=muszáj gagyi sztorinak, jeleneteknek is lennie, nem tudom mi az összefüggés?
nem tudom, hogy mi az összefüggés ? ha valami látványos annak már kötelezõ gagyinak is lennie? pl: csak nézd meg a bannert 10 filmbõl 8 sima popcorn-film még se emlékszek egyikbõl se olyan jelenetre, hogy lassítva repül a kamerába egy idegen foga aki bunyózik egy rokkant pálcikalábú ex-katonával....így leírva tudod milyen filmre gondolnék a jelent alapján abraham-zucker félére.
Rohadt jó kézi kamerás horror film(ecskék), ebbõl többet aligha lehet kihozni. Remek szórakozás volt végig. Aki kedveli az ilyen stílust, annak kötelezõ.
Nekem simán 10/10
Ja meg ízlések és pofonok...
PSN ID.: Beegabor
Nagyon nagy mozi, Bale nagyot alakít, jol játszott😊 megint jol belebujt a szerepébe....
Az se volt semmi hogy a húsz eve leállított csatahajot csak ugy beinditottak, meg volt tankolva sõt meg lõszer is volt rajta 😊) na mindegy nem is folytatom a sok hülyeséget...
5/10 mert azert a cgi nem volt rossz
Mi alig vártuk hogy vége legyen.Vicc kategória az egész.teljesen impotensek az idegenek még egy féllábú fekával se tudnak elbánni, csak állítgatják össze-vissza a fegyvereket a kezükön de még csak véletlenül se használnák õket.Na meg tele van baromságokkal amiken konkrétan hangosan nevettünk a moziban.Pl: mikor a vén taták megjelennek az anyahajón mintha ott élnék nyugdíjas éveiket vagy mikor nekiállnak farolgatni a hajóval áááh nem is sorolom inkább...😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Látványos csihi-puhi, zéró történettel. Mivel a Torpedó játék adta az ötletet, belevitték azt is, ráadásul nem is rosszul.
A film minõség terén a Transformers szintjén mozog, erõsen látszik a robotos filmek hatása. Hogy ez jó vagy rossz... mindenki döntse el maga. Még a filmzene írója is ugyanaz, Steve Jablonsky ütõs soundtracket hozott össze, de benne ritkán csalódunk.
Egydimenziós karakterek, gyönyörû helyszínek (Hawaii): agykikapcsolós szórakozás, mindent a szemnek.
10/6
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
10/5
erõltetett volt és túl hosszú