Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Spoiler warning!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hiszen az LV-223-on volt még tucatnyi belõle - Shaw is ugye egy ilyennel távozott, David segítségével.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szerintem, az lesz a Prometheus 2 feladata.

sztem nézz utána, hogy R. Scott minek tekinti...ja az le van szarva :-)
IMYke2.0.0.0
Nem ez a hajó került az LV-426-ra. Remélem, ez eléggé egyértelmû.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dynamic
Igaz, hogy egy csomó helyen prequelként említik a filmet, sõt valójában rajtad kívül kb. mindenki tisztában van vele, hogy ez egyfajta elõzmény, amely az "alienek" keletkezését mutatja be, csak neked muszáj volt ismét okoskodnod és huszadrangú kérdéseket szõrszálhasogatnod.
kitöltenéd légyszíves azt a milisecet?
IMYke2.0.0.0
Beírod: {spoiler}szöveg{/spoiler}
Csak a kapcsosak helyett [ és ]-t használsz.

Akkor Te vagy a hülye, mert nem tudsz a kettõ között kapcsolatot teremteni, ha már hiányzik egy millisec a két történés között.

(kb.ilyen volt a Te hozzászólásod stílusa...)

mindre igen (majdnem, mert nem ugyanaz az életcilus de ez mindegy) ezért spin-off
akkor lenne prequel, ha a SJ szépen beült volna a székbe és ott megszül és megkövül

Ezt a lenyílós dolgot hogyan csinálod? (nem akarok teleoffolni a topikot)

nem haragszom, csak 30 éves tapasztalatom szerint az ostobákkal így kell beszélni, mert vitatkozni felesleges, hanem annak kell kezelni õket amik

Ha nem vagy ostoba? El nem tudom képzelni, hogy egy képekkel szemléltetett "feladatot", hogy hogy nem tudsz értelmezni? Melyik 2 filmet nézted az Alien és a Prometheus helyett, ha IGEN-ek a válaszaid?!
Milyen észbontó elméleted lehet arra, hogy a mini 3 méretes SJ (mellesleg ez is egy akkora hiba, hogy Scott telibeszarta saját Alien-filmjét) a teljesen szétnyílt mellkasával bemászott vissza a székbe, ott megnõtt 6 métersre, beforrt a mellkasa egy kicsi lyukra és megkövült.
OFF

Most akkor hadd kérdezzem már meg:
- nem ugyanabban az univerzumban játszódik?
- nem ugyanolyan kifli alakú ûrhajó szerepel ebben, mint amelyiknek a roncsa szerepel az Alienben?
- nem ugyanolyan ûrlények élnek ebben, mint amilyen hulla van az Alienben?
- nem ugyanaz a szörny életciklusba, mint az Alienben?
- nem ugyanaz a vállalat küldte felderíteni a srácokat, mint az Alienben?
stb...

OFFOFF

az új majmok bolygója reboot, sztem kurvára TE nem vagy tisztában a fogalmakkal
elõzményfilm, prequel: az elõzõ történethez, szereplõkhöz az abban lejátszodó eseményekhez vezetõ út
spin-off: mint pl: a Prometheus, ahogy Mentol barátubnk remekül megfogalmazta, csak úgy látszik nem fogta fel, vagy a valami asyliumos Prometheust nézett..."..meglévõ történet követnek egy mellékszálat, és abból készül egy külön film?.." Szóval azonos az "UNIVERZUM", de kb. ennyi
IMYke2.0.0.0
Az internetezõk névválasztási szokásainak általánosságai szerint, 1982.06 hóban születhetett - így, szerintem, 30 éves.

OK, bocs, hogy élek - hülyeként.
Te, amúgy mennyi idõs vagy? Csak kiváncsiságképpen kérdezem.

veled nem vitatkozok mert hülye vagy, ha szted ezekre a kérdésekre igen a válasz
IMYke2.0.0.0
Belekötöttek abba, hogy miként tudtak lélegezni odakinn, ahol nem belélegezhetõ levegõ volt, kis oxigén tartalommal.
Válaszom: ezek szerint, nem nézték meg a filmet - a szereplõk
egy olyan hajó belsejében voltak, amit emberi felépítésû lények, a "Teremtõk" használtak, és akik ugyanúgy lélegeztek, mint mi - emellett, a hajó belsejében külön ökoszisztéma mûködött.

Belekötöttek abba, hogy a 21. század végén, több ezer fényévre elutaznak, de nem vittek magukkal pszicho-analizátort, viselkedés-kutatót.
Válaszom: a hajó legénységének számából ítélve, simán elképzelhetõ, hogy több szakterületen is tevékenykedõ emberkéket vittek magukkal és emellett: ezek szerint, nem nézték meg a filmet - mert
Peter Weyland önös érdeke volt a lényeg, hogy meghosszabbítsa az életét, és nem az, hogy a legénység jól érezze magát.[/url]

stb. stb.

Tudok angolul, de ezt nem értettem teljesen (ezek szerint nem gyakoroltam eleget mostanában) - szóval, mik a hibák?

Érdekes, nekem minden kérdésedre IGEN a válasz... Nem ugyanazt a filmet néztük?

Amúgy a spinoff, az nem az, amikor a már meglévõ történet követnek egy mellékszálat, és abból készül egy külön film?

Dynamic
Az, hogy a te fejedben mást jelent az elõzményfilm fogalma, az egy dolog, de attól ez még az. A "logikádat" követve az új Majmok bolygója sem elõzményfilm, mert nem voltak benne beszélõ, lovagló, tudós majmok, meg állati értelemmel bíró emberek, csak vérgõzös vadállatok.
IMYke2.0.0.0
Én is szoktam hibákat keresni egy filmben - de nem esem túlzásba.
Minden, magát "sorozattá" kinövõ filmben vannak/hemzsegnek a hibák, következetlenségek, logikátlanságok.
Általánosan, fikázóknak: Ha csak ilyenekkel tudsz foglalkozni, akkor ne járj moziba, ne nézz filmeket - szerintem.

Elõzmény vagy sem, hemzseg a hibáktól, amik miatt nem csak egy Alien rajongó, hanem bármilyen tudatos Sci-fi rajongó is fogja a fejét.
Ne kezdjük el elölrõl ecsetelni a hibákat, elég csak megnézni ezt a videót:
IMYke2.0.0.0
Szomszédos bolygó. Ugyanilyen hajó zuhan le. Az alienek a gazdatest tulajdonságait "öröklik".
Simán elõzményfilmnek tekinthetõ, azzal a kikötéssel, hogy ne közvetlenül kapcsolódik az LV-426-hoz.

film értékelése szubjektív DE
kb. azért nem elõzményfilm, mert semmivel nem kapcsolódik az Alienhez. Mi a kapocs ami miatt elõzmény film lenne? ugyanaz az lezuhant ûrhajó? NEM! ugyanaz a bolygó? NEM! Úgyanaz a S. Jockey? NEM! Egy tipikus Alien kelt ki? NEM! Akkor mi a faszért lenne elõzmény film? Ez egy sima spin-off. Mellékesen megjegyzem ezzel semmi bajom és nem vártam Alienes-filmet. De ne állítsuk már be prequelnek ha nem az, ez a fanyalgóknak is szól, ha az miatt negatív neki a film , mert nincs tipikus xenomorph.
IMYke2.0.0.0
Szerintem is az. Sõt, rettentõen várom a 2. részt.

Én is megnéztem a Prometheus-t, és nem értem a fanyalgókat. Mi a gond a filmmel? (mi az, hogy nem elõzményfilm? dehogyisnem az!)

IMYke2.0.0.0
Ha megnézted a képet, akkor tudod, hogy szinte mindegy, hogy fel van konvertálva vagy sem - nincs baj a minõséggel. A méret ugyanis (Total Commander): 1,932,130,735.
Ha lesz bõvített, "valódi" BD, azt is megnézem.

CSOCSO
Nem szerintem van felkonvertalva.

PROMETHEUS 2012 1080P (Upscale) X264 BRADJE
IMYke2.0.0.0
Rendben - legyen, szerinted, felkonvertált. Én mindenesetre megnéztem.

Prometheus (2012) - 8/10

Számomra, nem volt unalmas a 124 perc, és bizony, majdnem tökéletes elõzmény-filmnek is tudom tekinteni.
Csak azért "majdnem", mert Peter Weyland nem illik a képbe.
Az utolsó fél óra nagyszerû volt. A "trónszerû" dolog és a "lény" megmagyarázása nekem tetszett.

Random kép a release-bõl, amit megnéztem: KLIKK

CSOCSO
Ez tuti? En akkor is megvarom az igazi 1080p verziot. Sot a 3D re gyurok. Kb meg ket het 😞
CSOCSO
Prometheus csak konvertalva van 1080p be a 720 as netflix verziobol. Nem BR rol lett leszedve 1080p
Totti5
Nem lesz bõvített verzió belõle.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Jó hogy szólsz akkor megvárom mostmár azt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

cylonflatus
Két hét és kint lesz a bõvített, +30perc kivágott jelenettel. Ha valaki még nem látta, szerintem jobban jár ha most már kivárja ezt a kis idõt, nagyon érzõdik a filmen, hogy agyon lett vágva, mint ha hiányos lenne. Aztán persze lehet, hogy nem segít az a +30perc se és nem tömi be a lyukakat, de ha nem láttam volna moziban én megvárnám a bõvítettet.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

+ matt damont se csípem
kamerarángatás, gyors vágás, sztori se nagyon van bár ez nem tényezõ, csak 3 filmen keresztül azért unalmas, hogy nem nagyon szól semmirõl
Riddick21
Na, azokon mit lehet utálni? 😮
Az Ultimátum kb. a világ egyik legjobb akciófilmje!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Szabi84
miért utálod? szerintem nincs azokhoz hasonló film

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

nem tudom?! utálom az új bourne-ket, régit meg nem láttam
Szabi84
a savas jelenettõl még most is rémálmaim vannak

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

IMYke2.0.0.0
Tenném én - ha lenne hozzá forrásom.
Ez a verzió is 1 hét alatt ért le. 1,8 GB.
50 GB az nagyjából a végtelennel lenne egyenlõ, ezen a határmenti vidéken 😊

Calver
attól az még 1080p, csak ez egy... nos, csöppet kreténül elnevezett standard. mondhatnánk Full HD-nak is, de tv gyártók marketingesei már köszönik szépen mindent megtettek, h az átlagembernek fingja se legyen róla pontosan mit is takar ez a fogalom.

"The trees move. Do you not see it?"

Add meg a modjat es vard meg szepen a BD50-et 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

IMYke2.0.0.0
Upsz! Most ért le végre - és csak 1920*800-as a cucc.

IMYke2.0.0.0
Ma este végre 1080-as kópiában Prometheus - holnap véleményezés.

stargatelost
La cara oculta (The Hidden Face) (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1772250/

Na ez aztán a pofára ejtõs film! Nem is érdemes semmit sem elárulni róla, max. ami a kezdéskor kiderül, hogy egy zeneszerzõnek eltûnik a barátnõje, és ezzel küszködik, majd megismerkedik egy másik csajjal.
Ne nézzetek trailert semmiképp, mert olyan csavar van a filmben, hogy pofán basz rendesen 😄
Rendkívül erõs thriller. A spanyolok megint lecsaptak.

8/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

k0trapali
Neked tetszik egyáltalán egy film is?

"A fesztivál fõdíját, a miskolci születésû Oscar-díjas rendezõ-íróról elnevezett, 1000 euróval járó Pressburger Imre-díjat a litván Kristina Buo¾ytė filmje, a Eltûnõ hullámok (Vanishing Waves) nyerte, melyet a rendezõnõ személyesen vett át. "

Én már most újra nézném ha lehetne, de sajnos nincs még sehol...
Azt hittem a téma és a zene miatt, hogy ez egy Jamin Winans films, de nem az.
Mondjuk 21 ember értékelte, nyilván szakmabeli, ahhoz képest a 6.9 nem túl jó. De talán érdemes lesz megnézni, feltéve ha erre nem kell éveket várni mint az Ink vagy az igen hosszú címû 1 filmhez. 😄

Tyler1
+1
Abban valami Földöntúlit alakít.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

trailer alapján egy ostoba popkornfilmnek tûnik, amit persze a köldöknézõs népnek csináltak, az õ popkornfilmjük